bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1-2 hafta sonra o kombatlar başlar. şehirler ele geçirildi bile, inşa edilecek sadece. oyunun optimizasyonu siegede ne olur ama bilmiyorum tbh. primalistler çok prim yapacak siegeler başlayınca. heyecanı hiçbir şeye benzemiyor o kombatın. fakat healer anlayışı dediğin gibi diğer mmorpg'lerdeki gibi olmaz abi. supportsun ama assaultlarda kilit roller üstlenirsin. bir yere charge yaparken toplu olarak duranlara aoe reg./heal spamlama, bubble açıp arrow yemeden, büyü yemeden rest/heal/stam doldurmak vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bi spot buldum maden kaziyorum 2 selentine 5 veilron 4 sulfur oldu. Bind Stone a teleport varmiydi? birde bunlarin ederi ne ya da craft icin mi sakliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 olum ballandıra ballandıra anlatmayın ya paramız yok hay lanet olsun ne diye mesaj attıysam buraya, oynamadığım oyunun şeysi. favori konularıma girdi durduk yere canım çekiyor zırt pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bok gibi olm, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 xenocide sen gelsen inanılamz eğleniriz ama bak söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yıl 2010 nerdeyse 3 yıl oynadım ve dönüyorum,kuvvetle muhtemel bu oyunu en fazla oynayan battal Türk bendim;Mert beniml küçük bir röportaj yapmıştı,bir bukle; http://mrtpk.blogspot.com/2010/12/df-xxbar-silent-roportaj.html xxbar silent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yok mudur bi vent bişi, azıcık sayımız var zaten girince 3-4kişi katılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 elementalist açtım bunu warriora rerolleyemem di mi? beceremeyecem gibi geliyo pvp de aim almayı dfsdfs. bi de ikinci bi karakter açabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tek karakter. rol değiştirebiliyorsun. ben de warriora mı dönsem caster eziyet uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 olm guncellemeyin su konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 eğer stat boosterlerına ve class skillerine prowess harcamadıysanız her türlü rol değiştirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: olm guncellemeyin su konuyu. http://www.raindance.org/wp-content/uploads/odysseus-tied-to-mast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Alfheim, hypnotize ve ben maceraya atıldık az önce , farklı farklı moblar denerken bir adam gelip harasladı adamı kovaladık ettik sonra sakin sakin moblarımızı farmlarken 2 tane elementalist geldi ağzımızı kırdı bi tanesi paso havaya uçuruodu bi de lightning le flash bang atiodu kör oldum ya ekran bembeyaz paso ağzımızı kırdı, burst damageın dibine vurd alfheim ve hypnotizeı yatarken görünce ben tabi tabanvayı bastım ve kaçtım huehue güçlenmemiz lazım ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi satmışsın direk sdjfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yok ya combatta herif bei bi fırlattı havaya uçtum bi kayanın arkasına düştüm heal attım tam kayanın arkasından adam koşacam bi baktım herif bizimkileri lootlamaya geçmiş e ii madem dedim usul usul uzaklaştım zaten %10 hp em vardı kaçtım bi yere saklandım rest ettim oradan da kaçıverdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: olm guncellemeyin su konuyu. bana derken sen giricen bu gidişle. senin paran da vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 alip alip kenara atiyorum oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sabah 350 rawhide cikardim newbie dungeonda. oyuna yeni baslayan arkadaslar icin bir teklifim var. newbie dungeonda ortalama olarak saatte 300-350 rawhide kasiliyor. moblara 2 kere vuruyorsun ve sacma sapan bir respawn rate i var. skinning, kill, tur kill vb. seylerden prowess guzel geliyor. en son 340 aldim ben vermin + scumbilmemneden. eger ilgilenen varsa 3g dan alicam rawhide`i 300 adete kadar. saatte 900g gibi bir sey ediyor, baslangic icin son derece iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 newbie dungeon yerini haritada gosterebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://www.darkfallunholywars.info/world-map/#76.64430214504893%7C-135.24169921875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Arkadaş Kaykayımı sattım oyunu alıyorum.O derece etkilediniz beni ya.Korktuğum tek şey, Acaba laptopımda kasar mı oyun.Şu anda mortal online ı oynamaya calıstım saçma bi fpste oyunu bana oynattırıyor. Ama eski darkfall'u p4 makinede bile oynamıştım [tabiki massive battle yok sadece loadingde sıkıntı vardı] En iyisi netten youtube dan falan laptopın modeli ile oynayan var mı ona bakmak araştırmak. i5 2450 2.5ghz 6gb ram 2gb ekran kartı 128bit gt630m Ne diyorsunuz sizce calısır mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 oynayamazsin hiç alma paranı yazık etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bingildak said: oynayamazsin hiç alma paranı yazık etme abi söyle diyim bf3 ü mediumda oynuyorum sekmesiz. Yine mi umut yok :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 oyunda optimasyon sorunu var. df'de ultra bile oynasan kasabiliyor. o gpu ile oynayamazsın, en azından pvp yapamazsın, tavsiye etmiyorum. en azından 2-3 ay bekle optimize etsinler o zaman alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 darbe üstüne darbe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar