Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken.

yok lan noyzura bursaya geldiği an yicek o tiple dayağı zaten bana gerek kalmıcak,izmir geniş şehir kaldırıyoda bursada bir kaç mahalleye girse bizim evin yolunu bulamıcak ondan rahatım :D
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

Seele said:

DRaGoN_SLaYeR said:

raist telefonunu verebilecek mi?!?!

yemez abi adam saciyla bogar sanirim onu.

telefonu değil direk adresi verdim direk küçük süprizler yapsın bana diye :D

adam sevgilisinden ayrilmis zaten sinirli agresif. cok pis dayak yiyeceksin. gerci durum degisedebilir. bi bakmisin aksam raki masasindasin adamla.
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

Xaenin said:

İnşallah hepiniz dayak yersiniz ya sokakta yürürken.

yok lan noyzura bursaya geldiği an yicek o tiple dayağı zaten bana gerek kalmıcak,izmir geniş şehir kaldırıyoda bursada bir kaç mahalleye girse bizim evin yolunu bulamıcak ondan rahatım :D

kardeş bursa'ya gelirse hemen dayak yer, izmir geniş vs. böyle genellemeler çok güzel.

senin okul da çok belalıdır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
lan canım sıkılıyodu bugün, Noyzura valla daha sen bursaya gelmeden uzaktan rahatlattın beni sağlam da post kasmışım farkına varmadan sende bütün bilgiler var(adres vs) emeği geçenlere sevgiler :)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Bence 2013 yılının en iyisi oldu bu başlık, ilk sayfada söylemiştim.

Raistllin said:

lan canım sıkılıyodu bugün, Noyzura valla daha sen bursaya gelmeden uzaktan rahatlattın beni sağlam da post kasmışım farkına varmadan sende bütün bilgiler var(adres vs) emeği geçenlere sevgiler :)

çerçeveletip duvara asılacak R 'ler ya hahadfg
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

yaptın boş atarlarını rahatladın değil mi ? verdiğin iki sokak isminde de sokak yok bursada. hala buradan kuru sıkı atıyorsun gereksiz şovlar yapıyorsun. sende telefon numaram var. izmire gel ara o zaman dicem ama komple kolpasın hadi uza. adam yerine koyup atarlanmakla hata ettim kendince prim yaptın , post kastın hadi yine iyisin boş atarlı delikanlı seni.

*suratına tükürür*
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...