-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://i.imgur.com/WBmItea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bir topic rayından daha fazla ne kadar çıkabilir? in de cevabını almış olduk böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 konu ekmekin ya. normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sonuçta anket'e uygun şeyler yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kimi dövmüşler lan? ben anlamadım bu arada ekmek seni döverek aldığım asalet puanımla zopa felan alabilcem mi onu söle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Asalet puanı ne ya ahahaha. Gold düşüyor pvp den işte, daocda da düşüyordu neye şaşırdın ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi ne biliyim PvP puanı diyince aklıma hep böle realm point felan gibi geliyo realm point dediğinde işte asalet puanı vatanseverlik puanı delikanlılık puanı gibi bişi onna nasıl ekmek alcaz et alcaz aslında şey olsa guzel olabilir ya ölülerden kulak toplasan o kadar gold verse sana arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mod yetersiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ne yetersizliği lan uğraşılır mı bununla, çocuklar takılıyor kendi aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 son 5/8 full troll topice gel bundan sonrada hayır gelmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 beyler bu oyun multiplayer mi olacak metin2 ye benziyosa preorderlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BonePART said: kimi dövmüşler lan? ben anlamadım bu arada ekmek seni döverek aldığım asalet puanımla zopa felan alabilcem mi onu söle sen Mayış veriyolar savaşa katildiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar