Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Nisan Istanbul bulusmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

nasıl ki peçöeteden kendi çabalarımızla üremediysek forumda da insanlarla kabllar vasıtesi ile karşılaşmadık, fiziksel ortamdaki buluşmalrda tanıdık birbirimizi öyle sevdik ÖYLESİNE SEVDİK!

cnms <6
Mesaj tarihi:
benim hedefim 14:00-15:00 arası mekana gelmek zaten o kadar erken gelinecekse rezervasyona gerek olmaz herhalde ama yarın arayıp durumalrını soracağım elbet, arada beni mevi süpürmem lazım ahahsdf. neyse allahtan fazla yer yok :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
jacabo said:

2 de mi bulusma simcik ?

Ben boş olduğumdan ve boş vakitlerimde dizüstünde çalışmam gerektiğinden erkenden gidiyorum. Yoksa o saatte iki-üç kişi anca gelir yani.
Mesaj tarihi:
Gelesim varda işten çıkıp gelecem anca 20:00 20:30 arası orada olurum. Çok savunmasız durumda oluyorum o saatlerde yorgunlu dalan uyku da bastırmaya başlıyor. O halde pati buluşmasına gitmek istediğim bir şey değil açıkcası. Bahalım nasip kısmet.
Mesaj tarihi:
Yer: Viktor Levi
Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye

gelenler:
gerge
ben
deniz (denetçi)
kutulu (ferit)
jacabo
seperate
axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?")

geçerken enseme şaplak atacaklar:
fizboz
boenpart
screwy

ışınlanarak gelecek olanlar:
akila

yorgun halinden faydalanarak sarhoş kafayla araya alınacaklar:
Masakari

durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar:
sercan
applev0dka

pis satıcılar:
TBA
Mesaj tarihi:
sacrolash said:

KuddusiMavra said:

yalnız bariz bir şekilde gelmemin istenmediğini anladım.
B)-

gossip girldeki fakir kız gibisin sürekli bi dahil olma çabası.

söylediğin karakteri bilmiyorum ama bir buluşma varsa katılmak istememden daha doğal ne var?
  • Yeni Oluştur...