aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 one man wolfpack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Xenocide said: harvestinge pp vermenin anlamı kalmamış lan resmen. 4 saniye daha kısa sürecek diye 100'e çıkaracak adam anca pp sıçıyodur. skinning'de 1 skill level ile 100 skill level arasında 1 saniye farkediyor LOL harvesting'e verilen pp'leri resetlemeleri lazım. mal mıyım abi ben skinningi 100 ledim o zaman. success chance falan için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 askerlikte, kadında ve darkfallda mantık aranmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 arcane akşam göreyim seni oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mmorpg türleri altında DF bölümüne açıklama olarak yazmalıyız bence bu cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 full patch notes said: We have established that the EU server instability yesterday was due to hardware failure, we've compensated for this, and we're getting replacement equipment in as we speak. We apologize for the inconvenience. These are the patch notes for today. We'll follow-up with a proper update tomorrow: General fixes Fix for a character that is killed while logging out sometimes leaving behind an empty corpse, and logging back at their bindstone with their full inventory. Fixed a bug where a clan would not disband after the last member left. You can now use # - _ ( ) and space when renaming a bag. Fixed a bug where logging in with a character the combat log would get populated with a spam of messages (about feats already unlocked and completed. Fixed a bug where in some cases friends list would show empty when logging in. Fixed a bug where in some cases GUI was not tolerant to MouseDown - MouseUp sequences Fix for “speed up” sound of footsteps. Fixed a bug where two players could get their trade sessions blocked after trade receiver died. Fix for a crash when using a mount before it was fully loaded. Server performance optimizations Skill changes Unburden +150% Cooldown +150% Duration +300% Base Magnitude -34% Magnitude Unburden's Lighten effect now stacks with advanced food Lighten effect. Fixed description to more accurately describe the current state of the skill. Harvesting changes Harvesting skills (except for digging) will no longer get interrupted when players or monsters walk in front of you. (Note: However, this holds true for only the current use of the skill and not the automatic next iteration if you do not have a line of sight with the node.) Mining, Logging, Herb Gathering, Fishing Success rate changed to 100% at all times. They had 75% (at Skill 1) to 95% (at Skill 100). Harvesting timer has been increased from 10 to 12.5 (at Skill 1) and from 8 to 8.4 (at Skill 100). Updated Skill-up GUI text for these skills. Skinning Success rate changed to 100% at all times. They had 75% (at Skill 1) to 95% (at Skill 100). Skinning timer got increased from 5 to 6.25 (at Skill 1) and from 5 to 5.25 (at Skill 100). Updated Skill up GUI text for Skinning. (Note: Concerning some of the low level monsters, there’s a chance of failure when skinned but this is due to the monster's Skin Loot Table and not because skill fails.) Digging Updated Skill-up GUI text for Digging as the Digging Timer is constant. World updatesRemoved all the NPC Guard Vendors from the Racial Outposts (for now). Model updatesUpdated the visuals of Vargashi Defender. Audio- New sounds for Fireball impact and Dragonbreath spells - All spell sounds were slightly lowered in volume - Adjusted the roll-off curve of spell sounds. Game ManualTwo new pages were added: Dominion Salvaging EngineVarious optimizations and bugfixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 we're getting replacement equipment in as we speak arkadasi teknosaya gonderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben hala inanımıyorum ya AV böyle peç not falan yayımlıyor. hiç alışamıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet millet dalga geçio da bize ise harika gelio AVden böle gelen patch notelar hueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mobların saçmasapan mesafelerden vurması olayını özümsedim de, ne taraftan vurduğunu gösteren zımbırtı niye yok bu oyunda. third person-first person kamerasını kullanan bütün oyunlarda var artık şu ayıp lan. bişey patlıyo üstümde ne taraftan geldiği belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 G ile point of view değişiyor bu arada, bilmiyorsun diye söylemiyorum da belki bilmeyen vardır asdasd ben staffla first person oynadım baya bir süre bilmediğim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 allah razi olsun. gerce kilictan baska bisey kullanmiyorum ama gene de lazim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bingildak said: G ile point of view değişiyor bu arada, bilmiyorsun diye söylemiyorum da belki bilmeyen vardır asdasd ben staffla first person oynadım baya bir süre bilmediğim için :( ok kullanırken sart abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şu an çok mutluyum gençler High da 75-80 Fps oynuorum ^__________________^ oyun meğersem güzelmiş lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahaha yaz sonuna dogru ben de dusunuyorum upgrade, isallah dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ooh fine set yapıp giyebiliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 neyse bugün zorlamiim yarından itibaren ciddi kasarım artık bugün pcnin ıvır zıvırlarını halledem yatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bieşy sorucam gençler açtım darkfallu oynuodum vs. sonra norton uyarı var verdi high cpu usage diye böle baktım task managerdan böle %80-100 civarı gitti . fan falan da baya dönmeye başladı oyun yavaşlamadı vs bişey olmadı da kıllandım kapadım sakinleşti pc böle bir durum oluyor mu sizde de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Xaenin said: Ooh fine set yapıp giyebiliyorum artık. tipi nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 fine ya. iyi demek ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 olm yapmasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 7,6k pp ile artık mortis i yakaldım oyunu bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mortis said: bieşy sorucam gençler açtım darkfallu oynuodum vs. sonra norton uyarı var verdi high cpu usage diye böle baktım task managerdan böle %80-100 civarı gitti . fan falan da baya dönmeye başladı oyun yavaşlamadı vs bişey olmadı da kıllandım kapadım sakinleşti pc böle bir durum oluyor mu sizde de ? kullanmasın mı oyun cpu... sdfsdf. adam korkmuş ya yeni bilg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 antivirus prog. darkfall un kasmasına sebep olabilio die okudum eğer sıkıntı olursa performansta kapatmayı dene antivirüsu oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi oyun ne kadar guzel ya yani amele gibi calisiyorum da enteresan bi zevk veriyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar