Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik yemeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar, yeni evlendim ve eşimi yemeğe çıkartmak istiyorum :)

İstanbul mecidiyeköy civarında hangi restorantları önerirsiniz, şık olsun istiyorum.
Mesaj tarihi:
akaretlerde Vogue'ye götür.
sevecektir.

www.voguerestaurant.com

heyhayt beee, eskiden perşembe geceleri singlenite olurdu.
devam ediyorsa, tavsiye ederim patiler...
Mesaj tarihi:
Daha önce ortaköyde oturuyordum, m.köye taşınalı çok olmadı, dışarıda pek yemeyiz diyelim :)

Aynen dediğiniz gibi dönerci dışında birşey yok burada.

trumptowers-midpoint varmıs ama gitmedim, nasıl bilirsiniz?.

Araba olmadığından ulaşım sıkıntımız var, çok uzaklara götürmeyin bizi :) Beşiktaş, ortaköy, bebek de olabilir
Mesaj tarihi:
coco said:

akaretlerde Vogue'ye götür.
sevecektir.

www.voguerestaurant.com

heyhayt beee, eskiden perşembe geceleri singlenite olurdu.
devam ediyorsa, tavsiye ederim patiler...

Ehmeh çıkar mı ?
Mesaj tarihi:
forgiver said:

evlenmeden önce götürmedin mi

arkada kalmasın bu hehe

havalar güzel ne kanyonu yae uzak oralar sana müdür.

1. opsiyon nişantaşı sana en yakın burası var. Orda dal bi yere
2. opsiyon taksim var, taksiye atlayıp gidersin ( hanımda elbise olur diye tahmin ediyorum ). Pera tarafında çok güzel yerler var, büyük londra oteli falan filan, asmalı tarafındada var işte.

tam olarak öne çıkan ney? yani lüks mekan mı olacak lezzet mi olacak
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Ehmeh çıkar mı ?

eskiden çıkıordu lol
hatun olarak cctv moda aldığım varlıkları gördü bu gözler

ama ehmeh var ehmeh var şimdi tabee
ben eğlenceye ehmeh çıkarıodum...
süper drama dönebiliyor eheheh o da tavsiye olunur.
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Daha önce ortaköyde oturuyordum, m.köye taşınalı çok olmadı, dışarıda pek yemeyiz diyelim :)

Aynen dediğiniz gibi dönerci dışında birşey yok burada.

trumptowers-midpoint varmıs ama gitmedim, nasıl bilirsiniz?.

Araba olmadığından ulaşım sıkıntımız var, çok uzaklara götürmeyin bizi :) Beşiktaş, ortaköy, bebek de olabilir

beşiktaşta da, ortaköyde de, bebekte de önereceğim bir sürü yer var...Ama trumptowersta MIDPOINT varsa oraya git derim.Romantik bir ortam arayışın yok anladığım kadarıyla MIDPOINT'i sorduğuna göre, bu nedenle git derim Trumptowers'a.MIDPOINT'in standart bir kalitesi var.
Mesaj tarihi:
Suark said:

forgiver said:

evlenmeden önce götürmedin mi

arkada kalmasın bu hehe

havalar güzel ne kanyonu yae uzak oralar sana müdür.

1. opsiyon nişantaşı sana en yakın burası var. Orda dal bi yere
2. opsiyon taksim var, taksiye atlayıp gidersin ( hanımda elbise olur diye tahmin ediyorum ). Pera tarafında çok güzel yerler var, büyük londra oteli falan filan, asmalı tarafındada var işte.

tam olarak öne çıkan ney? yani lüks mekan mı olacak lezzet mi olacak

:) Götürdüm elbette ama bu seviyede yerlere değil, daha salaş yerleri tercih ediyorduk çıktığımızda.

Öne çıkanlar ise fiyat, atmoster ve mesafe.

2 kişik bütçem max 150-200TL: ana yemekler, 1er kadeh şarap ve ortaya 1 salata+1 meze türü abartıya kaçmadan. Epey masraf yaptık bu sıralar ev için.

Taksiyle besiktas, ortaköy, etiler taksim, levent nişantaşına fln geçme sıkıntı olmaz fakat etiler ve nişantaşını hiç bilmem:) Hakim olmadığım yerlere götürüp kaybolma tehlikesi yaşayıp, rezil olmayalım diyorum. Gerçi gps sağolsun yardımımıza yetişir orası ayrı.

Şart değil ama teras yada açıkhava güzel olur, dediğin gibi havalar ısındı. Romantizm önemli, loş ışık, masada mum çiçek fln :)

Midpoint konusunda ise; hiç gitmedim, arkadaş söylediydi bi zamanlar, internette fazla birşey bulamayınca sizlere sorayım dedim.
  • Yeni Oluştur...