Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi axedice istanbula geliyor ve bizden önce siz öğreniyorsunuz bu adam da lise arkadaşım diye geçiniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 2 de mi bulusma simcik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sana kucuk esmer suprizler yapicakti belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 BabacumMostors said: nasıl ki peçöeteden kendi çabalarımızla üremediysek forumda da insanlarla kabllar vasıtesi ile karşılaşmadık, fiziksel ortamdaki buluşmalrda tanıdık birbirimizi öyle sevdik ÖYLESİNE SEVDİK! cnms <6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 KuddusiMavra said: yalnız bariz bir şekilde gelmemin istenmediğini anladım. B)- gossip girldeki fakir kız gibisin sürekli bi dahil olma çabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 benim hedefim 14:00-15:00 arası mekana gelmek zaten o kadar erken gelinecekse rezervasyona gerek olmaz herhalde ama yarın arayıp durumalrını soracağım elbet, arada beni mevi süpürmem lazım ahahsdf. neyse allahtan fazla yer yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cikista da tavuklu pilav yiyin, bol tursulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 acı biberli *hic* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dadaş pilav açık mı hala hmpfs pilav üstü kuru 1 gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben de gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 too many dicks on the dance floor olduk arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 jacabo said: 2 de mi bulusma simcik ? Ben boş olduğumdan ve boş vakitlerimde dizüstünde çalışmam gerektiğinden erkenden gidiyorum. Yoksa o saatte iki-üç kişi anca gelir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ne zaman olmadık ki arda? ne zaman olmadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: viktor levinin menüsüne baktım çok fakir hissettim sap buluşması için gereksiz fiyatlar 2-5 arası buluşcak varsa ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 napıyoz şimdi biri özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi hakkaten belfasta gitsenize fdsa viktor levi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 viktor levi de keyfimizle içeriz, devamı tekel önü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kaede said: abi axedice istanbula geliyor ve bizden önce siz öğreniyorsunuz bu adam da lise arkadaşım diye geçiniyor La yomcik 23 nisan haftasında geliyoruz dedik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Gelesim varda işten çıkıp gelecem anca 20:00 20:30 arası orada olurum. Çok savunmasız durumda oluyorum o saatlerde yorgunlu dalan uyku da bastırmaya başlıyor. O halde pati buluşmasına gitmek istediğim bir şey değil açıkcası. Bahalım nasip kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o kadar sarhoş adamın arasına savunmasız girme tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yer: Viktor Levi Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo seperate axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?") geçerken enseme şaplak atacaklar: fizboz boenpart screwy ışınlanarak gelecek olanlar: akila yorgun halinden faydalanarak sarhoş kafayla araya alınacaklar: Masakari durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan applev0dka pis satıcılar: TBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sercan en son geliyorum demiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sacrolash said: KuddusiMavra said: yalnız bariz bir şekilde gelmemin istenmediğini anladım. B)- gossip girldeki fakir kız gibisin sürekli bi dahil olma çabası. söylediğin karakteri bilmiyorum ama bir buluşma varsa katılmak istememden daha doğal ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gel abi gelme diyen yok ama biz taksime gelmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 saat de yazin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar