DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Peki böyle bir özellige sahip oldugunu nerden biliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Açıkara şu futbol dünyasındaki en geniş vizyona sahip insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Neye dayanarak söylüyosunuz bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Abi bi kere ilerigoruslu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Zeki, cevik ve ahlakli da ayni zamanda ama bu sifatlari neye dayanarak veriliyor adama cidden merak ettim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 10 numero adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Sehir efsanesi dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 FM'de transfer yapmadan evvel mail atar sorarım o kadar imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Umut Bulut ile anlaşıldı diye duydum. Doğru mudur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 DeathLord said: Ya cidden merak ettim, kim bu altinsay? Ne yapmis bugüne kadar da böyle tapiyosunuz? 100. yıl kadrosunu kurmuş.. o zamanlarda transfer için ibrahimoviç bile duyulmamışken onu getircekti sonra istenmedi noumayı falan etirdi oğuzhanı getirdi şimdi de hani genç adamları bulmak keşfetmesi anlamdında on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 samet takımın başında olduğu sürece altınsay falan gelmez, zaten samet takımın başında olduğu sürece kim gelse farketmez, şu kalan maçları kaybedersek samet kesin gider ama biz uefaya gidemeyiz, hani uefa ya gidememek mi daha önemli yoksa samet'in gönderilmesi mi karar veremiyorum o derece, beşiktan bir an önce veli ve benzerlerinden kurtulması lazım, takımın başınada yabancı bir teknik direktör lazım ki, 2 senedir zico diyorum başka bir şey demiyorum. Sonuç olarak veli ve benzerlerini oynatan , transfer eden, bunları futbolcu sanan, takımı çalıştırmaktan aciz, kondisyoner sağlık ekibi diye eşini dostunu getiren, teknik ekip futbolcu ve yöneticiler olduğu sürece biz hayat boyu feda deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 beşiktaş sametle bir yıl daha yola devam edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Llama said: DeathLord said: Ya cidden merak ettim, kim bu altinsay? Ne yapmis bugüne kadar da böyle tapiyosunuz? 100. yıl kadrosunu kurmuş.. o zamanlarda transfer için ibrahimoviç bile duyulmamışken onu getircekti sonra istenmedi noumayı falan etirdi oğuzhanı getirdi şimdi de hani genç adamları bulmak keşfetmesi anlamdında on numara 2000 yılında gelmiş göreve Altınsay. Geldiği yıl 2 büyük transfer yapıyor Nouma ve Fazli. Ertesi yıl 2'si de yollanıyor takımdan. 01/02'de gerçekten iyi transferler yapılıyor. İlhan,Tümer,Ronaldo,Erman ve Baya toplamda 8M euro bonservis bedeli veriyor. 100. yılda da asıl kadro kuruluyor Nouma geri geliyor Cordoba ve müre alınıyor, gunti geliyor Pancu ve Amaral yanında bir çok oyuncuyla kadro oluşuyor toplam maliyet 11.5M euro. Gelelim asıl konuya, dönemin yönetiminde Yıldırım Demirören futbol A takımı sorumlusu, Altınsay pazarlama sorumlusu ve basın sözcüsü.Başkan da Serdar Bilgili dönemin yönetim kurulu da Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetim kurullarından birisi, Fikret Orman falan da var içinde. Nasıl oluyor da o yılların bütün başarıları Altınsay'a kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bilgili Seba döneminde hep futbol şube sorumlusuydu. Altınsay'a bağlamak tüm başarıyı ayıp olur. Samet kalırsa adam alamayız, seneye ciddi anlamda ilk 4'e giremeyiz. Artık misyonunu tamamladı o. Fikret Orman'ın son açıklamaları ile ikinci demirören sendromuna ilerliyor gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 amaral denmişken, hatırlayalım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Amaral çok iyi topçuydu bak, free transfer getirmişler hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Palmeiras Parma Benfica Palmeiras Benfica Corinthians Vasco da Gama AC Fiorentina Beşiktaş Grêmio Al-Ittihad Vitória Atlético Mineiro Pogoń Szczecin Santa Cruz Grêmio Barueri Perth Glory FC Catanduvense Manado United Persebaya 1927 forma giydiği takımlarmış sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 samet transfer listesini vermiş. kaleci ,2 stoper, sağ bek ve sol bek, ön orta ve ön sağa br oyuncu alınmasını istemiş. her mevkii içinde 5 oyuncu önermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ricardo Carvalho denmiş bazı gazetelerde. 34 yaşında ama getirebilirse BJK faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi bi ara buna benzeyen biri vardı sanki bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 DeathLord said: 2000 yılında gelmiş göreve Altınsay. Geldiği yıl 2 büyük transfer yapıyor Nouma ve Fazli. Ertesi yıl 2'si de yollanıyor takımdan. 01/02'de gerçekten iyi transferler yapılıyor. İlhan,Tümer,Ronaldo,Erman ve Baya toplamda 8M euro bonservis bedeli veriyor. 100. yılda da asıl kadro kuruluyor Nouma geri geliyor Cordoba ve müre alınıyor, gunti geliyor Pancu ve Amaral yanında bir çok oyuncuyla kadro oluşuyor toplam maliyet 11.5M euro. Gelelim asıl konuya, dönemin yönetiminde Yıldırım Demirören futbol A takımı sorumlusu, Altınsay pazarlama sorumlusu ve basın sözcüsü.Başkan da Serdar Bilgili dönemin yönetim kurulu da Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetim kurullarından birisi, Fikret Orman falan da var içinde. Nasıl oluyor da o yılların bütün başarıları Altınsay'a kalıyor? Adamı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 beşiktaş taraftarı umutsuzluktan altınsay'ı allah yaptı. bir ara serdar adalı'ya da benzer yorumlar yapılıyordu. zamanla geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Adamlar 8 milyona- 10,5 milyona ne adamlar almış. fb o parayı sadece krasiçe veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 fenn said: Adamlar 8 milyona- 10,5 milyona ne adamlar almış. fb o parayı sadece krasiçe veriyor. O dönem öyle ama bi Jardel var büyük paraya alinan genel piyasa daha düsük. Bu dis sermayeler girmeye basladiktan sonra biraz uctu futbolda harcanan paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 o adamları kim tespit ettiyse başarılı transfer yapmış işte fatih terim bir ara saçma sapan transferler yaptırmıştı mesela takım bozulmuştu sportif başarıyla doğru transfer yapmak örtüşüyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar