arayadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Selamlar, Starcraft oynamaya bir dur diyip :) uzun süredir ara verdiğim gitara tekrar başladım ve yaptığım kayıtları paylaşmak istedim. Guthrie Govan Larry Carlton Style Cover http://www.youtube.com/watch?v=CGiak6iLvTM Dream Theater - Fatal Tragedy Gitar Solo Cover http://www.youtube.com/watch?v=rNMVJrbaayA
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fatal tragedy'de bir petrucci tadı olmasa da (tu)
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ekmek said: (tu) petrucci çalamıyor o soloyu. hayır çalıyor !
Mechanixx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Çalım ve tuşe çok net olmuş eline sağlık
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hll team canavar solo gitar da pek şıkmış borussia dortmund gibin
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Gutherie sevdalısı olduğumdan o kaydı daha dikkatli dinledim de, tertemiz çalmışsın hocu. Her nota tek tek duyuluyor valla.
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ellerine sağlık, güzelmiş. Davulcu lazım mı?
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gitar açık sanırım altta çünkü hataları kapatıyor gibi geldi bana. 1 kanal kapalı görünüyor cubasede ilk videoda ama solo kaydı değil galiba o?
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 böyle gitar çalan, o kadar kayıt ekipmanı olan adam starcraft için nasıl gitara ara verir ya. star craft virali resmen.
arayadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yorumlar için teşekkürler. Gitar Ibanez Premium 25th Anniversary Fluoro Yellow model evet yeni bir model alevli malevli. Davulcu neden olmasın:) İlk kayıtta gitar açık evet...Videodaki amacım hem kamera mikrofonundan hemde direkt bilgisayara girilmiş soundu belirtmekti videonun fazla sıkıcı olmaması içinde 2 çalımı farklı kayıttan koydum hatta ilk çalıma göre biraz daha kötü...Hataları kapatmak gibi bir amacım yok zaten kapatılcak fazla hata yok :P lol!![şaka] Gitarı starcraft için bırakmadım canım yapılırmı öyle şey:) iş hayatı başladıktan sonra gitarla fazla ilgilenememiştim.
arayadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Güzel yorumlar için teşekkürler. Yeni videolar kaydetmeyi düşünüyorum... :)
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
arayadis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Cheaz said: @DeathhLord allah belanı versin Hiç bişi anlamadım???Konuyla bir alakası var mı?
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ya adamın birisi game of thrones la ilgili cook agır spo vermistide , diger türlü harika calmıssın tebrikler
Öne çıkan mesajlar