Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV Önerisi (2500 TL)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cidden var bi bedevilik bende ya. Adama laf sokuyorum, adam kizacagina meraklisi cikiyor.

Bilmiyorum abi sise ne boyutta olsun, sana bagli artik orasi. Yok illa baskasi secsin diyorsan ac bi anket falan, meraklisi coktur pati'de.
Mesaj tarihi:
di tüm dünyanın beğendiği Samsung, LG, Panasonic sana ürün beğendiremiyorsa sorun sende olabilir kanaatindeyim.

Plazma konusunda da, sadece ve sadece Panasonic'in "neo-plasma" adı altında geçen modellere bakmanı öneririm, gerisi hakikaten de eski teknoloji ve alınmaz.
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

2k 3k fiyatları görüpte halen led tavsiye edenlere ya göz yada yeni beyin tavsiye ediyorum, televizyon bu senelerce hergün karşısında olucan dvd olsun belgesel olsun gogo plasma..(tu)

2.5k'ya bi plasma tavsiye eder misin.
Mesaj tarihi:
quixef said:

di tüm dünyanın beğendiği Samsung, LG, Panasonic sana ürün beğendiremiyorsa sorun sende olabilir kanaatindeyim.

Plazma konusunda da, sadece ve sadece Panasonic'in "neo-plasma" adı altında geçen modellere bakmanı öneririm, gerisi hakikaten de eski teknoloji ve alınmaz.

Eyvallah, lakin bu tip bir yargiya varmadan once siz de benim inceledigim kadar inceleyin, sonra konusun, daha rahat anlasiriz. Uydurup uydurup ipe dizmiyorum sonucta, ne gozlemlediysem, -hatta ne gozlemlediysek zira yalniz da degildim- onu yaziyorum.
Mesaj tarihi:
Suark said:

şu plazma ve ledin güzel bi anlatımı var mı ya?
nedir yani, son kullanıcının anlicağı biçimde.

Son kullanici anlamasin naneyi diye yapiliyo bu kadar marketing.

40 tane seri cikartiyolar sen en sikkosunu da alsan bunyende "transformers aldim abi" psikolojisi yaratiyor.

Tall grande venti nin yandan yemisi iste.
Mesaj tarihi:
öğlen media markta gittim
ciddi fark var plazma ve led arasında aynı marka aynı büyüklükte hehe.
led baya net.

Bide hocam, Smart olmayan tvleri kovalamak lazım, ben alırken öle yapıcam zira.
Her zaman -1-2 önceki teknolojiden gelirsen çok optimum fiyata alıosun.

55 inch,47inch led tvler ( smart olmayan ) 1600-1900tl arası. mis gibi.
Mesaj tarihi:
Ya TV aslinda cok basit bir konu, yukarida da yazmistim, once ne alacagina karar ver, plasma mi, led/lcd mi, plasma alacaksan panasonic, led/lcd alacaksan da sharp alacaksin, takip et, fiyatlari cok ucuk degilse baska markaya yonelme bile.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Hayır once butce ve boyutta karar kılmak lazım. 42" almam mesela. İzleme mesafem min. 4,5 metre falan.

hayır önce izleyecek şeylerde karar kılmak lazım.

240p amatör mü izlenecek, 1080p discovery channel mı?
Mesaj tarihi:
Esh said:

toggie said:

Hayır once butce ve boyutta karar kılmak lazım. 42" almam mesela. İzleme mesafem min. 4,5 metre falan.

hayır önce izleyecek şeylerde karar kılmak lazım.

240p amatör mü izlenecek, 1080p discovery channel mı?

hehe
  • Yeni Oluştur...