Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa hobi edindirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skywalkr said:

:) Evet, onunla açıkça konuşmayıp yönlendirmeler yapmak istediğimde, aklımdaki kalıba sokmak istemekle suçladı beni, zor toparladım.

zor isler bunlar artik bu mesele surekli kendini tekrar eden bir mesele haline gelebilir. karsindaki insanin nasil biri olduguna gore cok degisiyor nasil davranman gerektigi.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

zevklerin farkli olmasi ve zevk cemberiniz cok kesismemesi iyi bisey bence iliskide monotonlugu daha da azaltir, eger ki secgilin/esin yaptigin her seyin bir parcasi olursa monotonluktan kurtaramayabilirsin iliskiyi. yani videolarda gordugumuz "benle oyun oynayan sefkili" isi eger hayatinin %90i oyun oynamaksa teoride iyi gozuken pratikte ise kotu sonuclanacak bir istektir.

son örnek denendi ve +1.

bu arada öm kutun dolacak alıntılayıp duruyorum ahah.
Mesaj tarihi:
skywalkr said:

Ardeth said:

skywalkr said:

forgiver said:

yemek yaptır

10 numara yemek yapar

yaptigi yemekler standart yemeklerse onu dunya mutfagina yonlendirebilirsin. cok enteresan seyler var ya tatli patatesten yapilan jolemsi tatlilar ya da 1 kg havucla yapilan ozbek pilavi falan cok enteresan tatlari var. taksimde sagda solda tayvan yemegi cin yemegi dedikleri bir halt degilmis lan baharat basilmis turk yemegi onlar resmen.

Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :)

bu şehir fırsatında falan pastacılık dersleri var
Mesaj tarihi:
beraber ticarete girin. ucuza mal alıp maliyetine satın. para kazanmaktan güzel hobi olmaz. hem işin içine ihritas falan da girdi mi kız da tatmin olur. kadın kısmısı entrika seviyor ihtiras seviyor alavere dalavere seviyor.
Mesaj tarihi:
benim bildigim cocuklara hobi tanıtılırki amac hobi edinmeside olmaz genelde birşey ögretmek olur
kocaman kız , ne diyim valla bilemedim : )
hobiler genelde yaratıcılık üzerine oldugundan herkezede hitap etmez. yemek denmiş misal yukarıda, onun bile üst versiyonu görsel zevke giriyor.
Mesaj tarihi:
skywalkr said:

Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :)

boyle sevdigi hobileri varsa grupondon surdan burdan hediye olarak alabilirsin bence
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

skywalkr said:

boyle sevdigi hobileri varsa grupondon surdan burdan hediye olarak alabilirsin bence

Aklıma yattı bu, hersabah fırsat sitelerini tararken, buna dikkat edeceğim :)
Mesaj tarihi:
ne zaman dedin ya =( cift olarak oyun oynanir oynanmaz degil ama hayatinizin %90i oyun oynamaksa o zaman yine iliski monoton olur cunku hayatinizin %90ininda berabersinizdir ve ayni seyleri yapiyorsunuzdur ondan dedim.
Mesaj tarihi:
Oyun oynamasını çok isterim fakat henüz o noktaya gelemedik :)

Guitar hero'ya merak sarmıştık bir ara, sürekli oynuyorduk ama sıkıldık ondan, şarkılar bıktırdı, yeni oyunlarını fln almak gerekecek.

Kardeşim sevgilisiyle LoL oynuyor, 10 kişilik bir arkadaş grubumuz var arada sırada takıldığımız. Sevgilimin de bizlerle oynamasını çok isterim mesela, henüz o noktaya gelmedik ama :)
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ya onu ilk ben söyledim ardethe prim yaptırmaz mısınız :D

ha gruponu diyomusun ben de oyun oynayan ciftlere diyosun zannettim evet bunu lectre dedi hakli
  • Yeni Oluştur...