Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=rltpH6ck2Kc iyiymiş
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aquila said: usuruz reyis. adsadsadsadsasd
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bitkiler üzülür. kömür sobalarının yanlarında fasülyeler yeşermez.
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fasülye karanlıkta da büyüyordu ya fasülyede sıkıntı olmaz. çimlenme falan yapıyordu o birşeyler.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 video gerçekten iyiymiş fakat benim anlamadığım eğer yörüngesinden çıksa ve tek bir yöne doğru bahsettiği hızda ilerlese öyle ya da böyle asteroid'dir, gezegen'dir, yıldız'dır bunlar ile çarpışmaz mı ki? çekimle alakalı bir şey mi var yoksa? bilgilendiriciymiş, repledim.
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kesin çarpışır tabi. ya da belki çarpışmaz. bilim çok süper bir şey çünkü. her an her şey olabiliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 matematik, fizik, kimya vb. bilimlerden beni nefret ettiren türk eğitim sistemine bir kez daha lanet olsun.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 güneş sistemi de bir yörüngede hareket etmiyor mu, güneşin yörüngesinden çıksak bile başka bir şeyin yörüngesine girmeyecek miyiz
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Güneş sönerse ne mi olur? O zaman bizde gölgede sevişiriz kardeşş.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lectre said: chrome said: hayır şimdi güneş ışığı yok. nasıl hayatta kalacağız biz. tut ki izole ortamlarda kaldık. enerji sağlamanın da bir yolunu bulduk. ne olacak? oksijen ne zaman biter mesela? ya da biter mi? hangi hayvan türleri canlı kalır mesela? yörüngemizde nasıl bir değişim olur? oksijeni güneş ışığıyla mı alıyorsun? kafadan 40 50 yıl yaşarız ya np çok fazla matrix izlemişin sen ya
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tüm dünya yok olur hayallerim gerçek olur
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Wolas said: tüm dünya yok olur hayallerim gerçek olur tanisalim mi?
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 meydanda buluşalım ceketimin cebine black lotus takıcam tanırsın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lectre said: Ha birde üniversiteler tatil olur. şunu gördüm de.. İTÜ tatil olmaz
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 itü de master ya da doktora tavsiye eder misiniz nasıl dersler rahat geçiliyor mu?
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 chrome said: tamam da neden ölür insanlar ilk evvel. soğuma mı başlar? yoksa yörüngeden mi çıkarız. olay zinciri nasıl işler? yok mu lan fizik bilen biri Hadi itiraf et teletabiler gibi Güneş in gözleri olduğunu falan da düşündün
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tabi ki de düşündüğüm dönemler oldu. zaten ben gezegenlerin ruhları olduğuna da inanıyorum aslen. bence gezegenlerin de karakterleri, bilinçleri var.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Güneş söner se gs olarak gene kupamızı alırız sorun olmaz
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 DoruK said: mars venüse yazıyo bence Biz de Güneş e yazıyoruz baksana pervane olduk etrafında. Bi yakınlaşsak ta erisek
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 altımda terlediği günleri ne çabuk unuttu demiş zaten
Öne çıkan mesajlar