KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 türkçe bilenler için kendi yazdıklarımı alıntılayıp koydum. kendinizle karıştırmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://curezone.com/upload/Art/54626_Royalty_Free_RF_Clipart_Illustration_Of_A_3d_Red_Letter_R_With_A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: @toggie O insanların 90% ı darbe istiyor. AKP'nin islam için yaptığını başka bir inanış için yapmak isteyen bir güruh. AKP nasıl islamı zorla empoze edip eğitim sistemine sokup karşıt görüşleri yok etmeye çalışıyorsa, bu ulusalcılar da islam yerine kemalizm koy aynı şey. Sen darbe istiyor musun? O Tuncay Özkan ve bir kısım kişiler darbe için kıçlarını yırttı. Ben darbe istemiyorum şahsen. Darbe olunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz az çok diye tahmin ediyorum. Haksızlığa karşı çıkmak ayrı, haksızlığın karşısında başka bir haksızlık yaratmaya çalışmak ayrı. Herhangi bir fikri empoze edip, diğer her fikri ezmeye çalışan her güruha karşıyım. AKP de, ulusalcılar da benim için aynı şey. akp'nin islami bi çabası yok. türkiye'nin liberalleşmesi isteniyo; çünkü bilgiye bu kadar kolay ulaşılabilen ve toplumdan daha kolay izole olunabilen çağda, ulusalcı paradigma, ezber, önkabul ve sloganlarıyla tatmin olmak daha zor. azıcık kafası çalışan insanların devlete karşı gizli de olsa tepkili olması istenen bir şey değil. doğruyu söylemek gerekirse 10.yıl marşı da baydı bi yerden sonra, eski heyecanı yakalayamıyoruz. liberalleşmenin akp ile gelmesinin nedeni de ülkedeki çoğunluğun geleneklerinden bildikleri islamı olmazsa olmaz olarak görmeleri. ulusalcılar bu kesimi şekillendiremez. nedeni yıllardır onların atalarının dinine açıkça karşı davranışlarda bulunmaları, o kesimi küçük görmeleri ve o kesimin de bunun farkında oluşu. akp ile gelen liberalleşmeyle hem dinci kesimde yılların biriktirdği gaz alınıyor hem de amaçlanan daha liberal türkiye şekilleniyor. türkiye'yi de kendilerine müslüman insanların çoğunlukta olduğu diğer ülkeler takip ediyo işte arap baharıyla felan. islamcı geçinen insanların çok büyük görmeye devam ettikleri kişilerin laikliği, demokrasiyi farz ilan etmeleri; insanların çoğunun ne kadar konformist, tembel ve düşünmekten korkan hıyarlar olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 he ya 10 senede liberalleşe liberalleşe bir hal olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: he ya 10 senede liberalleşe liberalleşe bir hal olduk bi 10 sene daha bekle o zaman hal değişimini görmemen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sene 2013 oldu, Viktor'la Sam hala benim ilk gördüğüm 2005'te, hey gidi hey. Kafatası sayarak bir mücadelenin haklılığını ters çevirmeye çalışanlar da almış başını yürümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 pekaziz dostum...duymadın mı hiç, insan 7sinde ne ise, 70inde de o diye... bu arada Nihat Genç şimdi önemli bir tespit yapıyor. Kıbrıs Rum kesimindeki bankalarda bulunan mevduatın 20%sine devletin el koymasına kapitalizmin çöküşü diyor. Haklı vallahi, yıllardır bu liberal-kapitalist tipler hep sosyalizmi,komünizmi ve hatta Kemalist devletçiliği servet düşmanlığı ile suçlamadılar mı? alın size servet düşmanlığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeys günde 23 saat çalışan birine göre amma liberal post atmışsın gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 viktor da gücü cemaatçilere yetmiyor diye gelip ulusalcı trollüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 pekaziz said: Sene 2013 oldu, Viktor'la Sam hala benim ilk gördüğüm 2005'te, hey gidi hey. Kafatası sayarak bir mücadelenin haklılığını ters çevirmeye çalışanlar da almış başını yürümüş. 2005 de nasyonel solculuk oynıyordum bende, sonra hayatı gorunce bıraktık tabi büyüme vakti gelmişti sen asıl 2005 te hala aynısın, hala perinçek sdffsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 inb4 aporinçek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: KuddusiMavra said: KuddusiMavra said: Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs :) kınalıdan girdikten hemen sonra 3.5 dakika boyunca videoya çektim...sağlı sollu binlerce araç vardı,binlerce...tabi, her bir otobüse 1-2 kişi bindiyse, doğrudur 2bin kişi ancak gelmiştir oraya...yersek?! Arkadaslar.binlerce arac yazdim.otobus demedim ki.rahatlikla 500 otobus vardi.1000 tane de en az otomobil,minibus vardir orada. Ayrica bu neyin hesabi?lan millet o yuzden haydar dumene o kadar mektup yaziyor.o da her seferinde onemli olan islevi diye cevap veriyor. http://img218.imageshack.us/img218/8690/img1089729516ge6.jpg http://www.youtube.com/watch?v=JBzTlsemSd8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.24dakika.com/images/news/14167.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dasdasd delirteceğiz adamı sonunda eline silah alıp istiklal marşını tersten okuyamayan herkesi vuracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 goldbären said: sipeys günde 23 saat çalışan birine göre amma liberal post atmışsın gz o gün 23 saat çalışmıştım, bugün bütün gün paticik te takıldım 1 saat falan çalıştım. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 goldbären said: sipeys günde 23 saat çalışan birine göre amma liberal post atmışsın gz islam yazıp aratabilirsin forumda, arabın ay tanrısı gerçeğini şurda ilk cesaret edip yazan benim sdaffads hani ulusalcılar max aglıyorlar, bu herifler katli vacip durka durka diye oldurmeye filan çalışıo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kapitalizm ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dur yeni sayfa gelmiş. http://img.blogcu.com/uploads/denizolunmaliogul_perincek-apo-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sopa yutmuş gibi yuruyor o resimde niyeyse, gordukce lan o nası poz derim kaç senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir pilot kalemden daha az sanatlı olmak nasıl bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Komutan teftişte. http://www.otukenim.net/2005/07/perincek-apo-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: bir pilot kalemden daha az sanatlı olmak nasıl bir duygu spark olarak yaşamak kadar kotu olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Perinçek denmiş, hala 20. yüzyıl fotolarını koyuyosunuz ya. Modern olun biraz. https://dl.dropbox.com/u/18366514/perincekdisko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 spark olarak yaşamak ne abi ağıza alınmayacak sözler söyleme böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 baya mutluyum ya eyvallah viktor forumda birilerini trollemeye çabalayıp ego tatmin etmemi gerektirecek kadar mutsuz bir hayatım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar