screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fazla mimli adamlar var. mortal online da boyleydi kanma sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bi azmo eksik, o da gelip anlatirsa alicam asdf. tabi su an mesgul biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi Azmo ile karıştırmayn beni ben mortal online sizle beraber oynadım sonuna kadar gidip satmadım uheuhe beraber hayal kırıklığına uğrayıp bıraktık azmo hadi abi şunu yapioruz diip bizi clana sokup bidaha da gözükmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahaha hangi oyundu o ya, mortal degildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 her oyun? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 darkfall işte abi. CRİMSON HORDE diye verdi gazı, hepimiz azmonun closed beta tecrübelerinden bişeyler bekliyoruz, konuşmuyor da NDA 'ya uyuyor göya. En son "abi oyun çok kötü" dedi bi daha da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 mortal da ya beraber oynuoruz daha böle noobuz şehirin orada 2 adam geldi bizi kesti hemen dışında sonra yardım ettiler item verdiler falna gelin vente dediler gittik meersem adam recruit etmek için gelmişler başladı azmo yok işte biz şöle yapıcaz böle yapıcaz süper insan gücümüz var şöle şöle sizle alliance olalım bik bik DEDİ ve bi daha gözükmedi.. ha bi de darkfall dahaçıkmadan bizi Duchy of Wessexe soktu RP ile hemde application yaptık böle uzunca. girdi oyuna crafting bu oyunda bik bik dedi beğenmedi bi daha da girmedi ehueuh ama ben delikanlı gibi oynuom ama bi yandan da tavsiye etmiom çok ii die xaenin sordu bugün anlattım ne sorduysa ama dedim kalite bekleme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 arcane said: her oyun? sdfsdf Yok bunda clana filan bile girmistik oyun cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 darkfall ve duchy of wessex olayı işte yukarıda anlattığım. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 vermeyin abi millete gaz, content montent gelsin ondan sonra bakarlar. 2-3 aya bitmez bu optimizationlar. su an high end gpu olan catir catir oynuyor ama 2-3 yillik ortanca gpularla sinir yaparsiniz gereksiz. ayrica dungeonlar fln gelsin ki outdoor spawnlar biraz bosalsin. oyuna gireceksiniz her spawnda 4-5 yildir df oynayan clanlar var sonra 1 kere vuramadan oleceksiniz benim kuzen gibi oyunu silip, format atip kasaya kezzap dokeceksiniz. THEEE RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 vermiyoruz ki gaz falan. biz boktan dedikçe geliyorlar sdfsdf ters psikoloji oldu resmen. GELMEYİN LAN. loot benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 OF OF dün 4 saat nasıl geçti anlamadım. 3 tane de eleman buldum beraber köy falan bastık acaip zevliydi herkese tavsiye ederim. 40 dolar sudan ucuz...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ya of alıcam, sonra gene patlıyacak oyun. bir swtor olamaz gerçi. arkadaş da anlatıyor güzel gel vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hangi köyü bastınız :) köy derken yani, goblin köyünde falan goblin kesen playerlara mı daldınız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ne köyü ya dün oyuna bile girmedim. asdf ben yandım millet yansın diye yazıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sen nie yanmıştın ya pc mi kaldırmadı ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mortis said: pc mi kaldırmadı ne oldu şu cümleyi başka bir oyun için demiş olsaydın ben ve samsung şirketi olarak sana tazminat davası açardık ama şu oyunda ne yaptıysam fps olayını düzeltemedim.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi aynı sorun bende de var lowda 20 fps ile oynuom oyunu ha oynanio oyun ama büyük aksiyona giremem ben de gidip maden kaz, mob kes , arada bizimkilerle 4 v4 pvplere git modudna takılıom oyunun optimizasyon sıkıntılı evet ne yazık ki ama benim pc zaten 4-5 senelik o yüzden her türlü değiştirmem lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oynayan sayısı ne alemde? büyük guild olmadan yancı olarak büyük savaşlara katılabilir miyim? loot olayının sistemi nasıl bir de? killing blow atan mı lootluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bok gibi oyun bakın net söylüyorum sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi bok gibi demeyin de anlatın işte. ya da daha önce yazıldıysa link de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 beni tek düşündüren player sayısı. kesicek kesilecek bolca adam bulayım kafi. o yüzden ilk ay beleş subs bitsin bi milletin diye bekliyorum. ondan sonra vericem kararımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 barbu said: oynayan sayısı ne alemde? büyük guild olmadan yancı olarak büyük savaşlara katılabilir miyim? loot olayının sistemi nasıl bir de? killing blow atan mı lootluyor? tahminimiz EU serverında bi 6000 kişi US serverında da bir 10.000 kişi oynadığı yönünde, yanlışsam düzelt bingildak :) Büyük guild olmadan yancı olabiliyorsun büyük guildlerin yanında küçük guild ler onlra alliance oarak katılıyor. Bi guild ile ally olunca clan alliance chat açılıyor aynı zamanda, ayrıca o adamların kafasında işaret görüyorsun A die , aynı partideki veya clanındaki adamlar gibi. Oyüzden yolda görünce düşman diye dalmıyorsun. Loot olayının bir sistemi yok. UO Gibi, adam ölüyor lootu düşürüyor her tıklıo loota kim hızlıysa o alıyor üzerindekini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam çok da kesemiyorsun ki. atı alan üsküdarı geçmiş. UO gibi derken bunda crim falan yok. adam öldürmek, lootlamak falan herhangi bir cezası yok. çok acımasız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 gerçek hayat gibi işte sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar