gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi kenshiro değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Aksamina arkadasda kalacam yokum yani bugun. Cok olmeyin dikkat edin kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Optum kib scs bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 taylanda gitmeden önce beraber kastığımız adam 70k olmuş -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 boşver abi ben seni korurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi yazmaya utandim bir sure . sala.. isminde su civarinda yasayan humanoidlerden bana korsan gemisi dustu 3 gun once . dayanamadim cikardim . muthis gorunuyordu . 4 kisilik harika bir arac . derken kafama fireboll yedim . kufrediip kacayim mi unsummon mi yapayim derken gemi patladi . cok yukaridan bir salayarak fireboll atiyormus :( intikamimi aldim ama usenmeyip farmlicam onu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bende oyunu steam uzerinden aldim nick mellin safezone disinda gorurseniz dalmayin :) ((( gerci 75 pp ile kim cikar safezone disina )))) yay kullaniyorum ok lar ne pahali yawww :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben çıkıyorum ahah. gerçi en son sizi korucam beyler diye gidip, 30k adam saldırınca ağacın gövdesinin içine saklandım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ağacın gövdesinin içine saklanmak... sadece darkfall'da asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 vaay mortis başkan olmuş, yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Darkfall 1 sahipleri Dfuw satin alirken indirim aldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aylık ücret parasına alabiliodun oyun çıkmadan önce ben kaçırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 3 ay önceden mail gönderdiler 2 kere. transferi yapanlar ücretsiz aldı, release'e kadar almayanlar paşa paşa para retail ücretinden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sehir etrafinda kasmaya hic gerek yokmus.cok alakasiz yerlerdeyim bir allahin kulu yok.rahat rahat ne varsa yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 akşam 8 de oyuna girecektim sözüm ona 11:20 hala çalışıyorum anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi ben bunaldim biraz . 15k oldu ya ara vericem bir sure ya da Primalist e gecip sizi uplicam zaten party sistemi de gelince kasma dert olmaz support ile ... Skirmish vardi karakteri sileyim mi burdan mi devam edeyim onu hesaplayacagim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 benim derslerim azdi bu siralar bi sure giremem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 15k ii aslinda silme bence ara ver sıkıldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 csubasi said: abi ben bunaldim biraz . 15k oldu ya ara vericem bir sure ya da Primalist e gecip sizi uplicam zaten party sistemi de gelince kasma dert olmaz support ile ... Skirmish vardi karakteri sileyim mi burdan mi devam edeyim onu hesaplayacagim simdi Vay dun gece 10k idin 15k olmusun. Nasil yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çatlak vermeyin laan tam toparlanıyoruz adam olacaz çatlaklar başladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Korkma 500 pipimle yanindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 pp ne penis point mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha pp ----> penis point çıkarımı. 100 sene düşünsem aklıma gelmezdi ya adfjhjdfhj ölüyorum şu anda gülmekten inanılmaz espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben yokmuyum ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çok tatlısın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar