Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sipeys bu acının nedeni nedir? Naptılar olm sana ulusalcıların inşaatına topun mu kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Evet ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çok zekisin hemen buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bingildak said: seviyeye rush ya aniden güldüm çok iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yalnız aynı şey değil sipeys, burda tescillenmiş bir adaletsizlik var ki, liberterler bile şey diyorlar "bu yapılan haraketler yüzünden darbeciler aklandı". Öyle bir adaletsizlik var ki ortada,bugün seni alsalar evden adın duyulmasa şu ülkede sesini çıkarabilecek 1 tane hakim veya savcı yok. Bu kanıtlandı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vardır bir çıkarı... Toki'den beleş ev mi verdiler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 pics or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suark said: yalnız aynı şey değil sipeys, burda tescillenmiş bir adaletsizlik var ki, liberterler bile şey diyorlar "bu yapılan haraketler yüzünden darbeciler aklandı". Öyle bir adaletsizlik var ki ortada,bugün seni alsalar evden adın duyulmasa şu ülkede sesini çıkarabilecek 1 tane hakim veya savcı yok. Bu kanıtlandı resmen. Abi buna itiraz etmiyorum ki? Ulusalcıların bu kadar yanlış davranmaları sonucu, yıllardır saçmalamaları sonucu gülünç duruma düştüklerini söylüyorum sadece. Yoksa AKP'yi falan savunmuyorum, taraf tutmuyorum ben. Gözlemciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hizini alamamis, genisletilmis 2. baskiyi yapmis. ahah Neyse susup cekileyim aradan da, olur da adam akilli tartismak isteyen olursa diye pic etmemis olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ha şöyle, haddini bil bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İnsanların haksızlıga itiraz etmesi, tepki gostermesinin komik olan tarafı neresi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oo ergen rage de geldi. Birazdan adres isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kronik aptallık çok zor, allah yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 @toggie O insanların 90% ı darbe istiyor. AKP'nin islam için yaptığını başka bir inanış için yapmak isteyen bir güruh. AKP nasıl islamı zorla empoze edip eğitim sistemine sokup karşıt görüşleri yok etmeye çalışıyorsa, bu ulusalcılar da islam yerine kemalizm koy aynı şey. Sen darbe istiyor musun? O Tuncay Özkan ve bir kısım kişiler darbe için kıçlarını yırttı. Ben darbe istemiyorum şahsen. Darbe olunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz az çok diye tahmin ediyorum. Haksızlığa karşı çıkmak ayrı, haksızlığın karşısında başka bir haksızlık yaratmaya çalışmak ayrı. Herhangi bir fikri empoze edip, diğer her fikri ezmeye çalışan her güruha karşıyım. AKP de, ulusalcılar da benim için aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: kronik aptallık çok zor, allah yardım etsin. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 di ve spark beraber geziyor zaten, iki mal bulmuşlar birbirlerini. Fikrin varsa söylersin, bebe gibi aptal deyip kaçmak zaten zeka seviyeni son derece belli ediyor, no worries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 O oranın %90 oldugunu dusunmuyorum. Ayrıca darbe istemek =/= darbe girisimine katkıda bulunmak. Evet iclerinde darbe isteyen kesinlikle vardır, yok demiyorum. Bir cogu da gercekten haketmistir iceri girmeyi, temiz olduklarını dusunmuyorum. Ama AKP'nin iceri tıkma yontemi ve arkasındaki amac bunların cok otesinde hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hürriyet sitesinde haber yok doğal olarak, haberturkde jandarma alarma geçti diye haber geçmiş sdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 valla o insanlar darbe isteyebilirler, fikir özgürlüğü diye bir şey var. ki darbe istemekle olan bir şey değil, sırf komutanla da değil, emir vereceğin askerlerinde olaya inanmalarıyla olacak birşey. o yüzden şu devirde hayal ve o zamanlarda hayaldi. İnsanlar yapılan haksızlığa, düzmece bir davada ülkenin eski genelkurmay başkanını terörist ilan edilmesine tepkililer ve bu komik değil. ya kuyruk acısı var ya da başka bir şey, yoksa nasıl komik olabilir ki bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 toggie said: O oranın %90 oldugunu dusunmuyorum. Ayrıca darbe istemek =/= darbe girisimine katkıda bulunmak. Evet iclerinde darbe isteyen kesinlikle vardır, yok demiyorum. Bir cogu da gercekten haketmistir iceri girmeyi, temiz olduklarını dusunmuyorum. Ama AKP'nin iceri tıkma yontemi ve arkasındaki amac bunların cok otesinde hareketler. Tamam şu yorumuna 100% katılıyorum ki zaten demek istediğim de bu. Emin ol 90% vardır, ben İzmir'liyim, tanıdığım insanların bir çoğu darbe olsa orgazm olur yollarda gezen tankları izlerken. Benim için de bu kafanın islamcı kafadan en ufak bir farkı yok. PİS AKPLİ KRONİK APTAL EHE diyen adama anladığı dilden cevap veriyorum, kusura bakmayın geri kalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: Turkiye'nin dort bir yanindan onbinlerce kisi dagin basindaki SIlivri'ye akmis durumda ve akin devam ediyor. dağın başı değil ya. avcılardan 45 dk sürüyor basarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 silivriye gidenlere terrör örgütü üyesi yapmaya devam ediyorlar, robocopları panzerleri felan göndermişler lol. Siz daha gelip burda ulusalcılar ölsün temalı mesajlar atmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Adam cok acinasi lan. Sozde satasip kendince geyik cevirecekti, simdi derdimi anlaticam diye yirtindikca yirtiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu arada silivriye gidenlerin hepsi işçi partisinden. cumartesi pazar bütün gün etrafta işçi partisi sloganları ile geziyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 şahin k damı işçi partisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar