Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 di said: "Gotune sise sokup video'sunu buraya link'lemek zorundasin, diger turlu adam degilsin." sise hangi boy olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Cidden var bi bedevilik bende ya. Adama laf sokuyorum, adam kizacagina meraklisi cikiyor. Bilmiyorum abi sise ne boyutta olsun, sana bagli artik orasi. Yok illa baskasi secsin diyorsan ac bi anket falan, meraklisi coktur pati'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ben sana laf sokmamistim ama neyse. Öbür sayfadaki elemani tiye aldim. Yurdum insanin hassas bir dönemde bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Abov. Kaza kursunu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 sakin beyler. seviyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ama öyle ibne işi değil erkek gibi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 elinle göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 *Erkek gibi sevildigini hisseder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 di tüm dünyanın beğendiği Samsung, LG, Panasonic sana ürün beğendiremiyorsa sorun sende olabilir kanaatindeyim. Plazma konusunda da, sadece ve sadece Panasonic'in "neo-plasma" adı altında geçen modellere bakmanı öneririm, gerisi hakikaten de eski teknoloji ve alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 GreenPeace77 said: 2k 3k fiyatları görüpte halen led tavsiye edenlere ya göz yada yeni beyin tavsiye ediyorum, televizyon bu senelerce hergün karşısında olucan dvd olsun belgesel olsun gogo plasma..(tu) 2.5k'ya bi plasma tavsiye eder misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şu plazma ve ledin güzel bi anlatımı var mı ya? nedir yani, son kullanıcının anlicağı biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 quixef said: di tüm dünyanın beğendiği Samsung, LG, Panasonic sana ürün beğendiremiyorsa sorun sende olabilir kanaatindeyim. Plazma konusunda da, sadece ve sadece Panasonic'in "neo-plasma" adı altında geçen modellere bakmanı öneririm, gerisi hakikaten de eski teknoloji ve alınmaz. Eyvallah, lakin bu tip bir yargiya varmadan once siz de benim inceledigim kadar inceleyin, sonra konusun, daha rahat anlasiriz. Uydurup uydurup ipe dizmiyorum sonucta, ne gozlemlediysem, -hatta ne gozlemlediysek zira yalniz da degildim- onu yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Suark said: şu plazma ve ledin güzel bi anlatımı var mı ya? nedir yani, son kullanıcının anlicağı biçimde. Son kullanici anlamasin naneyi diye yapiliyo bu kadar marketing. 40 tane seri cikartiyolar sen en sikkosunu da alsan bunyende "transformers aldim abi" psikolojisi yaratiyor. Tall grande venti nin yandan yemisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öğlen media markta gittim ciddi fark var plazma ve led arasında aynı marka aynı büyüklükte hehe. led baya net. Bide hocam, Smart olmayan tvleri kovalamak lazım, ben alırken öle yapıcam zira. Her zaman -1-2 önceki teknolojiden gelirsen çok optimum fiyata alıosun. 55 inch,47inch led tvler ( smart olmayan ) 1600-1900tl arası. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Panasonic TX-P42GT50 42" 2500HZ FULL HD 3D SMARTVIERA PLAZMA bir üst görüntü kalitesinde olan modeli vardı bunu 50 ekran 3400 tl gibi fiyatı vardı sınırlı sayıda getiriyolar sürekli takip etmek lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ya TV aslinda cok basit bir konu, yukarida da yazmistim, once ne alacagina karar ver, plasma mi, led/lcd mi, plasma alacaksan panasonic, led/lcd alacaksan da sharp alacaksin, takip et, fiyatlari cok ucuk degilse baska markaya yonelme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Hayır once butce ve boyutta karar kılmak lazım. 42" almam mesela. İzleme mesafem min. 4,5 metre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Zaten onlari ilk mesajda soylemissin, imdat ya. Neyse biliyorsun zaten madem gerek yok bisi demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 toggie said: Hayır once butce ve boyutta karar kılmak lazım. 42" almam mesela. İzleme mesafem min. 4,5 metre falan. hayır önce izleyecek şeylerde karar kılmak lazım. 240p amatör mü izlenecek, 1080p discovery channel mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 elbette 240p amatör. amatör ruhu seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sharp LC46LE831S 46" AQUOS 3D QUATTRO LED TV + 2 ADET 3D GÖZLÜK 2.199,00 TL baya güzel fiyat. 200 TL çek, 50 tl worldpuan falan var. bimekste indirimli fiyatı . smarta değil panele para vermiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 60 inc de 3200 mus, cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Esh said: toggie said: Hayır once butce ve boyutta karar kılmak lazım. 42" almam mesela. İzleme mesafem min. 4,5 metre falan. hayır önce izleyecek şeylerde karar kılmak lazım. 240p amatör mü izlenecek, 1080p discovery channel mı? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bu input lag tv nin hangi özelliğine göre değişiyor? Ben de almak istiyorum 50"+ lakin bu lag olayı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Genwa said: Bu input lag tv nin hangi özelliğine göre değişiyor? tum kompozisyona gore ama en onemlisi panel hizi ve islemciye gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar