bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 alan kontrolünün bir getiri yok fakat dominion'la alakalı bir şeyler var mı bilmiyorum. kaldı ki mesela nilf'de LA'nın hamleti var. bir allahın kulu yaşamıyor, siegelenirse event koyup savunuyorlar. sen annen olarak LA'a girsen ve herkes oraya bindlansa senin hamletin oluyor. yani clanına aitliğin bir getirisi yok sadece gideri var. yıkılabilir binaları tekrar inşa etmek tonla para/emek. bırak alliance uğraşsın sen meyvesini ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 no peç today meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cuma gelecek ya ben lobby gelince bir heveslenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen lobby güncellenince bi heyecan kaplamıştı içimi. 1 saati görünce g*t oldum çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bingildak said: sen hele 2-3 gün clan şehrinde takılda çıkmak "BURADA HİÇ GİTMEYELİM" diyeceksin ashdasd. çok iyi oluyor abi her daim pvp hotspot. akşamları sürekli clan chatten "X ANG DEFENCE" yazıyolar. sürekli saldıran eden harrassleyin var. eğlenceli yani. Yine kakam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 said: A new lobby has been published today. This will use torrent-based patching instead of our old proprietary patching system, and should give you noticeable better download speeds when we issue patches. patche hazırlıolar clientı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yarın oyunu yeniden çektirmeyi planlıyolar demek ki. peç yapıcaz diyip 9 gb download ettircekler asdaasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Xaenin said: bingildak said: sen hele 2-3 gün clan şehrinde takılda çıkmak "BURADA HİÇ GİTMEYELİM" diyeceksin ashdasd. çok iyi oluyor abi her daim pvp hotspot. akşamları sürekli clan chatten "X ANG DEFENCE" yazıyolar. sürekli saldıran eden harrassleyin var. eğlenceli yani. Yine kakam geldi. oyunu götünle mi oynuyon birader? online da olmuyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Çok meşgul bir kişiliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 offff Xaenin çok fena sıkıştıracak spawnda Xeno'yu... öyle hissettim... tenhada yakalıycak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tenhada sıkıştırıp kirazını patlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Xeno'da çetin ceviz ama sinsi sinsi kasıyor... ne kadar kaybedeceğimiz her kombatta "oyundan düştüm" deyip yok olsa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hertürlü girerim xenoya seninle beraber xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mor incirine uçarak girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Öf be amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hep annene girdim diye böyle yapıyosun dimi kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 offfff... çok ağır konuşuyor xeno. kanla sonuçlanacak gibi bu tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-5JCgTe3bU7c/UNBuWVmnc1I/AAAAAAAAApA/kX5-ApbjXbQ/s1600/there-will-be-blood-1-1024.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fraps istiyoruz kapışma anlarına dair "x nasıl koydu ama" muhabbetlerini onaylar nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 clan liderine "annen alliance'a katılmak istiyor" diye mesaj attık, adam kaldıramadı oyunu bıraktı iyi mi? 25 saattir off olduğunu ilk defa görüyorum asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ne gankledik orblardaki 5 kişiyi ya, ipe serdik adamları denize döktük resmeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ya onlarda ogrenicekler oyunu elbet bigün, adamlar 10 vs 5 kaybetti koyar adama bayaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 çok fail bi gece gecirdim resmen ekonomi canlansın die bir sürü set , silah verdim boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bingıldak str primalist guide beklioruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mortis sen hakkaten bugün rage quit atıp oyunu bırakmadıysan daha da bırakmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar