Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sense8 (2015) - Netflix

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Abv abi bu ne ya..

9. Bolum muze sahnesi .. Bu nedir ya.

Hatuna donunce mala baglamis les tip .. Kesin ondan cikmis bu dizi kusacam artik ama..

Transfobiye baglamasak hemen? Ben basindan dedim bok gibi olucak, sjw ajandasi pushliycaklar diy. Cloud atlastan sonra sasirmayn zaten, wocovskilerin altin cagi biteli cok oluyor, matrix bile ilki haric bok gibiydi, V desen zwten uyarlama, calistiklari ekipte asagi yukari hep ayni hani. Problem millet cok hypeladi matrix sonrasi yoksa aksiyon sahneleri disinda son derece tirtlar ve her zaman tirtlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Olay o kardesler degildi sirf iste, onlar yonetmen sadece. Oyku de o kadar kotu ki. Straczynski yazmis bir de, Babylon 5'i yazan adam yeni dizi ile geliyor diye atladi cogu kisi, uzerine bir de sf gorunce...

Buyuk hayal kirikligi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Transfoby degil ki ordaki.. Abi izlemeden yorumlama bari :)

"hatuna donunce mala baglamis les tip" yorumun icin dedim ben, diziyle alakasi yok. gecis yapan yada senin deyiminle "donen" kimsenin karakteri filan degismiyor, baska insan olmiyorlar. eskiden konusmaktan korktuklari konularda daha cesur olabiliyorlar sadece. matrixde kirmizili kadin self insert misal, switchi gercek dunayda ekrek matrixde kadin olarak tasarlamis, sonradan cikartmak zorunda kalmislar izleyicinin kafasi karismasin diye falan filan, bunun yaninda neo nun hikayesi zaten gene self insert. ait olmadigi bir dunya, o herkesin skipledigi isyeri sahneleri, bir kopukluk hissi. duzenli, normal ama yalan bir hayati yasamak yerine "gercek" icin kacak ve sistem disi kalmayi secmesi vs. vs. vs. bin tane subtle gonderme var.

bu issleri subtle yapinca oluyor zaten ancak, insanlarin gozune gozune sokunca normalizasyondan cok irritasyon oluyor iste bu topicdeki yorumlardan gozlemlenebildigi gibi. lananin hatta tum sjw lerin ayptigi gerizekalilik bu, topluma karsi actiklari o savasta zorla ajanda pushlarken insanlari irrite ediyorlar, hakli olan davalarini akli basinda kimse savunamiyor su dayatmalar yuzunden. normalizasyon boyle olmiyor ne yazikki.
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin sert olmus yazdigim ama dedigin gibi cesurlugunda bokunu cikarmis iyice.

dedigim sahne su

mis gibi askdan vs den bahsediyorlar super bir muze ve cok guzel resimler.. gay anlatiyor transa iste burada basladik vs. super gidiyor ilk opusmelerini anlatiyor gene o muzenin tuvaletinde, sonra penisini nasil agzina aldigini oyle bir betimledi ki ya dedim ne gerek var buna. ne kadar manasiz sacma sapan bir sey. ciddi sekilde belki gay olanin anlayacagi bir taddir zevktir ama bizlerden destek istiyorsan sunlara girme iste. yani senin dedigine geliyor olay gene.

gercekten de super bir muze ve sahneydi ama cok guzel hatirlayabilecegim bir sahne en sondaki o sacma sapan muhabbetle kabusa dondu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kız trans olunca mala döndü demek yanlış ama, baştan malmış belli ki.

Öyle sahneler LGBT'nin aklıbaşında hetero olmayan bireyler tarafından kötü bir örgütlenme olarak görülme nedeni zaten artık. Türk milletinin gayler sapık algısını desteklemekten başka işe yaramıyorlar. Çok faydaları olduğunu da reddemem politikalar açısından ama çok sakat yönleri de var. Vizyonlarını gerçekleştirdiler aslında, yerlerini başka bir şeye bırakmaları lazım.

Dayatmacı SJW olmaları özellikle tiksindiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...