Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hehehe yav ne komiksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sipeyskeyk said: ayican said: sipeyskeyk said: Aynen öyleyim. O zamanla bu zamanı bir tutmak ne kadar mantıklı sence? O zamanki iletişim, askeri teknolojileri ile bu zamankiler sence biraz farklı değil mi? Bana dünyada Amerika'ya karşı gelmeye götü yiyen kaç ülke var şuanda sayar mısın (manyaklar tarafından yönetilmeyen) ? Bizim etimiz budumuz ne peki? Bu ülkeyi ben Amerikan mandası haline getirmedim. Zaten uzun yıllardır bu haldeyiz. Ben bunu değiştirmenin felaket olacağını söyleyip bu şekilde devam etme taraftarı olanlardanım. Sen istersen savaşıp değiştirebilirsin. Sokakta uzay keki ile karşılaşılır (gece vakti). Silah çekilir. -DÖMEL LAN!!! kek- AL ABİ! şu anda yaptığın bu bunu unutma kek yani biri seni tehdit etse direk dömelecen. Bana mantıklı geldi. di hocam bunu demiş adamla neyi tartışıcanki höt desen gercekte yanında susucak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o gün, bir argüman daha kazanılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 orcun da kurdistani seviyo mesela, o da onun memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 biji kürdiyye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ayı haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sonuçta milliyetçi olmayan herkes sokaklarda höt diyene vurduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bişey kürdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 the kurdan throne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Orcun kurdistanda bana is vercen mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 1 kurdistan dolari, kac tl olucak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 devir bitcoin devri artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Viktor said: Sparkcaster said: gözlerimizi kapatınca türkiye daha güzel bir yer olacaksa yasaklayalım siyaset konuşulmasını. siyaset tartışmak başka, kendi siyasi hariketine adam kazanmak için sagda solda propganda yapmak, adam kazanmaya çalışmak başka, adam işçi partisi paticik şubesi gibi çalışıyor kaç senedir Ya zorla şeytanın avukatı yapacaksınz adamı. Hadi diyelim hakikaten propaganda için işçi partisine adam kazandırmak için yazıyor, e yani? İsteyen istediği görüşü benimser ve bunun propagandasını yapar. "Beyler burada siyaset yasak!" mı diyeceğiz? Ayrıca bu sözde yapılan mizahın sebebi de değil, her türlü konu başlığında benzer soytarılık devam ediyor. Düzgün mesajlar hemen her konuda babalayanlardan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ne yapiyorsunuz olm siz ya? kafalar guzel mi? sdfsdfsdf sicmissiniz gene konuya. Not: Bundan sonra sikayetlerin sebebi yazilmamissa dikkate almayacagim ben. Aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tgb silivrinin duvarlarini yikicaz diyonu noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 @ eldar soytarılığı iş edinmişler işte. laftan falan anlayacakları yok. herkesin kendi görüşünü aktarmakta özgür olduğu bir platformda, sırf kendilerininkine uymuyor diye hakaretten, soytarılıktan tut, forumdan kovmaya kadar her yolu deniyorlar. hazmedemiyorlar farklı görüşleri. muhatap olmaya değmez(ler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu soylediklerinizi yapanin baskani, savundugunuz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yasak lel: 5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu madde uygulansa forum biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Zira 80% ikisi konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 pekaziz said: Valla eskiden böyle tiplere hoşgörülü davranmaya çalışırdım, bilgisiz der geçerdim. Artık o kadar rahat değilim. İçeridekilerle dalga geçenler noldu lan çıkaramadınız mı diyenler, lotr karikatürü koyup komik olduğunu sananlar, bilcümle soytarılar: Umarım ananız, babanız, çocuğunuz, torununuz, en sevdiğiniz kişi bir gün boktan sebeplerle içeri atılır ve çevrenizde destek olacağını sandığınız kişiler anca götüyle güler size. "noldu şimdi yurtsever esirleri kurtarabildiniz mi?" şunun içerdekilerle dalga geçmeyle zerre ilgisi olmadığını anlayabilecek durumda değilsen ne senin ne de "ananız, babanız, çocuğunuz, torununuz, en sevdiğiniz kişi" için en ufak bir dileğim yok, ne iyi ne kötü. ayrıca bu ülkede 80 senedir biz bu durumdaydık, sen de o durumdaydın aslında. evimizden "ananız, babanız, çocuğunuz, torununuz, en sevdiğimiz kişi" alınır götürülür, bırak mahkemeyi senelerce neyle suçlandığını bilmemeyi falan, nerede olduğunu bile bilmezdik, izini bile bulamazdık. şimdi ömürlerinde ilk defa türkiye usulü hukukla mahkemeyle hakimle tanışan insanların mağduriyetini kabul etmemek gibi bir kötü niyet içinde olmam elbette. ancak mahkeme kapılarına doluşup sızlananlar için aklınız neredeydi bugüne kadar demekten de geri durmam. 40 defa söylememe rağmen hala inatla neye itiraz ettiğimi anlamayana da ancak şunu derim: cry moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 forum değil de konu dışı bitiyor. hangi kahve / elektronik sigara / acil kargo yardım / vize kaç papel gibi kavgasız heyecansız topiklere dönüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 iyi böyle, değişik bir siyaset forumu olma yolunda ilerliyoruz, oyun forumundan nerelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gençlik kollarından bi adam daha geldi sibeyse demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aynov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar