BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.animexmusic.net/uploads/1/4/1/8/14181808/717524830_orig.jpg?190 Madoka ve Psycho-pass'in yazarının aleminden çıkan 2013 model mechalı nefis mi nefis bir anime. Daha ilk bölümünde ne kadar iddalı olduğunu gösterdi umarım ilerleyen bölümler de iyi gider, hoş ben yazara oldukça güveniyorum. Hikayemiz uzak bir gelecekte geçiyor, insan ırkı artık antik bir gezegen olarak anılşan Dünya'dan ayrılmış ve uzay boşluğunda "Galactik Alliance of Humankind" (kısaca "GA" diyeceğiz) adı altında varlığını devam ettirmektedir. İnsanlık artık Hideauze (kısaca "Ot" diyeceğiz)isimli bitkimsi bir uzay türüyle ölüm kalım mücadelesindedir. 16 yaşındaki (başka yaş yok çünkü lise 2 ye takbul eder) asteğmen Ledo, GA adına "Chamber" diyue hitap ettiği yapay zeka kumandalı robotik bir savaş zırhına pilotluk eden bir askerdir. Başarısızlıkla sonuçlanan bir GA taarruzu sonrasında bir solucan deliğine sürüklenir ve bilincini yitirir. Uyandığında aradan 6 ay geçmiştir, öğrenir ki bu sürede Chamber yaraları iyileşene kadar kendisini metabolizmasının yavaş çalıştığı bir nevi kış uykusuna yatırmıştır. Uyandığında tek farkettiği bu değildir, O zırhının içindeyken etrafında ne söylediklerini anlayamadığı ve görece kendisinidekinden daha ilkel aletler kullanarak zırhı açmaya çalışan vahşi insanlar vardır. Daha sonrasında bu vahşi insanlarla kovalamacaya giriştiğinde kaçışı sırasında üstü okyanusla kaplı ve sadece hikayelerde duyduğu Dünya adındaki mitolojik gezegende olduğunu öğrenir. Serinin ilk bölümden epeyce takip edileceğini gördüğümden 2013 - Bahar konusunda kaybolmasına gönlüm pek el vermedi. Resmi sitesi: http://gargantia.jp/ Bu da Wikisi: http://en.wikipedia.org/wiki/Gargantia_on_the_Verdurous_Planet İyi seyirler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 e peki ben kimi takip ediyorum? tabii ki de Bellows http://arwynl.files.wordpress.com/2013/02/suisei-no-gargantia02-velos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 öğrendi artık her stüdyo işi ya direk karakter tasarımlarını hentai doujincilere yaptırıyorlar platinum boner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 baya iyide kızıl hatun direk yoko lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kaede said: öğrendi artık her stüdyo işi ya direk karakter tasarımlarını hentai doujincilere yaptırıyorlar platinum boner ver görevi 31 ciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Robotik bir savaş zırhı ne abi? Mecha de geç =) Kaede de hakli tabii, karakter tasariminde hentaiciler onden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ova mı bu? bölümleri alakasız tarihlerde yayınlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 GERGE said: Robotik bir savaş zırhı ne abi? Mecha de geç =) yerelleştirdim işte fena mı? :D robotik kelimesi de devşirme joker kelime mechanın tam bir tanımı yok zaten doğrudan ledo'nun kullandığı vasıtayı tanımladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu arada ikinci bölüm çıkmış EALLAH! MESAİ BİTSE DE EVE GİTSEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yuh, naruco hanaharu. hentaicilerin %95'inden iyi ama zaten, ondan ötürü lol. bunda bloat'un dibine vurmuşlar hepten. mecha da çekmiyor zerre ama neyse bakayım belki bloat'u az bir grup vardır. hiç olmadı horibıl. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Diğer konuda demiştim, ilk kez bunda CR stream'i yetersiz geldi, 1080p de yoktu açalım. Bloat olacak yani. Coşmuş IG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bloat ne diye aratayım dedim hayvansal hastalık çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi dosyaları "KALİTE YAPIYORUUUK" deyip şişirme, 1080p boyutunda 720p, blu-ray boyutunda 1080p çıkarma hastalığı bloat. gugıl bilememiş. gerge, 894mb ya. 1080p gits sac bölümlerim var 8-bit ondan küçük. 1,5 saatlik 720p filmler seyrediyorum gene ondan küçük. neyse madem öyle diyorsun, olmazsa hadena'yı denerim. neyse utw indireyim madem, hadena kötü skor almış hiç bilmediğim grup. seriyi beğenme dereceme göre karar veririm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mecha sevmem normalde. ilk dakkalarda dedim droplarım ben bunu. ilerleyişi güzel gitti. meraklandım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 900 abartı zaten. 500 filan yeter rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Viktor said: baya iyide kızıl hatun direk yoko lan bunu demeye geldiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o yüzden başarılı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben daha o seriyi izlemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hangi seriyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Gurren Lagann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 büyük hata yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fmp bitsin buna geçeceğim zaten şimdi ikisi bir arada olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 BabacumMostors said: Gurren Lagann Gelmiş birde tavsiye istiyo, topic açıyor utanmadaann ,1!'!?!?!'^!? WHO THE HELL DO YOU THINK I AM KICK !!!! http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-snc4/162255_193110907397067_193110764063748_12239_1058_n.jpg http://www.youtube.com/watch?v=bkkFPrNdKu0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 YA VURMASANA YA PİS HERİF ZATEN BENDEN ÖNCE İZLİYOR HER BOKU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gurren lagann baya kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar