Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Musa Nizam ve Holmen ile gelecek sezon için Bosman ile anlaşıldı diye haber duydum da bana haberi veren abide %100 güvenmiyorum o kaynağa dedi asdfsad

Holmen olsa keşke,

28 Ocak'ta yazmışım önceki konuya, pii

kaynak sağlammış demek. Güzel oldu bu haber... Şu aralar yurt içinde bir transfere daha çok sevinemezdim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

holmen için bir abiye falan gerek yok yani gün gibi aşikar olacağı sdfdsf. bizden çok isteyen ve para veren çıkacağını sanmıyorum.

en önemli mesele fernandes için

http://www.haber1903.com/Besiktas-12221-fernandes_kalacak_ve_daha_da_iyi_olacak.html

böyle bir yazı var. içime su serpti. geriliyorum her gün kolpa fernandes haberi okumaktan. yetti be.

bu arada ordu 2-1 yeniyor bursayı, ilk yarı bitti haha.
Sosyal ağlarda paylaş

sabahtan beri canlı olarak tüzük genel kurulunu izliyorum, bu kadar beceriksizlik olmaz, tüzük yasasında ki bazı maddeler itiraz ediliyor değişiklik isteniyor, orada o an yapılmaya çalışılıyor ortalık tamamen karma karışık ne oylanıyor ne karar veriliyor ne değişiyor belli değil, böyle tüzük değişikliği olurmu, anlık itiraz alıp o itirazları oylamaya çalışıyorlar..

bu işin doğrusu bu tüzük genel kurula daha önceden sunulur, genel kurul üyeleri itirazları varsa bunu gönderir, değerlendirme kurulu itirazları toparlar ve ortaya net olarak koyar, sonra genel kurul yapılır maddeler ve itirazlar okunur anlık oylama yapılır sonuç çıkar.

ama şu an yapılan tam bir rezillik, madde okuyorlar biri çıkıyor itiraz ediyor, o itirazı orada anında değerlendirip oylamaya sunmaya çalışıyor, gerçekten rezil bir durum var. böyle organizasyon olmaz. böyle genel kurul olmaz.

fikret orman güzel konuşuyor güzel işler yapmaya çalışıyor ama su genel kurulda gördüğüm insanlar yönetimdekiler tam bir rezillik, açın komediyi izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

levent erdoğan gitti gitmesinede böyle genel kurul böyle tüzük kararı verilir mi tam bir rezillik,

tüzük adam gibi genel kurul üyelerine gönderilir, itiraz için bir süre belirtilir , itirazı olanlar yazılı olarak şu tarihe kadar başvurması gerekmektedir gibi, bu itirazlar toplanır birleştirilir, sonra genel kurul yapılır bu genel kurulda maddeler okunur , daha önceden toplanmış itirazlar okunur , oylama yapılıp karar alınır.,

böyle anlık itiraz alma aynı anda değerlendirme aynı anda oyla yapmaya çalışılırsa böyle rezillikten başka bir şey çıkmaz ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

asıl böyle cıkıcak abi ortaya, cünkü o kadar akbaba o kadar yılan var ki orda, anca böyle kafaları ezile ezile düzlüge cıkar bu klüp, şimdi secimler mayısa da alındı. sezon öncesi bütceler verilcek falan, herşey yoluna giriyor

kafaların ezilmesini bende istiyorum, ama merak ettim sen izliyormusun nasıl tüzük oylandığını konuşmaları filan?

böyle bir dağınıklık böyle bir amatörlük ben görmedim, tüzükteki bazı maddeler gerçekten çok güzel, levent erdoğan derneklerin gücünü kaybedeceği için istemiyor, eskiden bir adam istediği kadar adamı kulübe üye yapıp çoluk çocuğa oy attırıyordu bu engelleniyor, bütün bunlar çok güzel,

ama bunun böyle amatörce böyle rezil bir kongre ile yapılmaması lazım, dediğim gibi bunun derli toplu yapılması lazımdı, 1 ay önceden göndereklerdi yeni tüzüğü itiraz eden edecekti, sonra genel kurulda maddeler ve itirazlar oylanacaktı bitecekti,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

applev0dka said:

asıl böyle cıkıcak abi ortaya, cünkü o kadar akbaba o kadar yılan var ki orda, anca böyle kafaları ezile ezile düzlüge cıkar bu klüp, şimdi secimler mayısa da alındı. sezon öncesi bütceler verilcek falan, herşey yoluna giriyor

kafaların ezilmesini bende istiyorum, ama merak ettim sen izliyormusun nasıl tüzük oylandığını konuşmaları filan?

böyle bir dağınıklık böyle bir amatörlük ben görmedim, tüzükteki bazı maddeler gerçekten çok güzel, levent erdoğan derneklerin gücünü kaybedeceği için istemiyor, eskiden bir adam istediği kadar adamı kulübe üye yapıp çoluk çocuğa oy attırıyordu bu engelleniyor, bütün bunlar çok güzel,

ama bunun böyle amatörce böyle rezil bir kongre ile yapılmaması lazım, dediğim gibi bunun derli toplu yapılması lazımdı, 1 ay önceden göndereklerdi yeni tüzüğü itiraz eden edecekti, sonra genel kurulda maddeler ve itirazlar oylanacaktı bitecekti,

izliyorum abi başından beri, ve acımazısz bir zevk alıyorum şu karmaşadan, cünkü levent ve yandaşları battıkca batıyor, öyle herkes otrcak el kaldrcak falan beklemek yanlıs olur, bu karmaşa dogal cünkü insanların cıkarları söz konusu..

ama işte beşiktaşın çıkarlarını gözeten insanlar var orda allahtan takır takır kabul ediliyor maddeler.

2 sene önce benzerini gs yaşadı,kavga gürültü,ama adamlar o sayede gereksiz ağırlıklardan kurtuldu resmen..

bizim için cok hayırlı bir gün bu gun. gercekten levent ağlıyorsa böyle sinirden,cok büyük işler başardı demektir Fikret Orman.

seçim zamanı degişmesi,derneklerin kısıtlanması. bu sene aday olan 2000 kişinin oy kullanıcak olması. toplu üyeliklerin sınırlandırılması falan.

gerçekten hür beşiktaşlılar sonunda klübe egemen olucaktır, şu okul bitsin elime geçen ilk para ile gidip üye olucam klübe
Sosyal ağlarda paylaş

bende tüzüğün yeni getirdiği kuralları çok beğendim, levent erdoğan ve yalakalarının kudurması bile yeter ne kadar doğru olduğunun ama bu şekilde kargaşa olmadan yapılabilirdi,

buyuk ihtimalle 10. madde nin oylamasına itiraz edilecek,

önce 10.maddenin tamamı oylandı, 10. madde kabul ediltikten sonra itiraz edilen kısımlar oylandı, burda bir saçmalık var, 10. maddeyi oylatıp kabul ettirip sonra itirazları oylatmaları yanlış, önce itirazların oylatılması bunlar netleştikten sonra 10. maddenin kabulu oylanmalıydı, o kargaşa da karıştırdılar.

levent erdoğan ve yalakalarını yakan bu 10. maddeydi, şimdi muhtemelen usulsüzlük var diye itiraz edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

seçim şubatta olucak abi, ondan sonrakiler mayısta olcak artık, önümzdeki secim ocak subat falan

hayır seçim mayısta olacak, zaten bunun bir an önce yapılmasının nedeni başkanın yönetimi değiştirecek olması, yönetimi değiştirmek için hemen yeni tüzük oylandı ve şimdi seçime gidecekler,

hatta adamın tekı çıktı subata kadar yapmayın seçim diye eleştirdi niye böyle acele mayıs ayında yapıyorsunuz diye fikret orman'ı eleştirdi , başkanda niye şubat diye diretiyorsunuz ha subatta yapmışız ha simdi, beşiktaş subat ayına kadar başarısız olsun da karşıma başkan adayı cıkartmak içinmi şubat istiyorsunuz dedi, varsa dedi cesaretiniz gelin şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...