screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sen kimsin la denetci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Gören de danışman falan sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 steam üzerinden almamış ve 3-5 saatliğine akontunu paylaşabilecek babağiyit arıyorum. oyunu indirdim sitesinden, denemek istiyorum fakat steam üzerinden alanların akontları client ile inmiş oyunda çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dur ben verem oyna biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 vir vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1 olumumu yasadım treasure cheste giderken 2 tane daha cıkardım bu sefer gokhanı bekliycem beraber gidelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Haha guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ui ile cebelleşirken gözlerim yoruldu abi. options'u bulamıyorum falan, tuş ayarlarına bakıyorum yazılar göt kadar. kapattım mecburen sağlığa zararlı ahah ui resize şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ui nin tamamen degismesi sart her seyi yanlıs. 94 fishing! gm fisher geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 evet geldim düğünden ne oldu şidmi xenocide oynayamadın mı interfacein kurbanı mı oldun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sen gel skype a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 TS deyiz abi hep 6 kiş ifalan gelin işte ts ye gençler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 neyse kapattık zaten. 2 medium 8 small treasure chest var. hafta sonu treasure hunting yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 kosu hizlari nasil serhat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 diger oyuncular kac serhat/s hizinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mortis said: evet geldim düğünden ne oldu şidmi xenocide oynayamadın mı interfacein kurbanı mı oldun ^^ abi, gözlerim yoruldu. o değil de eski darkfallın combatı daha akıcıydı gibi hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba? karakterin hareketi bi garip geldi, kaypak kaypak hareket ediyor sanki böyle gitmek istemiyomuş da biri sürüklüyormuş gibi asdf bi de çanta sistemini niye değiştirdiler ki, Ultima gibiydi, ilgi çekiyordu, şimdiki sistem iyice bi garip slotlu sistem gibi ama değil de sanki. Hayır bu kadar kötü tasarlamayı nasıl başarıyorlar ki, çanta açıyorum ekranın altını komple kaplıyor tek sıra halinde. Bul içinden aradığını bulabilirsen pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 treasure'ı hafta sonuna bırakmayın abi. haftasonu online nüfus katlandığı için bir o kadar zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o zaman bu aksam adam olursa yaparız tek baısma gittim oldum baya uzaktaymıs bi de anlayamıyorum uzk mı yakın mı artık bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 @xeno: abi ne yazik ki hixbir iyi yani yok interfacein o yuzden haklisin ama biraz oynayinca kisa yollarini neyin nerde oldugunu ogrenince otomatik yapion dikkatini cekmio, herkes bole oynuo Serhat aksam gideriz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1 gunde 15 saat oynayıp 7 saat falan balık tutmusum tam benlik oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 treasurelar yaklasik olarak 35 ila 1 saat 15 dk arasi suruyor bulmak, ona gore ayarlarsiniz kendinizi. bulmanin en etkili yolu da hareket ederken 2 "yön" de size kırmızı göstermeye başlayacak, o iki kırmızının tam ortasına gitmeniz gerek en precise yol o. fakat giderken mob spawn noktalarından, clan şehirlerinden uzak durmaya çalışın gank şansı çok yüksek oralardar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Kac treasure mapin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bende de var bankada ya. haritasız kalmayız sdfsd. melee (str) skirmisher merak eden varsa şöyle birşey oluyormuş: http://www.youtube.com/watch?v=ggSXYmhqjNE&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 endgame de motor olur abi str skir. benim düşüncem en azından. warrior abilityleri ile rekabet etmesi imkansız ki warrior dex/str ve poollarda ezecektir. skir'un tek avantajı hızlı girip çıkabilmesi.. adamın domuzuyla adamı kesmesi epik yalnız aıasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben 200lük ve 400'lük str boosterları aldım, self heala 50 verdim. Şimdi 250-300 bir şeyler daha biriktirmiştim en son dün gece, bunları da yaldır yaldır str'ye vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar