Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tinu said: asjkdakljdfa kale direğini söken vatandaşlar, bu direği götürüp demirören avm'nin önüne bırakmışlar :) mesaja bakarmısın! Ahah pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bunlar da benim çektiklerimin bazıları: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Tribünler, beleştepe dahil uzun süredir görmediğim kadar güzeldi ama en güzeli "1, 2, 3 yetmez, 4, 5, 6 olsun, metin ali feyyaz atsın, beşiktaşım şampiyon olsun" du. bi de "ambulans nerdesin allah belanı versin"e koptum, kapalının nasıl anında organize olabildiğini gösterdi yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yav said: tinu said: asjkdakljdfa kale direğini söken vatandaşlar, bu direği götürüp demirören avm'nin önüne bırakmışlar :) mesaja bakarmısın! yalnız beşiktaş'tan ta beyoğlu'na o direği götürmek de ayrı bir azim işi gözlerden kaçmamalı hehe fanatik haberi bende orada gördüm, azim demişken 14 - 15 yaşında bir çocuk inonü stadyumu yazan kocaman bir demir tabelayı once metrobuse ordan beylıkduzune kadar tasıdı cocukla aynı metrobusde gıttık, dedım sakın bırakma en guzel parca sende, bi ara 50 tl önersemmi diye düşündüm :) oyle guzel bı yerden sokmuskı tam duvara asmalık kocaman inonu stadyumu yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 onlardan beşiktaş'a geçerken çok gördüm ben ya bir tanesinin elinde yalnız direkt BJK amblemi gördüm. Hani böyle çok büyük değildi ama nerden baksanız 30 cm falan vardı. Stadın neresinden nasıl sökmüş halen merak ediyorum sadfsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben de 3 tane koltuğu kucağımda taşıdım staddan yıldız'ın ordaki köprüye kadar :D yolda bi ara 20 tl önerdi adamın biri ama vermedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesut Urgancılar'da yeni yönetimde (Fikret Orman'ın) olmayacağını açıklamış. Ayrıca eğer isteği kişileri yönetim için ikna edebilirse İbrahim Altınsay da başkan adayı olacakmış. Yani yakını bir tanıdık söyledi. Adnan Dalgakıran ve Urgancılar'ın şimdiden geliriz dediğini vs. söyledi. Çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 said: Pascal Nouma @pnouma21 35m O zamanki bir yonetici yillar sonra bana anlatti, malesef Serdar Bilgili yonetimi Tff den 7 ay ceza verilmesini istemis.. Pascal Nouma @pnouma21 33m Tff bana 3 ay ceza verecekmis, sozlesmemde 7 ay ceza olursa para odenmeden tek tarafli iptal maddesi varmis, bana bunu anlattilar.. Pascal Nouma @pnouma21 30m Herseye ragmen kimseye kizgin degilim, o zaman oyle gerekmis, ben artik Taraftarim Besiktas taraftari, burda olmaktanda cok mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 said: Kart 1903, Başkanımız Fikret Orman’ın da yer aldığı toplantıda tanıtıldı. BJK İnönü Stadı’nda düzenlenen tanıtım toplantısına Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman-Mali İşler Komitesi Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Kartal Yuvaları Komitesi Üyemiz Metin Albayrak, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Futbol Takımımız’dan Ersan Adem Gülüm ile Olcay Şahan, Basketbol Takımımız’dan Serhat Çetin ve Hentbol Takımımız’dan Valeri Parshkov katıldılar. Toplantıda bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi: “Bugüne kadar iyi günde de kötü günde de taraftarlarımız her zaman yanımızda oldu. Kart 1903 ile değerli taraftarlarımızın Beşiktaşımız’ı yanında gururla ve keyifle hayatın her alanında faydalar alarak taşımasını sağlamak istiyoruz. Kart 1903’ün taraftarlarımızın kimlik kartı olacağına ve bu yolla kulübümüzle taraftarlarımızın etkin iletişim içinde olmasını sağlayacağına inanıyoruz. Bu programı hazırlarken hedefimiz dünya kulüpleri standardında bir program oluşturmak, Türkiye’de bir ilke imza atmak oldu. Programımızı konunun uzmanı profosyonel bir ekiple gelir paylaşımlı bir model olarak hazırladık. Kulübümüz, hiçbir yatırım yapmaksızın 5 yıllık süreçte Kart 1903 satış gelirlerinin ortalama %60’dan fazlasını ve yine Kart 1903’e bağlı diğer gelirlerin %70’ini kazanıyor olacak. Tüm maliyetler ve yatırımlar ise çözüm ortağımız tarafından karşılanıyor. Bu model ile kulübümüze maddi bir yük olmadan gelirlerimizi artırırken dünya standardında bir sadakat programını büyük Beşiktaş taraftarı için sürekli, canlı ve kazançlı kılacağız." Kart 1903 Nedir? Siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarlarımız için özel olarak hazırlanmış bir sadakat programıdır. Kulübümüze olan aidiyeti artırmayı hedefleyen bu projede Kart 1903; her yerde, her yaşta kişiye özel fırsatlar sunacak. Kart 1903’ün Avantajları! Kart 1903, taraftarlarımızın hizmetine girdi. Taraftarlarımıza turizmden sağlığa, gıdadan akaryakıta, mobilyadan beyaz eşyaya varan sektörünün lider markalarından yapacakları alışverişlerde özel indirimler ve avantajlar sağlayacak Kart 1903, öncelikli bilet alımı, takımla bir araya gelme, deplasman seyahati, taraftarlara özel konserler gibi fırsatlar sunacak. Kart 1903’e Nasıl Sahip Olunur? Her yıl taraftarlarına yeni bir kart sunacak olan Kulübümüz, sezon içerisinde de duruma ya da döneme özel kartlarını taraftarlarımızın hizmetine sunacak. Siyah, Beyaz ve Yavru Kartal olmak üzere 3 farklı kart tipi olan Kart 1903 için üyeliğinizi 0850 222 1903 ve 444 1903 numaralı çağrı merkezlerinden ve www.kart1903.com.tr adresinden yaptırabilirsiniz. Kart 1903 Yıllık Üyelik Fiyatları Siyah: 250 TL Beyaz: 60 TL Yavru Kartal: 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o fiyatlar yıllık mıymış? Hmm ben alacam da siyah mı beyaz mı alsam da kaldım. Yıllık ise 250 az değil. Başka yıllık masraflar da var sonuçta :D Siyah kartın avantajların biri de nevzat demir'de maç yapabiliyor olman :) düşündüm de fiyatlar ne dengesiz arkadaş. 250 nere 60 nere edit2: Siyah'a gerek yokmuş. Kart kullanımı sıklığına göreymiş çoğu da: https://www.kart1903.com.tr/faydalar beyaz iyidir. Bilet alırız işte :) edit3: yalnız doğuş'un mekanlarında indirim var. anladın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 taraftar kart şimdi izmirdeyim ne avantajım olcak her ay 60 60 çok değilmi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Her ay 60 verirsen 12 tane taraftar kartın olur. Bence çok tabi 12 kart. 3 tane falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yıllık la o fiyatlar, oku biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben yanıltmışım adamı : ) ay yazarak yanlış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 site çok yavaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 said: Çocukların altyapıdan takımlara girme öncelliği/seçim hakkı/ aidatlarda indirim. bu ne abi sdjasdsa oğulcanların önünü açmış siyah kart :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o çok konuşuldu zaten ya, aşırı saçma bir şey eğer bizim okuyarak anladığımız şey ise asdfsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aile kartı niye çıkartmamışlar ki, yada 3 kartı birden alana neden indirim yok! pazarlama işini bilmiyor bunlar :) mesala 3 kartı alana indirim yapsalar, ben siyah olanı kendime , beyaz olanı eşime , yavru kartal'ı kızıma alırım, aslında bunu ön plana çıkartabilirlerdi, aile kartı olarak, aile kartına %15 indirim gibi mesela şimdi aradım orayı söyledim, bu talebinizi ileticem yetkililere dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 öff yine acemilik beceriksizlik.. ya kardeşim neden şu işi doğru düzgün yapamıyor bu kulüp, bu kadar önemli bir olay yapıyorsun, web siten düzgün çalışmıyor, kart almak istiyorsun, bir ödeme sayfası çıkıyor komik ötesi, ödeme yapıyorsun ekran bembeyaz kalıyor ödedin mi aldın mı belli değil, sinir oluyorum böyle oldumu, çok mu zor öncesinde şu siteyi kontrol etmek adam gibi çalışıyor mu bakmak , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi bu ne acele ilk günden alma merakı... bu arada en güzel şey sitedeki: örnek kartlardaki isimlere bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nası ne acele, böyle önemli bir şey yapıyorsan benim gibi binlerce insan bunu destek olmak adına hemen almak isteyecektir, ama sitenin ödeme kısmı çalışmıyor, rezillik başka bir şey değil, sen kalk bunun tanıtımını yap, çok önemli beşiktaş'ın geleceği de , ama bir tane adam gibi site yapma , ödemesi çalışmasın. peh baktım şimdi alamamışım yansımamış kart'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=269210 o zaman bunu inceleyin. abi tamam da çıktığı gün alma dur hele :) ben de alacam ama önce araştırıyorum etraflıca. kap açıklamasındaki detaylar enterasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 anlaşma normal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BiTcH_oFBaT said: http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=269210 o zaman bunu inceleyin. abi tamam da çıktığı gün alma dur hele :) ben de alacam ama önce araştırıyorum etraflıca. kap açıklamasındaki detaylar enterasan. dostum bu kart sahibi olmayanlar maça gidemeyecek, bilet alamayacak, yani sen ben maça gitmem diyorsan araştır tabi! sonuç olarak 42.000 kişilik stad yapılıyor, bu stadyumda maç izlemek isteyen 42.000 kişide bu kartlardan olmak zorunda, bu da zaten en az 42.000 satış demek, beşiktaş bu kartlardan 100 bin gibi bir adet satacaktır 1 sene içinde, hatta stadyum bittiğinde daha da artacaktır. Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. yani 60.000 gibi bir sayının çok daha üzerinde kart satışı olacak. tekrar belirtiyorum, bu kartlara sahip olmayanlar bilet yada kombine alamayacak! son veda maçında bilet almak için yapılan başvuru 200 binden fazlaydı hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 nasıl bilet alamayacak? nerede yazıyor abi o? o kadar saçma olamaz. kart bilet almada öncelik sağlıyorsa kime göre öncelik sağlıyor? Olur mu abi.. kartı olmayan stada giremez. öyle bir şey yok. anlaşmada paranın çoğu başta firmaya gidiyor, garip geldi. neyse alacam da bekliyorum hala. sistemleri bi otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar