Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Xaenin said: Ahahah abi tiplere bak inanılmaz. Gülmekten öleyazdım, sürekli f5 liyorum.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Xaenin said: İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken. yok lan noyzura bursaya geldiği an yicek o tiple dayağı zaten bana gerek kalmıcak,izmir geniş şehir kaldırıyoda bursada bir kaç mahalleye girse bizim evin yolunu bulamıcak ondan rahatım :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bursa uzak bana be dostum, yoksa çok isterdim gelip sizi çekmeyi
Catze Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Xaenin said: İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken. Kiskanma pati tarihine gecebilecek bir olaya bizzat taniklik edebilecegiz diye.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raist nerde oturuyon la cok merak ettim :-)
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Fenerbahçe - Galatasaray maçı olduğu gün güncelin annesine böyle tecavüz edilmiyor.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: Seele said: DRaGoN_SLaYeR said: raist telefonunu verebilecek mi?!?! yemez abi adam saciyla bogar sanirim onu. telefonu değil direk adresi verdim direk küçük süprizler yapsın bana diye :D adam sevgilisinden ayrilmis zaten sinirli agresif. cok pis dayak yiyeceksin. gerci durum degisedebilir. bi bakmisin aksam raki masasindasin adamla.
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: Xaenin said: İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken. yok lan noyzura bursaya geldiği an yicek o tiple dayağı zaten bana gerek kalmıcak,izmir geniş şehir kaldırıyoda bursada bir kaç mahalleye girse bizim evin yolunu bulamıcak ondan rahatım :D kardeş bursa'ya gelirse hemen dayak yer, izmir geniş vs. böyle genellemeler çok güzel. senin okul da çok belalıdır muhtemelen.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=490APcidBac
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bursalı çıktı bir de. ALLAHIM GİTTİKÇE DAHA GÜZEL OLUYOR.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Xaenin said: Bursalı çıktı bir de. ALLAHIM GİTTİKÇE DAHA GÜZEL OLUYOR. yok reyiz ya aslen izmirliyim bursada yaşıyorum :)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bi çay yapayım da özetlere bakayım
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 okul çıkışında bekliyorum beyler kavga var..
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 lan canım sıkılıyodu bugün, Noyzura valla daha sen bursaya gelmeden uzaktan rahatlattın beni sağlam da post kasmışım farkına varmadan sende bütün bilgiler var(adres vs) emeği geçenlere sevgiler :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bence 2013 yılının en iyisi oldu bu başlık, ilk sayfada söylemiştim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: 2013 yılının en iyisi, hem de nisan ayından belli. Konuya atılan ilk mesaj, çok ileri görüşlüyüm.
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Bence 2013 yılının en iyisi oldu bu başlık, ilk sayfada söylemiştim. Raistllin said: lan canım sıkılıyodu bugün, Noyzura valla daha sen bursaya gelmeden uzaktan rahatlattın beni sağlam da post kasmışım farkına varmadan sende bütün bilgiler var(adres vs) emeği geçenlere sevgiler :) çerçeveletip duvara asılacak R 'ler ya hahadfg
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 40 sayfa ne var lan aosghas kaçırmışım konuyu gitti o kadar post
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cidden çok merak ettim 40 sayfa ne var diye , meeh işim olmaz :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ben de adres verdim lan gelen giden yok mu?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: lan canım sıkılıyodu bugün, Noyzura valla daha sen bursaya gelmeden uzaktan rahatlattın beni sağlam da post kasmışım farkına varmadan sende bütün bilgiler var(adres vs) emeği geçenlere sevgiler :) yaptın boş atarlarını rahatladın değil mi ? verdiğin iki sokak isminde de sokak yok bursada. hala buradan kuru sıkı atıyorsun gereksiz şovlar yapıyorsun. sende telefon numaram var. izmire gel ara o zaman dicem ama komple kolpasın hadi uza. adam yerine koyup atarlanmakla hata ettim kendince prim yaptın , post kastın hadi yine iyisin boş atarlı delikanlı seni. *suratına tükürür*
Öne çıkan mesajlar