Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/112565/istiklal-marsini-umursamayan-ogrenciler-dicle-universitesi Olayin detaylari linkte yazili. Cakma aydinlari, liboslari savunmalari icin goreve bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Putlara tapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Şöyle bişey var, diyelim ki bi ülkeye gittim neresi olsun Kamboçya olsun. kamboçyada herkes ayağa kalktı marşını okuyor. ya da saygı duruşu yapıyor. sen mal gibi oturur musun? sen de kendine göre haklısın kamboçya, ayıb olmasın ben de kalkayım dersin. kimse sana kamboçyanın köpeği demez bu durumda. normal bişey çünkü. inadına oturursan osurturlar. art niyet ararlar. i <3 kamboçya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 keşke hiçbir andaval kalkmasa da kolayca ayırt edebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 saygisizlik yapmislar iste savunulcak bir tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Normaldir, ne bekliyoruz ki saygı mı? :). Türk Bayrağı olmasın Türkiye Bayrağı olsun, Atatürk'ün ismi Anayasa'dan kalksın derken İstiklal Marşı'da artık rahatsız eder normaldir. Bakalım başkanlık sistemine geçtiğimizde yeni anayasamızla yeni bir marşta besteleyecek miyiz federe devletimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Memur sen: Andımız kalksın http://www.taraf.com.tr/haber/memur-sen-andimiz-kalksin.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 hepsi de keko keko tipler lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kameraya ceken napiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 3-4 dallama. Bİr toplulukta Yunan marşı okunsa ayağa kalkarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 peki kimlik gizleme kaygısı niye? madem orada sen kendi fikrini savunuyosun diyelim, o zaman niye yüzünü kapatıyorsun? Çıkıntılık yapmak işte amaç, fazlası değil, artniyet bile değil. ha ama kameranın direk olarak bu arkadaşları çekmesi de ayrı hayvanlık. bu da sonuçta fişlemenin bi türü. şimdi o okulda ülkücü tayfa bu çocukları bulup eşek sudan gelene kadar dövecek hatta öldürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 istiklal marsi bisey degil de, sehitler icin saygi durusu yapilirken kime neye artislik yapiyolar onu anlamadim. tam bir liseli ergen artisligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir insan aşağılık olunca böyle pasif agresif saçma sapan eylemlere kalkışıyor. genelde bu insanlar kendi çevresinden ve ırkından nefret eden tipler oluyor. bir önceki gün ben kürdüm türk değilim diyen adama,ertesi gün naber lan kürt dediğimde kavga çıkardı top lel :D dedim lan ne kızıyon amma sevmiyormuşun kürtlüğü tamam türk diyecem bundan sonra dedim dahada sinirlendi :D dedim tamam ermeni ingiliz falan ne diyim feci çileklendi anlayacağınız 3 yıl önce yaşanan gerçekler :_-DD bide dicle üni ne arkadaş yüksek lise orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 belki adam nihilist. hemen ergen liseli yapıştırmaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu üstteki arkadaşta nickini özentiyle mi aldın? nerd falan. nerd değil averaj donanimhaber üyesisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yahudi kardeşim hadi başka yerde yahudilik yap *?D ad hominemler falan off off :==-D 3 yıl önce lisedeydim şimdi üni 2 ::DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 liseyi çok sevmişsin ama sen kafa hala oraya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fazla yaklaşmayın, balonlular birbirini patlatacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Baktık patlamıyo balonlar bizde koşup koşup balonları tokuşturalım dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dynun said: Şöyle bişey var, diyelim ki bi ülkeye gittim neresi olsun Kamboçya olsun. kamboçyada herkes ayağa kalktı marşını okuyor. ya da saygı duruşu yapıyor. sen mal gibi oturur musun? sen de kendine göre haklısın kamboçya, ayıb olmasın ben de kalkayım dersin. kimse sana kamboçyanın köpeği demez bu durumda. normal bişey çünkü. inadına oturursan osurturlar. art niyet ararlar. i <3 kamboçya +1 kaldı ki şöyle de bir gerçek var: M.K.Atatürk'ün heykelleri pek çok ülkede bulunuyor adamlar bile saygı duyuyorken bunlara ne olduğunu anlamadım. Atatürk ya da şehit için 1 dakikalık saygı duruşu aralarında hiçbir fark yok. ben ermeni asıllı bir türk vatandaşı olarak ayağa kalkmaktan gurur duyuyorum şahsen o mücadeleler olmasaydı şimdi nerede olurduk onu bile düşünemiyorum. saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kurt milliyetçisi adamlar, ayrılıkçı olanlardan. Molotof atmasin da Mars okunurken otursun sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Farkeder mi abi? Herhangi bir milli marsa bile saygisizlik yapilmaz. Tam bir imam cemaat iliskisi, imam osuruyor, cemaat siciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kaliko said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/112565/istiklal-marsini-umursamayan-ogrenciler-dicle-universitesi Olayin detaylari linkte yazili. Cakma aydinlari, liboslari savunmalari icin goreve bekliyoruz. Bunu izlemiştim daha önce. Orada İstiklal Marşı okunurken oturanlar demokratik öküzlük haklarını kullanıyorlar. Saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İstiklal marşı, lel. Hatta marş, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Jim_E_Rustler said: İstiklal marşı, lel. Hatta marş, lel. Lan sen bi git, sequ abin sana ekran karti verecek, onun kucagina otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar