sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ayrıca paticik e resim koyup da beni nereden tanıyorsun demen de şahane abi belirtmeden geçmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 olm çok eskidendi lan o...şimdi 30 kg aldırdım, saç ektirdim,kas yaptım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 La havle ve la kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 götlü göbekli kıvırcık uzun saçlı bi adam değilmiydin sen kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Adam gerçek Osmanlı torunu ,sizler Osmanlı torunu sayılabilirsiniz ancak sizin ananız babanız çiftçilik yapıp devlete hizmet ediyordu, sayın Osmanlı çalışanları asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Şu an siyaset yapmayan bir tek sirk kaçkınları kaldı. Teröristleri siyasi kazanç için kullananlar, din saplantılılar, mahkeme kararıyla suçlu, hırsız, vs. olduğu belirlenenler, kindarlar, padişah yalakaları falan filan at koşturuyor. O yüzden pek şaşırmadım. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 turkiyenin game of meclisi bu kadar oluyor iste napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tayyip erdoğan bile siyaset yapabiliyorsa herkes yapabilir bence sorun yok, saltanat aşığı beyinsizleri görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yanlış konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ŞOK ŞOK ŞOK İşte, son halife Abdülmecid Efendi, Ankara’da Cumhuriyet ilân edildiği sırada henüz İstanbul’da ve Dolmabahçe Sarayı’nda idi ve yeni devletin şeklinin değiştirilmesinden sonra Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Paşa’ya bir telgraf göndererek Cumhuriyet’i tebrik etti. Şimdiye kadar yayınlanmamış olan bu telgrafın müsveddesi, Halife Abdülmecid Efendi’nin torunu olan ve hayata geçtiğimiz 2 Nisan günü veda eden Neslişah Osmanoğlu’nun evrakı arasından çıktı. Telgrafın “Zât-ı Hazret-i Hilâfetpenâhî Başkitâbeti” yani “Halife Hazretleri’nin Genel Sekreterliği” antetli bir kâğıda yazılmış olan metninde “Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal Paşa Hazretleri’ne: Bu kerre teceddüd eden (yenilenen, değişen) şekl-i hükümetin (hükümet şeklinin) mülk (devlet) ve millet hakkında hayırlı olmasını cenâb-ı haktan niyâz ve temenni ederim” deniyordu. Mustafa Kemal Paşa, Halife’nin telgrafına ertesi gün bir başka telgrafla cevap verecek ve Abdülmecid Efendi’ye “hayırlı temennilerinden dolayı” teşekkür edecekti... KEMAL ASLINDA HİLAFET İSTİYORDU!! çarpıtırken kaynak belirtmemişim http://www.haberturk.com/polemik/haber/789053-son-halife-cumhuriyeti-mustafa-kemale-cektigi-bu-telgrafla-kutlamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sen gelme şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 murat bardakçıyıda royal historianı yapar, bir omur bunun için kasıo herif adsfdsffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bi bu eksikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: murat bardakçıyıda royal historianı yapar, bir omur bunun için kasıo herif adsfdsffsd ahahaha adam boşalarak ölür royal historian olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 donucek hate sexi düşünemiyorum o gece http://1.bp.blogspot.com/-4OErfLUOW-U/T4To0DGinXI/AAAAAAAAAOY/3v_4hLh-2go/s1600/ortaylibardakci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: abiii, 2-3 senedir neden millete osmanli gazi verdikleri belli oldu yok 1453 kutlamalari yok eski padisahlarimizi kotu gosteren dizilere laf etmeler falan. bu adam kesin akpden girecek, zaman asimindan, surdan burdan kaybettikleri oylari bu adamla bufflayacaklar. ne iyi biliyor lan bu adamlar halkin ne tarafa dogru kosacagini. bu padisah sevgisiyle bu adamin suratina atarlar oylarini. kaç yıldır oy kullanmam ben bile veririm be. seviyorum hanedan olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Insan yerine konmayacaksiniz ama hanedan olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yok be üstad okadar da değil. seviyorum ben o görkemi, ihtişamı. ingiltere veya isveç deki düzen gibi bişey olsa hayır demem valla. seyretmişsindir büyük ihtimal papalık seçimini çok etkileyciydi. bizde de o düzen devam etseydi padişaha kılıc kuşatsaydı mevlevi şeyhi culus, sürre alayları tekrar yapılsaydı ayıla bayıla seyrederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu ne lan umut sarıkaya karikatürü karakteri gibi. tipegel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Umut sarikaya uzerinden komiklik yapmak yasaklanmis fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben öyle bir kanun çıkardığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sen kendini ataturkun yerine mi koyuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 vaako51 said: yok be üstad okadar da değil. seviyorum ben o görkemi, ihtişamı. ingiltere veya isveç deki düzen gibi bişey olsa hayır demem valla. seyretmişsindir büyük ihtimal papalık seçimini çok etkileyciydi. bizde de o düzen devam etseydi padişaha kılıc kuşatsaydı mevlevi şeyhi culus, sürre alayları tekrar yapılsaydı ayıla bayıla seyrederdim. wtf hayır abuse etmeyecek olsalar hadi neyse de vergiler %60 a çıksa yetemez ülke. ki ben cebimden winnie the pooh beslemem. besleyecek olan evine alsın. 100 liraya ballar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar