imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xenocide said: DALIN ABİ AZ CANLARI KALDI YA tabi böyle ağlar gibi, yalvarır gibi değil. gök gürültüsü gibi kükredim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yalnız imam fena yargılıyor beyler, YOU HAVE MY STAFF IMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne diyeceğimi bilemedim ahı ahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 warrior olarak başladım özellikle vermem gereken bir skill varmıdır bir sırası falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ilk olarak 3 adet booster al self heali mana to staminayı falan bi 50 şer yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 800luk booster alayim okey bandage mı self healmı hangisi iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Janissaries said: 800luk booster alayim okey bandage mı self healmı hangisi iyi? self heal al, bandage cooldownı mana ve stamina consumpitionı düşürüo warriora ait skilleri en son ilerleyince alırsın (10-15k dan sonra) başta statlar önemli bunun dışında aklında olsun primary olarak seçtiğin schoolun skillerine verdiğin puanlar işe yario yani senin primary schoolun battle brand ise anca bandage skilline verdiğin puan işe yarar, secondary atarsan pasifleşir o puanlar. şurada 3. videoyu izleyebilirsin nasıl kasılır nelere verilir vs. die https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?362900-Uzik-s-Ultimate-DFUW-Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Oski said: parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin abi evet oyun grind. Prowess Point dediğimiz skill pointleri grind ediyorsun ki işte sworduna, statlarına büyülerine vs puan verip artırabilesin. o prowess pointleri de pve ve craft ile arttırıosun. Pve kısmı da genelde bi tür mobu 150 tane kes (onlardan prowess aliosun azar azar ) + 150 prowess verelim şekilnde gelişio böle olunca sürekli onları tamamlayarak kasiosun. O yüzdne karakter kasma biraz grinding modunda geçio sürekli şu spawna gidip şunu kesmem lazım die böle saatlerce kasiosun. Bunlar kötü yani, İyi yani ise, combat vs zevkli, insanlarla beraber oynayınca inanılamz maceralara girebiliosun. o onu bi şekilde kompanse edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok hani yapılmayacak şey değil anlattıkların. demek istediğim ortam nasıl pati tayfasında? deli gibi kasıyosanız ben geride kalırım. gerçi sen de pek oynayamıyorum falan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok abi deli gibi kasan aramızda 1 kişi vardı alfheim o da zaten uçtu gitti bizle oynamio artık eheh hepimiz rahat rahat kasıyoruz hepimizin işi gücü var çünkü. bi de oyun sandbox olduğu için öle level yok yani aa sen buraya gelirsen one shot yersin gibi bi durum yok phyx mesela tekrardan başka karakter açtı yeni bi kaç arkadaş daha var düşük prowess pointe sahip. Benim de 14K var 1 ay oynamama ramen, millet 5günde 30k yapabiliyor düşün. takılıyoruz yani beraber keyifli keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o zamansa büyük ihtimal yarın geliyorum. ertesi güne izinleri ayarlayın http://www.troll.me/images/bert/get-ready-shit-just-got-serious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sanki ben bu ek paketi preorder yapmistim. Ama bulamiyorum. Paypal'den yada karttan hangi mail adresiyle para kesiyor bu firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oski said: parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin gelmeni isterim de şu şartlarda oyundan çok keyif alamazsın gibi. 1-2 gün arayla günde 2-3 saat oynarsan bir şey yapamazsın oyun bayar seni gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aquila said: bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII nasıl goblin abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 müteahhit goblin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imamizer said: Oski said: parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin gelmeni isterim de şu şartlarda oyundan çok keyif alamazsın gibi. 1-2 gün arayla günde 2-3 saat oynarsan bir şey yapamazsın oyun bayar seni gibi geliyor bana. abi ben o şekilde oynuyorum. ve arkadaşımla oynadığımdan keyif alıyorum. gidip her türlü aksiyona giriyoruz daha 2k pp yok bende mesela. kesiyorum, kesiliyorum. bazen 50k+ grup içinde kalıp pestil oluyorum ama keyifli. bence arkadaşlarınla muhabbet ederken iki aksiyona gireyim diyorsan oyna. yok burada öldüm, nasıl ölürüm diye sinir stres yapacaksan oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aquila said: bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII moblarda level up diye bir mekanik var. bazı moblar totalde belli bir rakamın üzerinde damage vurursa level atlamış gibi bir efek çıkıyor, champion oluyor. o zaman normal goldun 10 katını falan düşürüyorlar. gnollarda da vardı mesela onları level atlattırıyoduk 200g civarı düşürüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 O epik savaştan sonra yanlış şehre koşturmak, paha biçilmez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o epik savaştan sonra dağ yolunu kesen haydutlar vardı bi de tepeyi aştığımızda gördüğümüz manzara, yere ölerek düşen bir death pig. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 weaponsmith kasarken en düşük ingot şeyleri yaparak arttırabiliyoruz di mi, tailoring gibi? ingot sayısına göre mi skill gain veriyor yoksa fark etmiyor mu? kasan var mı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o zaman ben bunu silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aynı malzemeyi isteyen silahlar arasında da bazen gain farkı olabiliyor. en temizi sıradan denemek. küçük de olsa birisi daha iyi verebiliyor. bowyer için öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 en ucuzundan yaparsan item sayısı fazlalaştığı için salvage gainleri daha fazla olur diye düşündüm ama yanlış olabilirim. salvage artmıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar