Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oh be...senin adına sevindim....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Çok üzücü bir durummuş. Annenden yardım istemeni öneriyorum. tek başına çözmen çok yanlış olur bence. Geçmiş olsun umarım herşey biran önce iyi olur.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 en güzel pati mutlu patidir...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feykim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Annemi aradık merak etmeyin. Yarın yurt dışından yanımıza geliyor. Bende babamı aradım eve hiç gelmemesi için uyardım annem yanımızda iki ay kadar kalcak ailece bu durumu atlatmaya çalışıcağız. Destekleriniz için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bence en iyisini yaptınız...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ehe annesi psikolog babasi doktor olan biri olarak diyebilirimki psikologa o kadar guvenme ole cok ise yarar birsey degil emin ol. Hatta dogrusu para kaybi:) Sana tek diycegim olaylari biraz oluruna birak yani simdi burdaki cogu kisi filmleri izleyip vay bu cocuk gencliginde dayak yedi piskopat olacak belli gibi yaklasiyor ama gercek ole degil birak cocuk hayatina devam etsin. Arkadaslariyla gezsin etsin ne yapiyorsa onu yapsin. Sonra babana giriserek dogru birsey yapmamissin yine burdaki cogu kimseler genclik gazinda iste nasil vurur babinda ama bu bir baba. Bence otur konus baba derdin nedir de. Git yanina baba ozur dilerim de ama kendimi tutamadim ama kardesime nasil vurdun de yani konus derdi neyse cozun. Yani goturuceksen babani gotur kardesini degil psikologa. Dogrusunu soyliyim ben bir tane gec adam gormedimki psikologtan duzgun olarak cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Babana giriserek kötü bisey yapmisin demisin de yani karsinda hayatinda sana en yakin olan insan nedensiz yere dayak yese eminim sende duramassin yerinde . Bi anlik sinirle neler yapiliyor[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 psikolog dediğin sihirbaz deil ztn konusmak cogu insan için en büyük rahatlamadır konustugun kişi de bu konuda eğitim almış biri oldugunda sorunlarınla bogustugun bir dönemde biriyle konusarak aslında kendini agresif tavırlar sergilemekten uzaklastırıosun bir nevi stres atıosun sorunlarının büyümesini önlemiş oluyorsun daha falza büyümeyen sorunların çaresine bakmak daha olay olsa gerek[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Çok zor bi durum gerçi kim oldugunu ben anladım ilk mesajında ama benim gibi anlayan 2-3 kişi daha cıkacak biliyorum isimlerini ama merak etme laf çıkmaz nede olsa gizli kalmak istiyorsun psikologa danışmanı önericektim ki sende o kararı almışlsın en güzeli kafan arkada kalmasın yani tek yapman gereken şey bu şuan edit: herhangi bir yakın akrabanız falan yok mu onunla konuşup bir yardım etmelerini isteyebilirsin belki? [signature][hline]regrubmah retsamdnarG * [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: feykim, 25 Kasım 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Abi durumu şöyle açıklıyım; babam zaten eve gelmiyor yaptığı olayın farkına vardı. Adamı evden kovdum git bir iki hafta bir yerlerde kal bir şey yapmayım sana diye yolladım evden. Adam sadece günde en fazla bir saat eve gelip kardeşimle konuşmaya çalışıyor ama kardeşim ondan korkuyor. Bize para bırakıp çıkıyor. Bu aileler neden bilinçli olmaz ki neden insanlar yaptıklarının ne kadar hasar verebileceğini düşünmez ki :( 20 yaşında biri için epey cesurca bir davranış bence. ama iyi yapmışsın. baban da suçunu anlıyormuş alkolik insanlar böyle değişimlere gitmesi normaldir. ancak babanı üzersen yalnız bırakırsan alkole devam eder, daha kötü bir hal alır. bence babanı doktora kardeşini de psikoloğa götür, az da olsa yardımları olur. umarım düzelir durumlar. baban içkiyi bırakırsa düzelicektir, kardeşin de biraz arkadaşlarıyla gezsin tozsun bence biraz rahatlar. ayrıca fake kullanıcı adı almana gerek yoktu, en azından burdan tanıyanlar sana destek olurdu diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum. kötü bir olay evet, ama utanılacak bir durum yok bence. Umarım çabuk düzelir durumlar... Kolay gelsin.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Alkol sağlığa ve kullananın yanındakilere zararlıdır[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Bonecrusher, 25 Kasım 2004 23:37 tarihinde demiş ki: 20 yaşında biri için epey cesurca bir davranış bence. ama iyi yapmışsın. baban da suçunu anlıyormuş alkolik insanlar böyle değişimlere gitmesi normaldir. ancak babanı üzersen yalnız bırakırsan alkole devam eder, daha kötü bir hal alır. bence babanı doktora kardeşini de psikoloğa götür, az da olsa yardımları olur. umarım düzelir durumlar. baban içkiyi bırakırsa düzelicektir, kardeşin de biraz arkadaşlarıyla gezsin tozsun bence biraz rahatlar. ayrıca fake kullanıcı adı almana gerek yoktu, en azından burdan tanıyanlar sana destek olurdu diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum. kötü bir olay evet, ama utanılacak bir durum yok bence. Umarım çabuk düzelir durumlar... Kolay gelsin. +1[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet bence babanı götür psikologa. mutlaka bi sorunu vardır. yoksa 3 seneden sonra başlamazdı içkiye. bide bence sen babanı düzelt. kardeşini inan bana eğerki düzeltebilirsen babanı kardeşinide o destek vererek düzeltir. o yaşta çocuklar babalarını kendilerine çok yakın görürler. diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 halan teyzen amcan herhangi biri yokmu samimi oldugun bu olaylari paylasabilecegin ? cok uzuldum bide benim kendi ailemdeki ic sorunlara dayanamamak ve intihara kadar gitmeyi bile dusunmustum benimki demekki birsey degilmiş ama mutlaka yakin veya uzak akraba cevresinde kalabilecegin veya sorununu paylasabilecegin kimse yokmu ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kardeş kardeşin ve senin adına çok üzüldüm.Bence ilk iş olarak kardeşini al karşına i konuş rahatlat ondan sonra babanı al konuş en sonda 3 ünüz beraber oturun konuşun.Baban hala anlamıyosa son çare olarak git pskolaga ama dıosun artık konuşmakla olmaz dire psikoloa git ve kardeşinide rahatlat kendınıde çunku bu bole buyur buyur patlarsa kıyamet kopaR. Sakın sende bir delilik yapma aman dikkat et omrun boyunca çekersin sonra anladın sen ne dedıgımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla ben olsam ben de aynısını yapardım sanırım. Kardeşimi psikoloğa götürmeye ikna etmeye çalışırdım. Babama tekme tokat girişirdim. Annemi çağırırdım Burası bozulsa da tamamen bitmiş değil. İnsanlar yardımseverdir burda ah bi de o hayvanlar olmasa daha güzel olur burası da neyse sustum ben gene... Çok takma kafana gezip tozmana bak derim ben, kardeşinle değişik şeyler yap mesela lunaparka gidebilirsin, gezebilirsin. Ehliyet ve araba varsa gezin bi yerlere gidin gerçi ille araba ve ehliyete gerek yok ama olsa daha zevkli olur daha rahat ulaşım açısından, İstanbul'daysanız İstiklal'e gidin dolaşın, İzmirdeyseniz Kordon'a ya da Alsancağa,Ankaradaysanız Atakule veya Kızılay olabilir. Diğer şehirleri pek bilmiyorum :-) Yani bir şekilde kafayı dağıtıp, toparlamaya bakın. Kız arkadaşın varsa feykim, ondan en büyük desteği alabilirsin sanırım, kötü zamanlarda destek olurlar,yardımcı olurlar mümkün olduğu kadar... Kendine iyi bak, geçmiş olsun, en kısa zamanda sorunlarının düzelmesi dileğimle...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 26 Kasım 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Öncelikle geçmiş olsun.. 1 arkadaş demiş psikolok para kaybi diye bence çok haksizsin (eniştem psikolok diye demiyorum:)) Psikoloklar insanlarin parali arkadaşlaridir onlari dinler ve çözüm üretirler.Ama senin gibi bir abisi varken psikolok olmasada olur ama olursa çok daha iyi olur tabi.Bence baban gitse çok daha iyi olur çünkü yaptiğini yanliş olduğunu anlayip sana karşişil vermemesi eve gelmesei özünde kötü bir insan olmadiğini gösteriyor..[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçmiş olsun...Öncelikle şunu söyliyeyim kardesini annenin yanına gönder ama sen ababnnla kal.Her ne olursa olsun onun tekrar içkiye başlamasını eminim bir nedeni vardır.Babana tekme tokat girmen ne kdr doğru bilmiorum.Her ne olursa olsun o senin baban.Onu dövmen yanlış ama sende haklısın o sinirle bende olsam aynbı şeyi yapardım galiba...Bence sen babanla kal ona destek ol ve mutlaka onu bir psikiyatriste götür (psikolog ile psikiyatris farklı şeylerdi.Psikiyatris;tıp fakultesi mezunudur ilaç yazma vs yetkileri vardrı...).Derim ben.GErçekten senin için üzüldüm...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçmiş olsun olur böle şeyler... Hiç bir yakının yok mu? Amca,hala,babaanne,büyükbaba gibi... Genelde bu gibi durumlarda ailenin ileri gelenleri sözkonusu babayı bi keneara çekip haddini bildirirler... Eğer bunlarlada uslanmıyosa al kardeşini de amcana,halana falan git... Yalnız kalınca aklı başına gelebilir. (Baban yaptıklarını hak etmemiş değil hani.Ama yinede yıllar sonra aklına gelirse vicdan azabı duyacağın şeyler yapma derim ben!)[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar