Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gxBjDGc4YCg http://store.steampowered.com/app/233470/ Fikir cok iyi aslinda. JRPG tarihini oyuna cevirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 "Evoland is a journey through the history of action/adventure gaming, allowing you to unlock new technologies, gameplay systems and graphic upgrades as you progress through the game. Inspired by many cult series that have left their mark in the RPG video gaming culture, Evoland takes you from monochrome to full 3D graphics and from active time battles to real time boss fights, all with plenty of humor and references to many classic game." said: hmm bakarim firsat bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Oyunu alacaktım ama 2 saat sürüyormuş, indirim bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 eğlenceli oyun ya oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 greenlight ciktigindan beri indie arsivim bayagi genisledi. bunu da ilaclarim begenirsem steam indirimden alirim her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 tamam tamam kızmıcaz hadi al ilaçlı oyna steamden almana gerek yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bugün denedim bunu çok beğendim yukarda 2 saat sürüyor denmiş o biraz üzdü, birazdan girip devam edicem çünkü ve zart diye biticek demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar