tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 arkadaşlar, yeni evlendim ve eşimi yemeğe çıkartmak istiyorum :) İstanbul mecidiyeköy civarında hangi restorantları önerirsiniz, şık olsun istiyorum.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mecidiyeköyde şık restoren tavuk dönerciler falan var genelde... evlilik yemeği ve mecidiyeköy
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi mecidiyeköy'de ne restorantı ? cevahir'de mısırcıya götür
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 in fulya osmanbey taraflarına götür bi kafeye simit sarayı dönerci spawnı mecidiyeköy ne yemeği lol
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 levente dogru gitmen lazim mecidiyekoyde en luks yer karadeniz pidecisidir
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 akaretlerde Vogue'ye götür. sevecektir. www.voguerestaurant.com heyhayt beee, eskiden perşembe geceleri singlenite olurdu. devam ediyorsa, tavsiye ederim patiler...
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Daha önce ortaköyde oturuyordum, m.köye taşınalı çok olmadı, dışarıda pek yemeyiz diyelim :) Aynen dediğiniz gibi dönerci dışında birşey yok burada. trumptowers-midpoint varmıs ama gitmedim, nasıl bilirsiniz?. Araba olmadığından ulaşım sıkıntımız var, çok uzaklara götürmeyin bizi :) Beşiktaş, ortaköy, bebek de olabilir
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oraya gidene kadar metroya binin kanyona gidin bari sdf
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kanyonda önerebileceğin mekan nereler peki?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beşiktaş Balkan abi o zman 10 numara 5 yıldız :D
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 applev0dka said: beşiktaş Balkan abi o zman 10 numara 5 yıldız :D Önündeki midyeciyede uğrarız harika :)
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tambjk said: Kanyonda önerebileceğin mekan nereler peki? mc donalds güzelmiş.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tabi abi, bide üstüne ıhlamurdere'de Elit profiterol var, ordan ekler yiyin ohh daha güzeli var mi ya
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ya en kötü kanyonda kitchenette'ye götür...
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi nişantaşı tarafına da bakabilrsin, evden de uzaklasmamıs olursun en temizi, ya da etilerdeki et lokantalari falan.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 coco said: akaretlerde Vogue'ye götür. sevecektir. www.voguerestaurant.com heyhayt beee, eskiden perşembe geceleri singlenite olurdu. devam ediyorsa, tavsiye ederim patiler... Ehmeh çıkar mı ?
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 forgiver said: evlenmeden önce götürmedin mi arkada kalmasın bu hehe havalar güzel ne kanyonu yae uzak oralar sana müdür. 1. opsiyon nişantaşı sana en yakın burası var. Orda dal bi yere 2. opsiyon taksim var, taksiye atlayıp gidersin ( hanımda elbise olur diye tahmin ediyorum ). Pera tarafında çok güzel yerler var, büyük londra oteli falan filan, asmalı tarafındada var işte. tam olarak öne çıkan ney? yani lüks mekan mı olacak lezzet mi olacak
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tambjk said: Kanyonda önerebileceğin mekan nereler peki? herhalde bir tek carluccio's var o da yeni diye
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Masakari said: Ehmeh çıkar mı ? eskiden çıkıordu lol hatun olarak cctv moda aldığım varlıkları gördü bu gözler ama ehmeh var ehmeh var şimdi tabee ben eğlenceye ehmeh çıkarıodum... süper drama dönebiliyor eheheh o da tavsiye olunur.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Lan biz dışarıda yememek için evlenmiyor muyduk ? Bende adliyeye götür karılık görevini yapmaz ise kendisine iyi bir avukat tutmasını söyle
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tambjk said: Daha önce ortaköyde oturuyordum, m.köye taşınalı çok olmadı, dışarıda pek yemeyiz diyelim :) Aynen dediğiniz gibi dönerci dışında birşey yok burada. trumptowers-midpoint varmıs ama gitmedim, nasıl bilirsiniz?. Araba olmadığından ulaşım sıkıntımız var, çok uzaklara götürmeyin bizi :) Beşiktaş, ortaköy, bebek de olabilir beşiktaşta da, ortaköyde de, bebekte de önereceğim bir sürü yer var...Ama trumptowersta MIDPOINT varsa oraya git derim.Romantik bir ortam arayışın yok anladığım kadarıyla MIDPOINT'i sorduğuna göre, bu nedenle git derim Trumptowers'a.MIDPOINT'in standart bir kalitesi var.
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Suark said: forgiver said: evlenmeden önce götürmedin mi arkada kalmasın bu hehe havalar güzel ne kanyonu yae uzak oralar sana müdür. 1. opsiyon nişantaşı sana en yakın burası var. Orda dal bi yere 2. opsiyon taksim var, taksiye atlayıp gidersin ( hanımda elbise olur diye tahmin ediyorum ). Pera tarafında çok güzel yerler var, büyük londra oteli falan filan, asmalı tarafındada var işte. tam olarak öne çıkan ney? yani lüks mekan mı olacak lezzet mi olacak :) Götürdüm elbette ama bu seviyede yerlere değil, daha salaş yerleri tercih ediyorduk çıktığımızda. Öne çıkanlar ise fiyat, atmoster ve mesafe. 2 kişik bütçem max 150-200TL: ana yemekler, 1er kadeh şarap ve ortaya 1 salata+1 meze türü abartıya kaçmadan. Epey masraf yaptık bu sıralar ev için. Taksiyle besiktas, ortaköy, etiler taksim, levent nişantaşına fln geçme sıkıntı olmaz fakat etiler ve nişantaşını hiç bilmem:) Hakim olmadığım yerlere götürüp kaybolma tehlikesi yaşayıp, rezil olmayalım diyorum. Gerçi gps sağolsun yardımımıza yetişir orası ayrı. Şart değil ama teras yada açıkhava güzel olur, dediğin gibi havalar ısındı. Romantizm önemli, loş ışık, masada mum çiçek fln :) Midpoint konusunda ise; hiç gitmedim, arkadaş söylediydi bi zamanlar, internette fazla birşey bulamayınca sizlere sorayım dedim.
Öne çıkan mesajlar