Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yeni hat alcam da kampanyalarında max bedava konuşmayı veren hangisi var mı bilen. mesajla işim yok. araştırcam da direk taze bilgi varsa alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dsf lan çıkarmıştı dimi onlar fake miydi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ohooo sen direk turkcell al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1500 dk 30 tl dolaşıyor vodafon da bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi ne yetersizmiş bu siteler ya. muhteşem tarifler o tarifler yok şu bu. istediğini aratmıyo firma istediğini gösteriyo sana http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/yeniturkcellilereozel/Faturali-Full-Plus-Paket.aspx şunu gördüm şu an bakıyorum diğerlreine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ev tel varsa her yöne 1000 dk+sabit tel 1000 dk:25 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cep only 2000dk olsa iyi yani internet mesaj np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 avea 3k dk varmış ondan alcam soru: üstüme kayıtlı bişey olmasa da hat çıkartabiliyo muyum çıkartmadım daha önce hiç? soru2:erenköyde nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 forgiver said: bim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hayırdır kardeş protein tozuna para basmaktan çulsuz mu kaldın???????????????????????:s:sss :s:s :s :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 asdddddddddddddddddddddddddd parayı ben vermicem agamteyler hat çıkarmak içn ne lazm nüfus cüzdanı yetiyo mu. AZZZ YARDM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 adına bi fatura vs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 3 aydan eski olmasın o fatura bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 faturasız ise hat nüfus cüzdanı yeter, faturalı ise kredi kartın olsa yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 fakir aveayı aradım müşteri hizmetlerindeki herif yeto çıktı ve tam cvaplayamadı . fatura gerekli dedi de iletişim merkezi dah aiyi bilgilendirir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 avea hat alacagina bir guvercin egit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Killer said: avea 3k dk varmış ondan alcam soru: üstüme kayıtlı bişey olmasa da hat çıkartabiliyo muyum çıkartmadım daha önce hiç? kredikartıyla gideceksin. otomatik ödeme veriyorlar kartına. faturayı son gününe bırakmadan ödeyeceksin yani kartından çekilmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar