toriat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 120gb pro modeli. + kinect yaninda tek kolu. banli. kutusu aksesuarlari eksiksiz. 40tan fazla oyun, tomb raider, bishock, skyrim vs... hic bozulmadi, guncel fw'de. cok temiz kullandim. ps3 alacagim icin satiyorum 450 tl, istanbul icinde elden teslim. (kadikoy, taksim) sadece kirilmamis ps3 ile takas kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu ban olayi,kopya oyunla multiplayer oynarken tespit edilip, omur billah o alette multi oynanmayacak mi demek oluyor? Yani orjinal oyun olsan, ban yedikten sonra, orjinal oyunla bile multi atamiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Aynen öyle. Bu arada ben kendi xbox'ımı (fw falan yoktu tabii, orcinal oynuyordum, kinectli falan) 1000 liraya sattım geçen ay :> Almanya'dan aldıydım, 300 lira civarı kar ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bir de fotosu olsa idi. Banlıda olsa single takılanlar için fiyat oldukça makul sorunu yoksa ben talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 deadwoll said: Aynen öyle. Bu arada ben kendi xbox'ımı (fw falan yoktu tabii, orcinal oynuyordum, kinectli falan) 1000 liraya sattım geçen ay :> Almanya'dan aldıydım, 300 lira civarı kar ettim sdfnerde sattin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Firmware'in ne onemi var ki? Kendi kendine guncellemiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Firmware'le korsan oynuyorsun işte. Esprisi o. Hatta adamlar işi bayağı geliştirdiler, firmware üreten grupların kendi multiplayer server'ları falan var. Normalde korsan oyunlar multi oynanamıyordu. Ama microsoft fw'i değiştirilmiş makinelere dönem dönem ban atıyor, banlanan makine tüm online özelliklerini yitiriyor. Btw, benim makineyi kuzen sattı, kim aldı, neden aldı hiç bir fikrim yok (yanında totalde 200 lira verdiğim SSX, RDR, MK 9, Dance Central 3 vs. 6-7 tane oyun vardı, makineyi de 200 euroya almıştım geçen yaz sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Korsanlama seyini kaldirma ihtimali var mi? Fiyat iyi cunku, dusunulebilir. XBox Live oyunlarini begeniyorum ben. Crunchyroll, Netflix de calisiyor. iTunes'den stream de aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 korsan olayını kaldırabiliyorsun. bende mi satsam ne yapsam fiyatlar iyiymiş baya : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar