LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Benim ki üye oldu, bunlar çok ergen dedi kaçtı.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 temin facebookta paticik sayfasına bakıyordum bone'un bir mesajını gördüm en iyi ingilizce okuyan üyesi olarak. ben liseyi dil bölümünde okudum ve bone'a bırakmam ama bu işler gönül meselesi herşey olacağına varır.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 chrome said: bone ile one aynı kişi mi lan? hepimiz bir'iz.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Seele said: is yerindeki kizlar su lafi okurlarda senin o agzini burnunu kirarlar. çikinlere çikin güzellere güzel diyorum yapcak bişey yok güzel olsalarmış
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 barnacle said: pınara noldu olm? uzun hikaye bi ara kişisel bölümüne içimi dökmem lazım sanırım
chrome Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: chrome said: bone ile one aynı kişi mi lan? hepimiz bir'iz. hoşgeldin noyanım nassın, naapıyon?
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: barnacle said: pınara noldu olm? uzun hikaye bi ara kişisel bölümüne içimi dökmem lazım sanırım yaptıgın atarla kaldın işte burda neyse geri dönmüş oldun buraya
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Llama said: Noyzura said: barnacle said: pınara noldu olm? uzun hikaye bi ara kişisel bölümüne içimi dökmem lazım sanırım yaptıgın atarla kaldın işte burda neyse geri dönmüş oldun buraya ben hep burdaydım zaten sadece 10 yıl ara vermiştim o kadar ve eski accountumu da hatırlamıyorum. yaptığım atarda atar sayılmazdı her ortadoğu erkeği gibi bende tavrımı koydum o kadar ve bunu olabildiğince kibar yaptım pişman değilim.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 chrome said: Noyzura said: chrome said: bone ile one aynı kişi mi lan? hepimiz bir'iz. hoşgeldin noyanım nassın, naapıyon? iyidir ya paticikten sevgili banım kalktı rahat rahat post atabiliyorum mutluyum =) sen nasılsın.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 copry said: Patice said: Burası Copry ve benim sadece. Gelmesin kız. Bebegims lyv ve zeperim da var benim bildiklerimden Bella ve pogo da geri gelsin plx Vanille de:( pogo gelmesin püsük gelsin.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: uzun hikaye bi ara kişisel bölümüne içimi dökmem lazım sanırım sana kız mı yok noyanım boşver ya
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: ben hep burdaydım zaten sadece 10 yıl ara vermiştim o kadar ve eski accountumu da hatırlamıyorum. yaptığım atarda atar sayılmazdı her ortadoğu erkeği gibi bende tavrımı koydum o kadar ve bunu olabildiğince kibar yaptım pişman değilim. yok yok haklısın güzel bir anı kaldı işte seni de özlemiştik zaten iyi oldu geldin bi göreyim alsancakta seni gelcem yanına birani içicem
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hemen vanilyalı vazelinimi bulmalıyım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kizlarin redirect edildigi bi sub domain var, oraya geliyolar.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 paticikten archangel eski 2.5 senelik sevgilimin öğretmeni çıktı ve ben bunu ayrıldıktan bir sene sonra falan öğrendim dsf
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aquila said: kizlarin redirect edildigi bi sub domain var, oraya geliyolar. karilarkulubu.com
Öne çıkan mesajlar