sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü nesil torunlarından Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Osmanlı padişahlarını anlatacakları sinema filmi çekeceklerini söyledi. Farklı partilerden teklif aldıklarını da belirten Osmanoğlu, siyasete girmeyi düşündüğünü açıkladı. http://www.hurriyet.com.tr/_np/2672/19792672.jpg http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22993534.asp ABİ MUHTEŞEM BİR ÜLKEYİZ. Siyaset sahnesindeki tek eksiğimiz tamamlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yeni halifemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bizim de royal family miz olsun lan, hep ingilizlere özeniyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Babaannemin kızlık soyadı Timuroğlu, soy ağacını inceleyince harbiden Timur'a bağlandığını görmüşler, ben de giriyim mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gir ama Tayyip'i kaçırıp kafesle anadolu da gezdirme ülke imajımız zedelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gir ama afgansitanda gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Benim şartlarım fede ninkinden daha hallice. Türkiye'de gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abiii, 2-3 senedir neden millete osmanli gazi verdikleri belli oldu yok 1453 kutlamalari yok eski padisahlarimizi kotu gosteren dizilere laf etmeler falan. bu adam kesin akpden girecek, zaman asimindan, surdan burdan kaybettikleri oylari bu adamla bufflayacaklar. ne iyi biliyor lan bu adamlar halkin ne tarafa dogru kosacagini. bu padisah sevgisiyle bu adamin suratina atarlar oylarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bekleyin de beraber girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gir ama hobi olarak gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bakarsınız pale osmanoğlu sayesinde yeni bir imparatorluk kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 lan kuddisi de girebilirdi buna şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İSLAM BAYRAĞI ALTINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 siyasete sığmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çetintaş bu haberi görmesin. Berserk açıp silivri deki mahkeme salonuna girip bütün hakim ve savcıları çıplak elle boğuk mahkumları alıp dağa çıkıp direniş örgütü kurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 said: ben de giriyim mi ya? filiniz var mı hiç? filsiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tatar oalrak don ve volganın birleştirilemsine isyan edeyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tip olarak abdulhamitten bile daha itici, yiyip yiyip semirmis bayik gozleri ve jabba the hut gidigi ile bu ulkenin kaybolan inancini tekrar geri getirebilir inaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 BabacumMostors said: ben de tatarım at üstünde ok atıp köpek eti yiyim bari ne bilimkımız içmessen adam değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 adam değilsin demedim bak, kımız içmessen dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bak abi ya direk hukumetin papagani adam, hakan sukurden farki yok. of ya lanet olsun AKPden gircek bu adam kesinr ahat bi %10 falan arttirir akpyi hahah said: ''Başbakanımız bizleri bir arada tutuyor'' Osmanoğlu, çözüm sürecine ilişkin bir soru üzerine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın güzel bir olaya imza attığını düşündüğünü vurguladı. Türkler, Kürtler, Lazlar ve Çerkezlerin Türkiye'ye sahip çıktığını anlatan Osmanoğlu, "Sonuçta bu ülke hepimizin. Başbakanımızın bizleri bir arada tuttuğuna inanıyorum. Hepimiz, bu ülke için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. ''Ayasofya ibadete açılsın'' Osmanoğlu, Osmanlı dönemini anlatan Türk dizilerinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Dizilerin Osmanlı İmparatorluğu'nu doğru şekilde anlatmadığını savunan Osmanoğlu, şunları ifade etti: "Gerek Türkiye'den ve dünyanın her yerinden insanlar bu dizilerden çok rahatsız. Dedelerimiz hep at sırtında dünyayı fethederken, tarihimizi düzgün bir şekilde anlatamıyoruz. Ayasofya'nın da tekrar ibadete açılmasını istiyorum. Dedelerimizin ahları var üzerimizde. Onları az da olsa üzerimizden atmak gerekiyor. Hem Ayasofya'nın açılmasını hem de diğer sultanımız Vahdettin Han'ı ülkemize geri getirmek istiyoruz." Padişahları anlatacak sinema filmi çekecekler Sinema projesi üzerinde çalıştıklarını kaydeden Osmanoğlu, "Çekeceğimiz filmde, Sultan Abdülhamid Han'dan başlayarak diğer padişahları anlatacağız. Yaklaşık bir yıllık çalışma. Senaryolar yazılmaya devam ediyor. Tarihe aç kaldık. 80-90 senedir bize anlatılan yanlış bir tarih var. Hedefimiz, yanlış anlatılan tarihin önüne geçmek. İnşallah bunu bir an önce hayata geçiririz" diye konuştu. 'Muhteşem rezalet' Osmanoğlu, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini nasıl değerlendirdiğiyle ilgili soruları da yanıtladı. Dizinin kendilerini üzdüğünü, Osmanlı İmparatorluğu’nun doğru bir şekilde anlatılamadığını söyleyen Osmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu diziye 'Muhteşem Yüzyıl' değil 'Muhteşem rezalet' diyelim. Gün geçtikçe daha çok rezalet olduğunu duyuyoruz. İlk çıktığı günden bugüne kadar rezalet bir dizinin devam ettiğini ve bizleri üzdüğünü düşünüyoruz. En kısa zamanda bitmesini istiyoruz. Çünkü gerek Türkiye’den, gerek dünyanın her yerinden insanlar böyle bir diziden çok rahatsızlar. Bizlere hitap eden bir dizi değil. Hakikaten bizleri tanıtan bir şey değil. 'Dedelerimiz hep at sırtında dünyaları fethederken biz tarihimizi düzgün bir şekilde anlatamıyoruz' diye bize söyleniyorlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kımızdan başka içecek bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 at sütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 BabacumMostors said: kımızdan başka içecek bir şey var mı? pars sidigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar