Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 La adam 50 kere demiş başlık olmadı eşimi yemeğe çıkarmak istiyorum işte diye.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sen gitme emanet sen kaliteli yerlere git. lucca da ayakta içeceğini falan iç dünya para ver sonra adamlar ayakta tütsünler seni. ama @lucca
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Dworgian said: Xaenin said: Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar. şunu diyen adamın da zuma dışında restoran önermemesi süpermiş =) Abi ilk olarak zuma baya üst sınıf bir yer. Bir de baya fanboyuyum zumanın o yüzden inatla zuma öneriyorum açıkçası. Peki Xae bey, capon sevmemek isteyenlere high-end öneriniz :D
emanet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sanssizsansli said: sen gitme emanet sen kaliteli yerlere git. lucca da ayakta içeceğini falan iç dünya para ver sonra adamlar ayakta tütsünler seni. ama @lucca ahah lucca anjelique falan aynı shit tier'in içinde zaten. köyden mi geldiniz istanbul'a anlamadım ki. kaliteli =/= pahalı
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 applev0dka said: tambjk said: Aklıma yatan mekanlar: Vogue, 360, lebiderya, 5.kat, litera Birine karar vereceğim :) Ekleyecek olan var mı? Umarım bütçeyi aşmaz. ------------ Ben balık tutkunuyumdur ama eşim sevmiyor ne yazıkki, zuma'yı çok beğensem de bu nedenle pek doğru tercih olmaz bizim açımızdan. abi arada kaynamiş benim önerim Tünel tarafına dogru Yemek Klübü var, ortamı güzel,yemekleri lezzetli ve fiyati baya uygun, haa lüx degil, ama 200-250 lira bütce diyordun, deli gibi yersiniz kalan para ile sinema falan yaparsınız Dostum, yok kaynamadı gördüm arattım internetten ama bulamadım. Birçok sonuç çıkıyor internette, farklı farklı yemek kulupleri:) Bilemedim hangisindne bahsettiğini
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 istiklal caddesi tünele dogru yürürken sag tarafta kalıyor, ya da şişhane metrodan cıkıp meydana dogru yürürken 50 metre ilerde solda, görürsün zaten çift katlı yer
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 aquila said: dugun gunune kadar gorusmedin mi hic esinle? evlilik yemegi ne yav. Vurdum sopayla kafasına kaçırdım kızı
Öne çıkan mesajlar