Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bunada 2 gaz verdik kendni elementalistten saydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2-3 gündür yoktum bir aksilik olmassa yarın gene oyundayım, having life sucks lan asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 haftasonu pp kasma olayını bi kenara bırakıp 5-6 kişi sürekli toplanıp sadece pvp kovaladık, lootladık , lootlandık şehir duvarlarını fantasik yöntemlerle aşıp, şehir bastık vs. keyifliydi baya. aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bingildak said: pazar akşamları ne bereketliymiş ya, 1 saatte 10'a yakın gank yaptım. setler, ironlar, materyaller, mountlar. sadece iron ore 350 tane fln lootladım. r30 silahlar. şahaneymiş asdasd. zerg mercs aktı resmen. solo mu aktın ya? 10 gank iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aynen çoğu minerdı, bir tanesi beni grungoc mudur nedir onlarda gankledi 50k skirmisher 20% hp vardı ganklediğinde, direkt expo arrow ile girdi 10% a fln düştüm zaten. potion + food kurtardı resmen. çok eğlenceliydi herif ben öldüm diye juke yaptığım ağacın yanına geldi 4 tane gs kafasına vurdum 20% hpsi kaldı haha, critledim sanırım, ondan sonra kaçmaya çalışırken 2 VW'de öldürmem arkasından priceless'di inanılmaz eğlendim içi de ağzına kadar doluydu. 2 mount, 2k gold, 2 set, 3 bow vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 clan'daki kişiye ait "dominion point" nereden geliyor, ne anlama geliyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 clandayken kazandığı pp lerle orantılı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aynen öyle. clandayken kazandığın PP'nin %10'u dominion point olarak clana gidiyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Millet egleniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 TFK'i KoS'a ekledim direk. Ne zaman 1v1 yapsam tokatlıyorum, 3 dk sonra 3 adam daha geliyor. hamaböceği gibiler, öldürüyorsun ama çoğalmaya devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Lan eve geldim sana hava atacaktım çalışıyorsundur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben akşama LA ile takılmak zorunda kalacam ya adamlar kickleyecek yoksa. 4 haftadır 1 evente gitmedim. mounted combat practice varmış gider 2 saat takılır gelirim yanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu arada içimde r30 staff ve gs + 50 reg ile kazmaya başladım. bugün ganklemeye gelen 4 kişiyi öldürdüm ahahaha. demin biri atla zor kaçtı adam bildiğin 10 dk falan durmadan koşturdu. dedim iner herhalde bir yerde geri gelir falan, adam bildiğin durmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kaç pp'li adamlar bunnar? primalist ile baya iyi kapışıosun ya arkadan ok yemiomusun warriorlara karşı kite etmeye çalışırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hi there - they should contact me by PM on our forums or on the official forums :) demiş bizim lider gülücüklü şakacıklı hehehehe. assign edin abi bi adam diplomat olarak direkt bağlantıya geçsin. Maejohl nick'i. hem df forumunda hem LA forumunda. http://www.luxarcana.org/ site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hahah hala içinde kaldı primalist sorular soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bingildak said: Hi there - they should contact me by PM on our forums or on the official forums :) demiş bizim lider gülücüklü şakacıklı hehehehe. assign edin abi bi adam diplomat olarak direkt bağlantıya geçsin. Maejohl nick'i. hem df forumunda hem LA forumunda. http://www.luxarcana.org/ site. abi bi bakalım duruma ne kadar kişi online oluyor annen ile eğer böle 6-7 kişyie düşdüysek, direkt biz LA ye başvururuz toplu daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mortis said: abi bi bakalım duruma ne kadar kişi online oluyor annen ile eğer böle 6-7 kişyie düşdüysek, direkt biz LA ye başvururuz toplu daha rahat olur mortizden yanayım ben bu konuda alliance fln kasmadan direk gecelim LA ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mosquito said: kaç pp'li adamlar bunnar? primalist ile baya iyi kapışıosun ya arkadan ok yemiomusun warriorlara karşı kite etmeye çalışırken? 20 - 70k arası değişiyor ya. arkamı dönmüyorum abi skirmisherlara. skirmisher'ın yanına girince patates oluyor zaten, kaçmaktansa üzerine koşmak her zaman daha mantıklı koşarken de buffları çekiyorum işte, o sırada vuruyorum ama buff'ın pasif healiyle kapatıyorsun bir şekilde. warrior a karşı kite yapmıyorum, buff çekene kadar dodgelıyorum vuruşlarını sonra melee giriyorum, baktım adam çok sağlam dövüyorum, kaçarak heal vs. takılıyorum. arkamdan ok pek yemiyorum ama arada sırada denk geliyor en temizi juke yapmaz etraftaki agaçları, duvarları, terrain falan kullanarak. baktım herif öküzümsü gearlı caster a geçiyorum güvenli oynayarak VW ile dövüyorum, ölmese bile kaçıyor. ne zaman zaten "lan ölmeyelim" paniğine girdi o zaman karpuzu gs ile sırtından yarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mortis said: hahah hala içinde kaldı primalist sorular soruyor lol bingildak şunu gankledim bunu tokatladım, onları uçurdum filan diyince insan bi acaba mı diyo. ps: kısa bi süre str primalist denedikten sonra yok hacı ben warriora dönerim kasamam primalist demiştim dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 warriordan pek farklı değil abi zaten, birinde survival daha yüksek diğerinde ranged dps ve utility daha yüksek. pek bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?370876-Lux-Arcana-invites-EU1-to-Angfrost-Treasure-in-the-Vaults-Sunday-2-June-2000-UK saçma sapan bir riske girmişler ama çok eğlenceli olacak server patlamazsa. umarım zergler gelir ya çok istiyorum zerg ezmek. damağımda kaldı tadı pazar akşamı asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 biz de gelip defend edebilir miyiz alliance memberı olarak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 abi orada çok inanılmaz bir annen oluşumu olabilirdi. 20 kişi koordine pvp yapacaktık böyle akın akın gelen zerglere karşı şehrin içindem nomnomnom. http://www.bwmag.in/wp-content/uploads/2011/10/This-is-Sparta.jpg THIS IS ANNENNNNN yapardık görselleri imam'a havale ediyorum asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 averaj warrior> uberist primalist...iyi warrior(ben):)üst üste 2 primalisti koyup kestim ki adamların pp ortalaması 40 idi ben 17 k idim:)lules... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar