Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Elnaen de çok başarısız çıktı, onu da çağırın buluşmaya araya kaynasın pls

Kardeş tek istediğim araya kaynamak. Yağ gibi girmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

sipeyskeyk said:

Olm iğrençsiniz ya, adres, telefon falan.

sipeyskeyk bursaya yakınsan gel lan izlersin kahve içcez
Yakın değilim, olsam da gelmezdim. Uyuşturucu kullanan aklı 5 karış havada adam, ne yapacağı belli olmaz. Bence geri vitesi düşünebilirsin.
Mesaj tarihi:
bu kamile telefonumu vermekten vazgeçtim,helalara falan yazar sitelere falan yazabilir,ama adresimi verdim gel nasıl olsa tek yaşıyorum hatta ufak sürprizler yap bana kalabalık gel bi anda kapımı çal noyzura bak zaman vermeden çat kapı gel bekliyorum
Mesaj tarihi:
Noyzura, olur da bu tavuk adresini verirse bana pm at ben gelir alirim terminalden seni, biz de kalabilirsin de yeterince bol bol oda var. Elemana da beraber gideriz, yamuk yaparsa onu da hallederiz. Ciddiyim.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Noyzura, olur da bu tavuk adresini verirse bana pm at ben gelir alirim terminalden seni, biz de kalabilirsin de yeterince bol bol oda var. Elemana da beraber gideriz, yamuk yaparsa onu da hallederiz. Ciddiyim.

attım bro adresi gel sende gel kapımız herkese açık
Mesaj tarihi:
Catze said:

Benim ne isim olur olm ben bulusmak isteyen gonulleri birlesmesine yardim edicem sadece :-)

e ama kardeşim atarlı mesaj atıon sonra niye R yapıon :) neyse noyzura iyisin lan kalıcak evi falan da buldun bak
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Elnaen de çok başarısız çıktı, onu da çağırın buluşmaya araya kaynasın pls

Kardeş başkalarını taklit etmeye çalışınca böyle oluyor işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...