bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 para verip de oynayamamaktan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 beyler bu arada benim acc var boşta duruyor isteyen varsa satabilirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ne aldıysan 1 haftada bıraktın ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 vakit yok ya hevesle alıyorum sonra duruo kenarda köşede buda böle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aslında herkez öle bir bakıma şurda mobalar veya fps dışıdna bir oyunu uzun soluklu oynayan yokki path of exile kaynadı arada bu kaynadı fail olanları saymıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 oyunlardan değil paticikten kaynakllı bir şey o. dünyanın en mükemmel oyunu da çıksa öyle olacak yani. topluluk olarak self destructive özelliğe sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu oyun aslında oynanır ama sandbox bildğin vakit harcamadan birşeyler elde edilebilen bir tür değil en azından öğrenmek keşfetmek için kafa vermek lazım yoksa bence oyun güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 reampage 20 lira verdiydim ben bi hesaba. sen o değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yok fakedir o fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ama oynıcaksan vereyim seversen parasını verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 eyv. saolasın. ben oyunu severim kesin. oyamayı da çok istiyorum ama mmo ya bulaşmak istemiyorum. konuyu okuyorum içim gidiyor kapatıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Fakkoo said: i5 2450 2.5ghz 6gb ram 2gb ekran kartı 128bit gt630m Ne diyorsunuz sizce calısır mı? :p bak şu an oynayıp en dandik pc ye sahip olan benim ekipte şöle özellikleri pcnin: Dualcore E5300 2.60ghz 4gb ram 1 gb ekran kartı ATI Radeon HD4600 Series Low settingsde şehirde 10-15 FPS Doğada bayırda maks 22 FPS ile bu oyunu oynuorum. O dün anlatığım aksiyona girdiğimde de tahminen fps em 10lardaydı. O yüzden warrior açtım , o fps ile aim alma ihtimalim yok ok veya büyü için. Hoş warriorla da öle rahat vuramıyorsun adam çok koşturuosa yine kasio pcin ve ii reaksiyon veremiosun. Ona göre karşılaştır, senin ki biraz daha iyi işlemci ram vs olarak ama asıl dert GPU, kartın mobile kart olduğu için sıkıntı yaşayabilirsin. Ama bence sen bu oyunda bi 30 fps vs civarı alırsın gibime geliyor :) Ben de bu aralar yepyeni pc almayı planlıyorum 0 dan. Çünkü zaten oyun genel olarak hantal, interace vs. Bir de ağır olunca iice yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bugun oyunu baya duzelmıs gordum belkıde player sayısı sabah azdı ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 itinayla rank 20 staff, fine cloth armor craft edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gerçi bu laptop yaa çok farkı olmuor. http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html <- seninki http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html <- Benimki Bence 30 fpsden de yüksek alabilirim gibi. işlemci 2.5ghz den turboboost ile 3.1 e cıkıyor ama turboboost ne zarar gelir mi donanıma kullanırsam sıkıntı olur mu hiç bilmiyorum ellemedim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ben de r20 bow ve tier 4 leather armor craft ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 servers up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 oyunu kurdum. yamayı yükledim. play diyorum. ekran kararıyor, cursorun yanıp söndüğünü görüyorum sonra crash oluyor :/ var mı bir çözümü? forumlarda da benzer şikayetler var ama cevap göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 windows region/keyboard'dan eng yapacaksın dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bu arada şehirlerde inanılmaz şekilde loadlag oluyodu bende, fps0'a düşüp ping 10k lara çıkıyordu forumlarda bazıları sıfır windows kurarak çözmüşlerdi. Bende dün yeni partition'a kurdum tmeiz windows şuan kaymak giib oldu hiç takılıp, donma yaşamıyorum. bu sorunu yaşayanlara tavsiye olarak sıfır windows kursunlar. (win7 64bit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ne alakası varmış ki yeni windowsla bir akıl erdiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 forumlarda hala net çözüm sunamadı kimse tkaip ediyorum dün akşam şehre girmeye çalışırken canım tak etti denedim çözdü gerçektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 çok enteresan düşünemedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 adama format attıran oyun olarak tarihe geçecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi DF her zaman böyle saçma sapan şeylere gebeydi. yıl 2013 hala windows dili ingilizce değilse çalışmıyor oyun. özeti durumun. 2003'den beri var bu durum asdasd. ha çıktığından beri yıllardır hiçbir oyundan almadığım zevki alıyorum orası ayrı. dün map ararken gördüğüm adam sonrası ellerim terledi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar