Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 eskisinin kaydı düşüyordu değişti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bana kaydettirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: sabonis said: önceki telefonu sildirip onun yerine yenisi yazdırılabiliyor sanırım. şu ciddiyse tanımadık birinden pasaport kaydı almak sakat boyle bir sey yok. kayit dusme, kayit sildirme, telefonum bozuldu falan kabul etmiyorlar. telefonu kayit ettirdiginiz anda 24 ay daha kayit edilemiyor pasaportunuza herhangi bir telefon daha. direkt btk'yi arayip sordugum bir sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tesekkurler bilgi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 var olanı resliyim, arkadaşlar amerikadan htc getirttim de benim en son giriş çıkışım vardı ama 5 ay olmuş, bende 1 ay içinde yapılması gerektiğini bilmiyordum. telefonu kaydettirmek için nasıl bir alternatif var eğer pasaportunuz müsait değilse? parayla yapılıyordu sanırım bu kayıt işlemi? bazıları patlıyormuş falan? nedir ne değildir bilen birisi izah edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yok mu arkadaşlar bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Forumlarda , sahibinden'de falan kayıt hakkını satanlar oluyordu sanırım , tanıdık yoksa hiç giriş çıkış yapan oralardan bulucan. Doğubank tarzı yerlerde IMEI değiştirenler de var ama tavsiye etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 birinin pasaport numarasını, bilgilerini falan aldık diyelim. kendi e-devlet şifremle girip imei kaydı yapabiliyor muyum yoksa pasaport sahibi kişinin e-devlet hesabı mı olması gerkeiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bingildak said: birinin pasaport numarasını, bilgilerini falan aldık diyelim. kendi e-devlet şifremle girip imei kaydı yapabiliyor muyum yoksa pasaport sahibi kişinin e-devlet hesabı mı olması gerkeiyor? sahibigerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 satanlar hem bilgilerini, hem pasaport detaylarını hemde e-devlet bilgilerini veriyor o zaman? patlama ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 21. inde 1 ay doluyor, uğraştırmıyorsa beni, isteyene satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 selam, 119.5 tl harc yatirmak gerekiyormus buna, vergi dairesi degil de bankadan yapan oldu mu hic? vergi dairesine gitmeye vaktim yok. e-devletten girip bitireyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 İnternetten bile yatırılıyor pasaport harcı. Ödemelerin altında vergiler kısmında Pasaport Harcı diye mevcut. TC kimlik ile yatırılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 zaidral said: selam, 119.5 tl harc yatirmak gerekiyormus buna, vergi dairesi degil de bankadan yapan oldu mu hic? vergi dairesine gitmeye vaktim yok. e-devletten girip bitireyim istiyorum. İnternet bankacılığından vergi yatır kısmına gel, orda zaten yurt dışı telefon harcı fln diye bi seçenek var. Kodu da 9000 küsürdü. Netten bulursun kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar