Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu 10 oyun

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

screwy said:

Kaede said:

screwy said:

reampage said:

Yo jungleda olsun, wardın olmasa bile sen adamı lanede göremediğin zaman gang geliceğini tahmin edebilmen lazım
tamam

saint vicious streami izle bi ara
adam millet ss olduktan 2 saniye sonra chate "they are going to towerdive bot with 4 ppl" dedi ve 5 saniye sonra falan 4 kişi bot towerdiveladı
bu deneyimdir. biz de hic bi yeri goremedigimiz zaman roshan alıyolar diyip gidip roshanda adamları buldugumuz oluyor. Bunun aynısını scde yapamaz mısın yaptıgın anlar oluyordur eminim adamın ordusunu 3 dakika once su miktarda surda gordum birazdan sanırım su baseime saldıracak diyemiyo musun?

e tamam aksini kim iddia ediyor

aynı topici mi okuyoruz? scouting yok zaten insanların nerde oldugunu biliyosun falan yazılmıs. icgudu ile bi pozisyonu soyleyebilmek ne zamandan beri scouting oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Kaede said:

screwy said:

Kaede said:

screwy said:

reampage said:

Yo jungleda olsun, wardın olmasa bile sen adamı lanede göremediğin zaman gang geliceğini tahmin edebilmen lazım
tamam

saint vicious streami izle bi ara
adam millet ss olduktan 2 saniye sonra chate "they are going to towerdive bot with 4 ppl" dedi ve 5 saniye sonra falan 4 kişi bot towerdiveladı
bu deneyimdir. biz de hic bi yeri goremedigimiz zaman roshan alıyolar diyip gidip roshanda adamları buldugumuz oluyor. Bunun aynısını scde yapamaz mısın yaptıgın anlar oluyordur eminim adamın ordusunu 3 dakika once su miktarda surda gordum birazdan sanırım su baseime saldıracak diyemiyo musun?

e tamam aksini kim iddia ediyor

aynı topici mi okuyoruz? scouting yok zaten insanların nerde oldugunu biliyosun falan yazılmıs. icgudu ile bi pozisyonu soyleyebilmek ne zamandan beri scouting oldu?

Ward alıp dikmek ve mid yerinde olmadığı zaman SS demek işte.

SC'de scouting bambaşka bişi dotada olay vision bunun için über skill gerektiren birşey yok zaten creeplerin sana lane vision veriyor.

Aldığın wardları dikiosun karşı taraf için antiward dikiyorsun, bide smoke atıosun işte wardları avoid etmek için.

Bunlar için yetenek gerektiren birşey yok ki.

Zaten belli seviye üzerin oyunlarda supportun sıfatına yakışır şekilde oynaması demek.

Kaynak kontrolünü vision yaratmak için harcamalı işte skill burda gerekli biraz.

SC'de scouting bambaşka bir olay bi ton işini yaparken birde scoutlaman lazım ki yaptığın işlerin herpsinin yanlış olduğunu anladığın zaman düzeltmek için vaktin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi o maçta noluyo lan
6 dakkada nasıl bağlıcak dedim boxer video bitti

devamıda var onuda izle.

o macı ben zamanında vod izlemiştim, canlı yok zamanlar tabi, ceviri yok, english cast falan yok.

2:00-Boxer cheeleme gözünü seviyim ne zamandır izliyemiyom seni özledim
3:00 boxer... staph
4:00 off tutmadı işte cheese.. boxer =(((
5:00 e tamam aban bari belki bişiler olur..
6:00 boxer?!
7:00 BOXER!!!
8:00 BOXEERR!!!
...
..
.
20:00 BOXEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

gibi bir tecrübeydi

tamam screwy, sen yukadakinin herseyini anladın zaten dimi... güzel güzel konusalım işte, neden böle lolcüsün sen, anlamazsın sen diye giriyosunki konuya.

hayır zaten, 20 dakkaya yayılmıs, rakibinin gectim herseyi gören profesyonel sunucuların observerların bile algılıyamadığı sahane bir stratejiyle, 1 dakka süren rakibin anlık bosluğundan kaynaklık smoke gank videosu karsılastırarak tam demek istediğim seye parmak basmısın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

senin dedigin gibi olsa hersey soyle dyiim ben de terranken etrafa goruntu veren seyi spamliyosun, zergken zaten ev gibi olan seyi adamların ustune ucuruyosun gezdiriyosun protosta da invis bi bok var onu yapıosun ucuruyosun derim. Cok skill gerekiyor HOHO derim zaten dakikada 150 tusa basıyosun bari 160 bas da onu da becer derim. Ama abes kacar dimi. 6 dakikada bir 4 ward alabiliyosun bunlar counterlanırsa bi daha 6 dakika sight yok mapde senin ve creeplerinin gordugunden fazla bisey gormuyosun. o yuzden ward savasları dedigimiz seyler oluyo insanlar kendi wardunu kırdırtmamak icin mucadele ediyo falan. o 3 tane ward koyuyosun counterlıyosun dedigin sey(map control) mobanın en onemli conseptlerinden biri

Ayrıca tavsiye ederim girip prohpet, chen, enchantress, beastmaster, enigma, lycan oynayın madem micro ise scout un olayı. bunlarla micro yapıosun creeplerine scout edebiliyor. boyle ganklerden kacabiliyosun falan cok acayip.

zaten oyun rts degil biri cıkardı rts diye. MOBA iste oyunun turu playerlı tower defense.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hayır zaten, 20 dakkaya yayılmıs, rakibinin gectim herseyi gören profesyonel sunucuların observerların bile algılıyamadığı sahane bir stratejiyle, 1 dakka süren rakibin anlık bosluğundan kaynaklık smoke gank videosu karsılastırarak tam demek istediğim seye parmak basmısın zaten.
devasa strateji yok diyorsun ben de sana pick anından itibaren 25dk suren, oyunun yenilemez denilen taktiklerinden birine karsı yapılan super bi stratejinin son adımını izlettiriyorum onu bile anlamıyosun iste.

lolcusunun dedigim seyin sebebi de lol un bu ogeleri yok etmeye calısması. ornegin sight la ilgili lolde herkes cebinde 2 ser wardla geziyo istedigi her saniye ama dota da naparsan yap 6 dakikada 4 warddan fazla alamıyosun. lole bakarak yorumlarsan tabiki o ogeler yok gibi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta çok iddalı bir gözlemde bulunacağım.

dotayı beceremeyen herkes lole gidiyor. RTS beceremeyen herkes dotaya gidiyor.

geçen gün aoe'a 'köylü basıp fil ve töton nayt yolluyosun' ile aoe'yi bitiren gruptan şok açıklamalar bunlar.
sc'ye 'abi beceremiyorum ama 10 dakka macro yapıp kazanılıyor nedir' veya 'cheese ile gold lige çıktım' falan gibi lafları unutmuyoruz.

rts+turned based kadar varyasyon sunabilecek başka hiçbirşey yok.
moba naparsan yap katbekat kısır kalıyor rts'den.
bu arada rtsde (hatta bazen onlar çıkmadan bile) ilk atak üniten çıktığında savaş başlar bu kadar basit. ne zaman saldırıcam falan nedir lan
Sosyal ağlarda paylaş

"RTS beceremeyen dotaya gidiyor" çok yanlış. RTS ile moba aynı şey değil ki. moba isminin doğmuş olması bile bunun göstergesi. hatta smite çıktı 3rd person da eklendi. öbür mobaları at, onu koy masaya, kimse bakıp da RTS alt türü demez. zirvesi de warcraft ile gelen RPG combatı mekanikleri sayesinde oldu. tek ünite kontrol ettiğin oyun RTS alt türü mü olur zaten... enchantress chen falan deyip de güldürmeyin şimdi pliz.

kıyaslayacaksak RTS tabii ki daha çetrefilli. bunun tartışması bile olmaması lazım zira adamın biri rts map editorında birşeyler yapmış, moba doğmuş.

ama sırf RTS daha komplike diye mobaya da strateji yok demem. lesser pvp oyunu olsa da stratejisini ben bile hafife almam ehueh. strateji üzerine kurulu olmaması strateji bulundurmadığı manasına gelmez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

valla rotasyon şu aralar şöle
sc2 açıorm,
2 maç yapıorm genelde 1w 1l şeklinde.
sonra işte uzay gemili bi moba var ona bakıorm.
sonra kapıorm diablo 3 açıorm.
herhangi bi karakterimi açıorm, 1 level atlatıp çıkıorm oyundan.
sonra vampire the masq. redemption açıorm, 2 adım yürüyüp "olm bu oynun gameplayi çok kötüydü vaktimi harcamiim" diye çıkıorm.

sonra müzik falan sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

RTS'ler hep 1v1 üzerinden dota 5v5 üzerinden doğal olarak kişi başına düşen iş yükü çok daha az, ama ordada organizasyon takım olma olayı var, RTS'de düşünmen ve tahmin etmen gereken şeyler daha fazla. Başarılı olabilmek için gereken tamamen kişisel beceri.

Mobada öğle değil 5 kişilik takımda bir süperstar oluyor zaten inanılmaz oynayan herkez aynı kalitede değil o 5 kişinin biri ötekinin açığını kapatıyor işte orada önemli olanda uyumu sağlamak takım liderinin kalitesi vs. Ayni şekilde çok iyi 2 takım oyuncun 3 tane averaj oyuncunun oldumu başarısız olabiliyorsun. takım oyunu ile bireysel oyunları bir biriyle karşılaştırmak saçma zaten en başından.
Sosyal ağlarda paylaş

007 Legends. bugün denedim 5dk dayanabildim kötü oyun nedirin cevabıdır. dark soulstan bile beter bir port olamaz diyordum cevabımı aldım. oyunda kapatılmayan bir mouse accelaration var sanki ilk defa mouse kullanıyormuşum gibi hissettim. kepenkleri indirmişler zaten bu oyundan sonra

http://www.metacritic.com/game/pc/007-legends
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...