Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Janissaries said:

800luk booster alayim okey

bandage mı self healmı hangisi iyi?

self heal al,

bandage cooldownı mana ve stamina consumpitionı düşürüo

warriora ait skilleri en son ilerleyince alırsın (10-15k dan sonra) başta statlar önemli

bunun dışında aklında olsun primary olarak seçtiğin schoolun skillerine verdiğin puanlar işe yario

yani senin primary schoolun battle brand ise anca bandage skilline verdiğin puan işe yarar, secondary atarsan pasifleşir o puanlar.

şurada 3. videoyu izleyebilirsin nasıl kasılır nelere verilir vs. die

https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?362900-Uzik-s-Ultimate-DFUW-Guide
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin

abi evet oyun grind. Prowess Point dediğimiz skill pointleri grind ediyorsun ki işte sworduna, statlarına büyülerine vs puan verip artırabilesin.

o prowess pointleri de pve ve craft ile arttırıosun. Pve kısmı da genelde bi tür mobu 150 tane kes (onlardan prowess aliosun azar azar ) + 150 prowess verelim şekilnde gelişio böle olunca sürekli onları tamamlayarak kasiosun.

O yüzdne karakter kasma biraz grinding modunda geçio sürekli şu spawna gidip şunu kesmem lazım die böle saatlerce kasiosun.

Bunlar kötü yani,

İyi yani ise, combat vs zevkli, insanlarla beraber oynayınca inanılamz maceralara girebiliosun. o onu bi şekilde kompanse edio.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi deli gibi kasan aramızda 1 kişi vardı alfheim o da zaten uçtu gitti bizle oynamio artık eheh

hepimiz rahat rahat kasıyoruz

hepimizin işi gücü var çünkü.

bi de oyun sandbox olduğu için öle level yok yani aa sen buraya gelirsen one shot yersin gibi bi durum yok

phyx mesela tekrardan başka karakter açtı yeni

bi kaç arkadaş daha var düşük prowess pointe sahip. Benim de 14K var 1 ay oynamama ramen, millet 5günde 30k yapabiliyor düşün.

takılıyoruz yani beraber keyifli keyifli
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Oski said:

parasını sallayın da günde 2-3 saat, 1-2 gün arayla falan oynayacak adam zevk alamıycak kadar grindsa bi söyleyiverin

gelmeni isterim de şu şartlarda oyundan çok keyif alamazsın gibi. 1-2 gün arayla günde 2-3 saat oynarsan bir şey yapamazsın oyun bayar seni gibi geliyor bana.

abi ben o şekilde oynuyorum. ve arkadaşımla oynadığımdan keyif alıyorum. gidip her türlü aksiyona giriyoruz daha 2k pp yok bende mesela. kesiyorum, kesiliyorum. bazen 50k+ grup içinde kalıp pestil oluyorum ama keyifli.

bence arkadaşlarınla muhabbet ederken iki aksiyona gireyim diyorsan oyna. yok burada öldüm, nasıl ölürüm diye sinir stres yapacaksan oynama.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

bi goblin kestim 135 gold dustu lan.

YIPPPII

moblarda level up diye bir mekanik var. bazı moblar totalde belli bir rakamın üzerinde damage vurursa level atlamış gibi bir efek çıkıyor, champion oluyor. o zaman normal goldun 10 katını falan düşürüyorlar. gnollarda da vardı mesela onları level atlattırıyoduk 200g civarı düşürüyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...