Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
steam üzerinden almamış ve 3-5 saatliğine akontunu paylaşabilecek babağiyit arıyorum. oyunu indirdim sitesinden, denemek istiyorum fakat steam üzerinden alanların akontları client ile inmiş oyunda çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
ui ile cebelleşirken gözlerim yoruldu abi. options'u bulamıyorum falan, tuş ayarlarına bakıyorum yazılar göt kadar. kapattım mecburen sağlığa zararlı ahah

ui resize şart.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

evet geldim düğünden

ne oldu şidmi xenocide oynayamadın mı

interfacein kurbanı mı oldun ^^

abi, gözlerim yoruldu.

o değil de eski darkfallın combatı daha akıcıydı gibi hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba? karakterin hareketi bi garip geldi, kaypak kaypak hareket ediyor sanki böyle gitmek istemiyomuş da biri sürüklüyormuş gibi asdf

bi de çanta sistemini niye değiştirdiler ki, Ultima gibiydi, ilgi çekiyordu, şimdiki sistem iyice bi garip slotlu sistem gibi ama değil de sanki. Hayır bu kadar kötü tasarlamayı nasıl başarıyorlar ki, çanta açıyorum ekranın altını komple kaplıyor tek sıra halinde. Bul içinden aradığını bulabilirsen pehey.
Mesaj tarihi:
@xeno: abi ne yazik ki hixbir iyi yani yok interfacein o yuzden haklisin ama biraz oynayinca kisa yollarini neyin nerde oldugunu ogrenince otomatik yapion dikkatini cekmio, herkes bole oynuo

Serhat aksam gideriz evet
Mesaj tarihi:
treasurelar yaklasik olarak 35 ila 1 saat 15 dk arasi suruyor bulmak, ona gore ayarlarsiniz kendinizi. bulmanin en etkili yolu da hareket ederken 2 "yön" de size kırmızı göstermeye başlayacak, o iki kırmızının tam ortasına gitmeniz gerek en precise yol o. fakat giderken mob spawn noktalarından, clan şehirlerinden uzak durmaya çalışın gank şansı çok yüksek oralardar.
Mesaj tarihi:
bende de var bankada ya. haritasız kalmayız sdfsd.

melee (str) skirmisher merak eden varsa şöyle birşey oluyormuş:

http://www.youtube.com/watch?v=ggSXYmhqjNE&hd=1
Mesaj tarihi:
endgame de motor olur abi str skir. benim düşüncem en azından. warrior abilityleri ile rekabet etmesi imkansız ki warrior dex/str ve poollarda ezecektir. skir'un tek avantajı hızlı girip çıkabilmesi..

adamın domuzuyla adamı kesmesi epik yalnız aıasdasdasd
Mesaj tarihi:
Ben 200lük ve 400'lük str boosterları aldım, self heala 50 verdim. Şimdi 250-300 bir şeyler daha biriktirmiştim en son dün gece, bunları da yaldır yaldır str'ye vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...