Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 custom büyü varmı madem sandbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Suark said: büyüler neler oyunda Spell Adı: DuruGörü Kullanıldığında hedeflenen yerdeki savaş sisini 6 saniyeliğine kaldırır."Mystical Vision" uzmanlığına puan verildiğinde görüşü 4 saniye uzatır ve yenilenme süresini 5 saniye düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Spell Adı: Tutuştur Açıklama: Kullanıldığında 5 saniye boyunca 50+(20x Level) doğrudan hasar verir . Bu hasar zırh veya büyü savunması ile azaltılamaz ayrıca hedefin iyileşme ve yenilenme etkilerini %50 düşürür."Burning Embers" uzmanlığına puan verildiğinde Tutuştur büyünüzü kullandığınızda yenilenme süresi boyunca size 10 beceri gücü kazandırır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 puanlarınızı yerim annene sorayım dur baktım zibille yapmışlar büyü custom yokmu custom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yok kastım sandığın kadar sandbox değil oyun sandboxlığı sadece herşeyin craft edilmesi, pvp de full loot olmasında vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 akşam napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben evdeyim bu akşam gelirim oyuna şöle bi kaç beast ve üzeri spot bulup farmlarız , need PP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 beast - freak spawnu buldum cilgin gidelim aksama kac gibi giricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 8 civarı onlineım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben de 8 civari onlienim. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aquila da gelirse 3 kisiyiz iste, spawn da hizlanir super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 o gelemez ya hehe geldim eve de bi yarım saat sonra girecem bi yemek yiyem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben pu akşam yokum sanırsam cıkmayın gemiyle bu gün beni pekleyin cıkmadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 TeamSpeak Adres Ve Şifreyi Yollarmısınız Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fra01.bargainvoice.com:7099 patato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Saolasın Akşama Geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Steamdan Darkfall Alan Arkadaşlar Otomatik Para Ödemeyi Nasıl Yapıyorlar Onay Vermemizmi Gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hesap Detaylarından Onaylanıp İptal Ediliyormuş Buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ben daha bakmadım ona da neden her kelimenin ilk harfi büyük abi nerenin göçmenisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 telefondan mı yazıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Öyle salak telefon olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Caps Lock Göçmeniyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bir sorum eski df oynayanlara. skill gain eskisine göre nasıl? yine skill limiti yokmu? şu class olayına bakıyorum kaç saattir hiç bir yerde yazmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 skill gain yok ki, pipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 you get a 15% cooldown and 15% mana/stamina cost reduction from 0 to 100 skill. Resmi forumda bir oyuncu yazmis .... Kaynak su https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?367736-Cool-down-timers-for-Bandage-and-Stinging-Riposte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar