DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 K devam edin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 can i have the bill? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 vatkenaydusamtaymzsssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Halkıyla, hükümetiyle tam bir cehalet diyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=V_n734-bC_8&feature=youtube_gdata_player 0:30 dan sonra lost gelen yere hukumet koyun, aha durumumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 olm senin gibilere iyilik yapmışlar sen niye bozuldun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ahahahhaha adamın cevap yazdıgı konuya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu arada toefl falan bu sınavlardan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 burada dil okuyanların hakkı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 moriarty said: olm senin gibilere iyilik yapmışlar sen niye bozuldun adamlara benim daha sinavlarla falan isim kalmadi. siz dusunun. edit: benin ne lan..benim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben nereyi kazanmisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 uncle ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bayağı bir yerde bozuk imla vardı, ben girdim sınava hobi olarak. Son yıllarda yapılmış en boktan dil sınavıydı net. Tek tek ben koydum olmayan virgülleri falan. Direk cümlenin anlamını bozuyorlardı kullanılmadıkları yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 DeathLord said: Abartmadiniz mi biraz? özür dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Norak said: http://alltheragefaces.com/img/faces/png/troll-i-lied-light.png Ahaha ama harbiden "I told them it was a language test. I LIED" olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 iyi ingilizce bilen adayların dezavantaj yaratmaması için bu sene dil sınavında matematik soruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ilk defa doğru iş yapmış ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu ne saçmalık böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ahaha ulan bu ülke de insanlar neden böyle abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 amcalarının oğullarını ösymye yerleştirirlerse böyle fikirlerle gelmeleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ya fikir çok saçma ama şu da bir gerçek, çoğu İngilizce-KPDS (!) kursu denilen oluşumdaki İngilizce eğitimi tamamen "gerçek hayatta" insanın hiç bir işine yaramayacak kalıp, formül vb. ezberlemeye dönüşmüştü. Böyle adamlar yetişti resmen, dilforum.com filan gibi sitelere gidin bir bakın, insanlar soruları tartışırken nasıl yaklaşıyorlar olaya, dediğimi daha net anlarsınız. O yüzden bir bakıma da iyi oldu, bu tarz andavallıkların işe yaramayacağını görünce belki insanlar hakikaten doğru yöntemlerle İngilizce öğrenmeye başlarlar, test öğrenmek yerine ve işlerine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 onun yerine o zaman adam gibi sınav hazırlasınlar. içinde okuma kısımları olan bir sınavda imla işaretlerini kaldırmak neyin kafası ya? aptallığa karşı bu kadar büyük bir aptallıkla cevap veren resmi bir kurum anca türkiye gibi bir ülkede olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mevcut format altında, yani sınav sadece testten ibaret iken böyle lüzumsuz ezberlerle puana oynayan insanları nasıl caydırabileceklerine pek kafa yorasım yok, en ideali tabii ya doğrudan işi TOEFL a havale etmek ya da TOEFL benzeri Listening/Speaking/Writing de olan bir sınav sistemine geçmek. İşte o zaman ezber gerçekten bir işe yaramaz. Şu haliyle zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 senin yok da senin işin bu değil zaten ama bu sınavı düzenleyen adamların işi bu. böyle bir soruna karşı bu kadar aptalca bir çözümle geldikleri için kovulmaları bile lazım ama türkiye işte burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar