Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Harvesting changes Harvesting skills (except for digging) will no longer get interrupted when players or monsters walk in front of you. (Note: However, this holds true for only the current use of the skill and not the automatic next iteration if you do not have a line of sight with the node.) Mining, Logging, Herb Gathering, Fishing Success rate changed to 100% at all times. They had 75% (at Skill 1) to 95% (at Skill 100). Harvesting timer has been increased from 10 to 12.5 (at Skill 1) and from 8 to 8.4 (at Skill 100). Updated Skill-up GUI text for these skills. Skinning Success rate changed to 100% at all times. They had 75% (at Skill 1) to 95% (at Skill 100). Skinning timer got increased from 5 to 6.25 (at Skill 1) and from 5 to 5.25 (at Skill 100). Updated Skill up GUI text for Skinning. (Note: Concerning some of the low level monsters, there’s a chance of failure when skinned but this is due to the monster's Skin Loot Table and not because skill fails.) Digging Updated Skill-up GUI text for Digging as the Digging Timer is constant. yaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 230 mb lık ne var abi burda. 3-5 rakam değiştrimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 harvestinge pp vermenin anlamı kalmamış lan resmen. 4 saniye daha kısa sürecek diye 100'e çıkaracak adam anca pp sıçıyodur. skinning'de 1 skill level ile 100 skill level arasında 1 saniye farkediyor LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi böyle skillde değişiklik yapinca genelde herkesin skilli resetlenir. adil olan bu. ben şimdi neden köylü gibi kafadan 1k gatheringlere harcadimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İnternetin kotalı mı kardeş, niye problem yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 imamizer said: abi böyle skillde değişiklik yapinca genelde herkesin skilli resetlenir. adil olan bu. ben şimdi neden köylü gibi kafadan 1k gatheringlere harcadimki? daha dün madboya "oyunda mantık arayacaksan çok yanlış geldin kardeş" diyen sen değil misin KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bok gibi olmuş. harvestinge 100 verenleri cezalandırmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 nasıl geri zekalı bir skill sistemidir bu ya ben anlamiom neyin kafası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahaha 1 skille 100 skillin tek farki success chance ve sure miydi? ve bunlari tamamen kaldirdilar mi simdi bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben ciddi bıraktım bu arada. başka birşey oynayalım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 arcane said: ben ciddi bıraktım bu arada. başka birşey oynayalım sdf. hhaha dünkü rollbackden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet abi zaten hayvan gibi vakit alıyor bir rollback eksikti. bak bir de harvestingden 0.4 saniye de takmışlar. e yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ne kadar geri gitti ki abi rollback? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oyunu aldim diye basladi yikilma devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hiçbir şey değişmemiş ki abi? eskiden 10 çıkarım için, 2 fail - 10 successfuldu atıyorum. ama daha hızlıydı. şimdi daha yavaş, 12 kere de değil 10 kere de yapıyorsun. skinning'e yaramış bir tek, gereksiz ötesi failliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila, the harbringer of abandonment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 skill vermenin bi anlami kalmamis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: oyunu aldim diye basladi yikilma devri. yok be biz burdayız arcane de bırakmaz, bıraktırmayız daha çok adam kesecez onla ben pcimi almışım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 önceden de vermenin çok bir anlamı yoktu ki. benim gatherlardan hiçbiri 50'den fazla değil yanlış bilmiyorsam. 50 gather skill 100 pp mi ne istiyor totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 saat geri almışlar diyorlar ben 2 saat gibi hissettim, ömrümden de 2 sene yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 nadasa bırak abi 2 gün, geçer sinirin. böyle saçma sapan şeyler çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gunde yarim saat yuru geri kazan o yilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 olmayan bir oyunu oynarım o zaman sdfs. HULK SMASSHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şükrü sen biz akşam oynarken katılabilion mu nedir olay? yoksa yalnız mı oynuon gece biz yatınca eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar