Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:

Ya cidden merak ettim, kim bu altinsay? Ne yapmis bugüne kadar da böyle tapiyosunuz?

100. yıl kadrosunu kurmuş..
o zamanlarda transfer için ibrahimoviç bile duyulmamışken onu getircekti sonra istenmedi noumayı falan etirdi
oğuzhanı getirdi şimdi de hani genç adamları bulmak keşfetmesi anlamdında on numara
Sosyal ağlarda paylaş

samet takımın başında olduğu sürece altınsay falan gelmez,

zaten samet takımın başında olduğu sürece kim gelse farketmez, şu kalan maçları kaybedersek samet kesin gider ama biz uefaya gidemeyiz, hani uefa ya gidememek mi daha önemli yoksa samet'in gönderilmesi mi karar veremiyorum o derece,

beşiktan bir an önce veli ve benzerlerinden kurtulması lazım, takımın başınada yabancı bir teknik direktör lazım ki, 2 senedir zico diyorum başka bir şey demiyorum.

Sonuç olarak veli ve benzerlerini oynatan , transfer eden, bunları futbolcu sanan, takımı çalıştırmaktan aciz, kondisyoner sağlık ekibi diye eşini dostunu getiren, teknik ekip futbolcu ve yöneticiler olduğu sürece biz hayat boyu feda deriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

DeathLord said:

Ya cidden merak ettim, kim bu altinsay? Ne yapmis bugüne kadar da böyle tapiyosunuz?

100. yıl kadrosunu kurmuş..
o zamanlarda transfer için ibrahimoviç bile duyulmamışken onu getircekti sonra istenmedi noumayı falan etirdi
oğuzhanı getirdi şimdi de hani genç adamları bulmak keşfetmesi anlamdında on numara

2000 yılında gelmiş göreve Altınsay. Geldiği yıl 2 büyük transfer yapıyor Nouma ve Fazli.
Ertesi yıl 2'si de yollanıyor takımdan.
01/02'de gerçekten iyi transferler yapılıyor.
İlhan,Tümer,Ronaldo,Erman ve Baya toplamda 8M euro bonservis bedeli veriyor.
100. yılda da asıl kadro kuruluyor Nouma geri geliyor Cordoba ve müre alınıyor, gunti geliyor Pancu ve Amaral yanında bir çok oyuncuyla kadro oluşuyor toplam maliyet 11.5M euro.

Gelelim asıl konuya, dönemin yönetiminde Yıldırım Demirören futbol A takımı sorumlusu, Altınsay pazarlama sorumlusu ve basın sözcüsü.Başkan da Serdar Bilgili dönemin yönetim kurulu da Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetim kurullarından birisi, Fikret Orman falan da var içinde.

Nasıl oluyor da o yılların bütün başarıları Altınsay'a kalıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Palmeiras
Parma
Benfica
Palmeiras
Benfica
Corinthians
Vasco da Gama
AC Fiorentina
Beşiktaş
Grêmio
Al-Ittihad
Vitória
Atlético Mineiro
Pogoń Szczecin
Santa Cruz
Grêmio Barueri
Perth Glory FC
Catanduvense
Manado United
Persebaya 1927

forma giydiği takımlarmış sfsds
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

2000 yılında gelmiş göreve Altınsay. Geldiği yıl 2 büyük transfer yapıyor Nouma ve Fazli.
Ertesi yıl 2'si de yollanıyor takımdan.
01/02'de gerçekten iyi transferler yapılıyor.
İlhan,Tümer,Ronaldo,Erman ve Baya toplamda 8M euro bonservis bedeli veriyor.
100. yılda da asıl kadro kuruluyor Nouma geri geliyor Cordoba ve müre alınıyor, gunti geliyor Pancu ve Amaral yanında bir çok oyuncuyla kadro oluşuyor toplam maliyet 11.5M euro.

Gelelim asıl konuya, dönemin yönetiminde Yıldırım Demirören futbol A takımı sorumlusu, Altınsay pazarlama sorumlusu ve basın sözcüsü.Başkan da Serdar Bilgili dönemin yönetim kurulu da Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetim kurullarından birisi, Fikret Orman falan da var içinde.

Nasıl oluyor da o yılların bütün başarıları Altınsay'a kalıyor?

Adamı takdir ettim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...