Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bir Irc kanalı?_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acaba şole seviyeli, hoş, canın sıkıntısını atan, taşmayan Irc'de bir kanal önerileriniz...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Ben serverdan çok kanal olarak diorum..[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 02 Şubat 2003 00:32 tarihinde demiş ki:
aaa
zurna
ahaha :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

son gördüğümde bunlar kanaldı ama sizin orda nasıldır bilinmez[hline]MAN WHO WALKS ALONE
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hmm vallahi şimdi bu soru serverlara göre değişiyor kimi serverda zurna ii muhabbet ve hoşken diğerinde çok ruhsuz olabiliyor hangi serverdan giriceksin?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vallahi ben daha önceden fazla bilmiyordum op olmaya falan çalışırdım şimdide mirc scp yazıyorum :)[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
/server irc.ttnet.net.tr
/j nonserviam

Ttneteki en iyi kanaldır
Nicik Kalibah :)

Ayrıca ircin kimseyi bozdugu yok takıldıgnız yerler yalnıştır :)[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria|
-OSİ- Sir Alphan Atlantic

DeathMetal Rullz
İn Flames Rullz

Pop,hiphop,rap SUX
Mesaj tarihi:
verdiğin serverın doğru oluduğuna emin misin bağlanmıyo da:)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bilemiyorum bence biraz daha zevkli ve hızlı gibime geliyor icqya göre yani eger irc içinde chat dışında amaç güdüyorsanız bayağı zevkli olduğunu söyleyebiliriz ;)[hline]===> orc_lord <===
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Mortis said:

aaa
zurna
ahaha :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

bu ne lan DAS