Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Raistllin said:

marksman said:

@Raistlin lgs ne zaman

ilerde karına veya kız arkadaşına bu adama söylendiği gibi laf söylerlerse onlara sorarsın sen lgs'ye ne zaman giriceklerini :)

of hakkaten ne leş bir adammışsın sen ya
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

ama adamın sevgilisi ya,ne bilim bence yorum yaparken dikkat etmek gerekir diycem de bu saatten sonra istediğini yazmak şart oldu çünkü adam zevk alıyo bu yorumlardan belli :)

sakin ol şampuan
Mesaj tarihi:
Bunu da geçtim, isim vermiyorum diyor ama kim olduğu belli. Burada anlattığı bu rezil olaylar kızın da özel hayatı, internette paylaşılmasını istediğini sanmıyorum. İki kişiye ait o olaylar, yaptığı terbiyesizlik resmen. Hoş kızın çok umrunda olacağını sanmıyorum ama, benim fikrim bu.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

KuddusiMavra said:

hayır ciddi ciddi affetmeyi falan düşünüyorsan en yakın arkadaşına git seni bir temiz dövsün. en yakın arkadaşına git çünkü bir yerini kırmadan itina ile dövecektir seni.

en yakın arkadaşlarım annemin son sözüne minnettar. hepsi "şu an çok üzülüyorsun ama gözünü seveyim sık dişini 1 ay sonra rahatlayacaksın " diyorlar ve benimle sürekli ilgileniyorlar oyun oynuyorlar.

aynen öyle biraya kafan rahatlar ama göbek yaparsin yemege ve üyüştürücüya çok dalarsan
ben benzer bir durumda 8 kilo almistim bir haftada

bide her güzel kiz deli olmak zorunda mi ya
Mesaj tarihi:
Raistllin , dEaThMooN , sipeyskeyk ... konuyu cinsel fantazi paylaşımış gibi çarpıtmanızdan ve yarı erekte halde gelip bana ahlak dersi veriyormuş gibi laf atışlarınızdan hoşlanmadım. Konuyu biraz daha çarpıtacak mesajlar atarsanız yemin ediyorum ben de hoş olmayan şeyler yaparım size. Sakın öyle klavye gazlarına gelip daha sa saçmalamayın gerçekten sert sorun yaşarız ama işin sonunda "keşke abuk subuk saçmalamasaydım" dersiniz.

Bu konuda cinsel fantazi falan yok. Burada ciddi bir sorunum var ve geçiş dönemimde tampon olarak kullanıyorum. ASla başıma gelmesini istemediğim saçmalıklarla dalga geçerek üstesinden geliyorum + 1 adet işlevi daha var onu da gizli tutmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
Adres veriyorum;

Amman (Jordan)
Islamic College Street
■Amman , 11180

Beklerim.

Konuya dönersek Noyzura, fikirlere saygılı olan spiritüel bir insan olduğunu sanıyordum, farklı fikirle karşılaşınca tehdit eden değil.

Eski kız arkadaşına bir şey diyen yok şu saydığın isimler arasında, sadece tarzını eleştriyiroum ben şahsen. Gelip İNTERNETE konu açtığına göre, konu hakkında yorum alınca kızmana gerek yok.
Mesaj tarihi:
Kaçın namus bekçileri basmış.Siz yanında mini etekli kız arkadaşını dolaştıran adamada laf atarsınız şimdi oh wait önce kıza sonra erkek arkadaşına
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Afedersiniz ama gelip kız arkadaşının göğüslerini emmekten bahsedip sonra da ama seviyorum diyen adam bence bir garip. Kendi bileceği iş tabi.

kardeşim 10 numara konuşmuşsun ve biliyorum ki bu forumun yüzde 80 i benim kafadan bana katılıyor,he 3-4 tane katılmayan modern geyiklerimiz var onlarda zaten yazdıkları yorumlarla kendini belli ediyor hani zamanımızda bize dedelerimiz büyüklerimiz derdi ilerde oğlum böyle böyle olucak derdiler,ama bu ilersinin bu kadar çabuk geliceğini hiç tahmin etmezdim.
Mesaj tarihi:
bu yorum yapmak değil yaptığınız kendinizce konuyu çarpıtıp , farklı birşeymiş gibi gösterip kişisel saldırı bombardımına tutmak oluyor. eleştirmek, gerçekten kendini ifade etmek istersen bana bunu yap hatta kişisel olarak söyle sana öyle olmadığını güzel güzel anlatırım. ama burada böyle 2-3lü gruplar halinde hakarete varan cinsel sapkınlık mesajlarını bana dayatınca rahatsız oluyorum. benim spiritüelliğimde öyle dünyadaki gereksiz insanın tokadına diğer yanağımı dönecek tipten değil. Kaç tane daha hakaret mesajı atınca rahat ediceksiniz? Hiç öyle yurt dışındayım bana dokunamazsın istediğim gibi hakaret ederim kafalarına girme cidden. Yurtdışındasın diye istediğin kişiye istediğin şekilde seviyesizce konuyu çarpıtamazsın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...