Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: :) Evet, onunla açıkça konuşmayıp yönlendirmeler yapmak istediğimde, aklımdaki kalıba sokmak istemekle suçladı beni, zor toparladım. zor isler bunlar artik bu mesele surekli kendini tekrar eden bir mesele haline gelebilir. karsindaki insanin nasil biri olduguna gore cok degisiyor nasil davranman gerektigi.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: zevklerin farkli olmasi ve zevk cemberiniz cok kesismemesi iyi bisey bence iliskide monotonlugu daha da azaltir, eger ki secgilin/esin yaptigin her seyin bir parcasi olursa monotonluktan kurtaramayabilirsin iliskiyi. yani videolarda gordugumuz "benle oyun oynayan sefkili" isi eger hayatinin %90i oyun oynamaksa teoride iyi gozuken pratikte ise kotu sonuclanacak bir istektir. son örnek denendi ve +1. bu arada öm kutun dolacak alıntılayıp duruyorum ahah.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: Ardeth said: skywalkr said: forgiver said: yemek yaptır 10 numara yemek yapar yaptigi yemekler standart yemeklerse onu dunya mutfagina yonlendirebilirsin. cok enteresan seyler var ya tatli patatesten yapilan jolemsi tatlilar ya da 1 kg havucla yapilan ozbek pilavi falan cok enteresan tatlari var. taksimde sagda solda tayvan yemegi cin yemegi dedikleri bir halt degilmis lan baharat basilmis turk yemegi onlar resmen. Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :) bu şehir fırsatında falan pastacılık dersleri var
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: eger hayatinin %90i oyun oynamaksa teoride iyi gozuken pratikte ise kotu sonuclanacak bir istektir. (tu)
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 beraber ticarete girin. ucuza mal alıp maliyetine satın. para kazanmaktan güzel hobi olmaz. hem işin içine ihritas falan da girdi mi kız da tatmin olur. kadın kısmısı entrika seviyor ihtiras seviyor alavere dalavere seviyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ayrıca bir de "oyun oynamayı beceremeyen ama sırf erkek arkadaşı/kocası oynuyor diye sevmeye ve oynamaya çalışan" kadın tipi var ki o daha feci.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 benim bildigim cocuklara hobi tanıtılırki amac hobi edinmeside olmaz genelde birşey ögretmek olur kocaman kız , ne diyim valla bilemedim : ) hobiler genelde yaratıcılık üzerine oldugundan herkezede hitap etmez. yemek denmiş misal yukarıda, onun bile üst versiyonu görsel zevke giriyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu şekilde hobi edineceğine edinmesin daha iyi
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :) boyle sevdigi hobileri varsa grupondon surdan burdan hediye olarak alabilirsin bence
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Myshkin said: bu şekilde hobi edineceğine edinmesin daha iyi
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: skywalkr said: Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :) boyle sevdigi hobileri varsa grupondon surdan burdan hediye olarak alabilirsin bence Aklıma yattı bu, hersabah fırsat sitelerini tararken, buna dikkat edeceğim :)
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi mutlu mesut durmadan oyun oynayan çiftler var yok değil, ama çift olarak beraber birşeyler yapmadan önce birey olarak kendinizi doldurabiliyor olmanız lazım.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya onu ilk ben söyledim ardethe prim yaptırmaz mısınız :D
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ne zaman dedin ya =( cift olarak oyun oynanir oynanmaz degil ama hayatinizin %90i oyun oynamaksa o zaman yine iliski monoton olur cunku hayatinizin %90ininda berabersinizdir ve ayni seyleri yapiyorsunuzdur ondan dedim.
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oyun oynamasını çok isterim fakat henüz o noktaya gelemedik :) Guitar hero'ya merak sarmıştık bir ara, sürekli oynuyorduk ama sıkıldık ondan, şarkılar bıktırdı, yeni oyunlarını fln almak gerekecek. Kardeşim sevgilisiyle LoL oynuyor, 10 kişilik bir arkadaş grubumuz var arada sırada takıldığımız. Sevgilimin de bizlerle oynamasını çok isterim mesela, henüz o noktaya gelmedik ama :)
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bide puzzle, model uçak araba gibi şeyler olabilir. Puzzle mesela hem single hem multiplayer destekli ehudf.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eşi ile senelerdir wow oynayan tanıdığım var. adam bir bilgisayarda, eşi diğerinde, gece tek olayları raid. muhabbet? herkes kendi guild i ile. eeee? o ne ya
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 benim onu yapan bir tanıdıgım 2 sene sonra boşandı
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 raide almamıştır adam eşini. eşinin de dps yetersizdir =) şaka bir yana kötü tabii
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lectre said: ya onu ilk ben söyledim ardethe prim yaptırmaz mısınız :D ha gruponu diyomusun ben de oyun oynayan ciftlere diyosun zannettim evet bunu lectre dedi hakli
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben öle hanımını pcde farma bırakıp akşam geldiğinde yatakta healerıyla basan gördüm.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sende bilirisin rebirth zamanının dedikodularınıda neyse.. açmayalım eski defterleri..
Öne çıkan mesajlar