Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 mulgear6 said: Lesbiyen seksi var nays dedim sonra biri travesti çıkınca tadım kaçtı abv asdfgfdsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Harbi çok mu kötü? Bandwithe yazık diyosunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ciktiginda beri ikinci bolumde takildim. Netflix bu sefer paranin karsiligini veremedi, olur ama, ilk oldu bu benim icin. Sonraki calismalari onceki calismalari kadar iyi olursa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Straczynski'nin elinden nasil boyle birsey cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abv abi bu ne ya.. 9. Bolum muze sahnesi .. Bu nedir ya. Hatuna donunce mala baglamis les tip .. Kesin ondan cikmis bu dizi kusacam artik ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 GERGE said: Straczynski'nin elinden nasil boyle birsey cikti? Umarim ismini satmistir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 10. Bolumde bitti kaldi iki. Sci-fi ye aldaniyoruz biz su ana kadar drama.. Beklentimiz yanlisti sanirim baslarken. De genede kotu su ana kadar hic bir sey olmadi hala cok az ana konu, kiytirik yan hikayeler bolca.. o my sex life love life gay pride baydi fena .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abla olan vasovski direkt kendini yapip koymus basrole asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sırf gay pride da değil inatla gay sex sahnelerini zorla izlettirmeleri yordu baya. Neyseki son 3-4 bölümde bi izin verdi LGBT propagandası da birşeye benzer gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni said: Abv abi bu ne ya.. 9. Bolum muze sahnesi .. Bu nedir ya. Hatuna donunce mala baglamis les tip .. Kesin ondan cikmis bu dizi kusacam artik ama.. Transfobiye baglamasak hemen? Ben basindan dedim bok gibi olucak, sjw ajandasi pushliycaklar diy. Cloud atlastan sonra sasirmayn zaten, wocovskilerin altin cagi biteli cok oluyor, matrix bile ilki haric bok gibiydi, V desen zwten uyarlama, calistiklari ekipte asagi yukari hep ayni hani. Problem millet cok hypeladi matrix sonrasi yoksa aksiyon sahneleri disinda son derece tirtlar ve her zaman tirtlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Transfoby degil ki ordaki.. Abi izlemeden yorumlama bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Olay o kardesler degildi sirf iste, onlar yonetmen sadece. Oyku de o kadar kotu ki. Straczynski yazmis bir de, Babylon 5'i yazan adam yeni dizi ile geliyor diye atladi cogu kisi, uzerine bir de sf gorunce... Buyuk hayal kirikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Matrix biteli 12 yıl oldu arkadaşlar, devam filmlerini kötülemek artık cool değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Pacing harika ama hakkini vermek lazim, hic birsey aceleye gelmemis. Tam limit de bir beklenti olusturuyor, bir sonraki bolumu izlemek icin. Fobik birseyler ben algilamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi ben hiçbir bölümde bir sonraki bölümü izlemek için merak yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Wachowskiler yine iyiler. Bi shyamalan diiller. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni said: Transfoby degil ki ordaki.. Abi izlemeden yorumlama bari :) "hatuna donunce mala baglamis les tip" yorumun icin dedim ben, diziyle alakasi yok. gecis yapan yada senin deyiminle "donen" kimsenin karakteri filan degismiyor, baska insan olmiyorlar. eskiden konusmaktan korktuklari konularda daha cesur olabiliyorlar sadece. matrixde kirmizili kadin self insert misal, switchi gercek dunayda ekrek matrixde kadin olarak tasarlamis, sonradan cikartmak zorunda kalmislar izleyicinin kafasi karismasin diye falan filan, bunun yaninda neo nun hikayesi zaten gene self insert. ait olmadigi bir dunya, o herkesin skipledigi isyeri sahneleri, bir kopukluk hissi. duzenli, normal ama yalan bir hayati yasamak yerine "gercek" icin kacak ve sistem disi kalmayi secmesi vs. vs. vs. bin tane subtle gonderme var. bu issleri subtle yapinca oluyor zaten ancak, insanlarin gozune gozune sokunca normalizasyondan cok irritasyon oluyor iste bu topicdeki yorumlardan gozlemlenebildigi gibi. lananin hatta tum sjw lerin ayptigi gerizekalilik bu, topluma karsi actiklari o savasta zorla ajanda pushlarken insanlari irrite ediyorlar, hakli olan davalarini akli basinda kimse savunamiyor su dayatmalar yuzunden. normalizasyon boyle olmiyor ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 haklisin sert olmus yazdigim ama dedigin gibi cesurlugunda bokunu cikarmis iyice. dedigim sahne su mis gibi askdan vs den bahsediyorlar super bir muze ve cok guzel resimler.. gay anlatiyor transa iste burada basladik vs. super gidiyor ilk opusmelerini anlatiyor gene o muzenin tuvaletinde, sonra penisini nasil agzina aldigini oyle bir betimledi ki ya dedim ne gerek var buna. ne kadar manasiz sacma sapan bir sey. ciddi sekilde belki gay olanin anlayacagi bir taddir zevktir ama bizlerden destek istiyorsan sunlara girme iste. yani senin dedigine geliyor olay gene. gercekten de super bir muze ve sahneydi ama cok guzel hatirlayabilecegim bir sahne en sondaki o sacma sapan muhabbetle kabusa dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kız trans olunca mala döndü demek yanlış ama, baştan malmış belli ki. Öyle sahneler LGBT'nin aklıbaşında hetero olmayan bireyler tarafından kötü bir örgütlenme olarak görülme nedeni zaten artık. Türk milletinin gayler sapık algısını desteklemekten başka işe yaramıyorlar. Çok faydaları olduğunu da reddemem politikalar açısından ama çok sakat yönleri de var. Vizyonlarını gerçekleştirdiler aslında, yerlerini başka bir şeye bırakmaları lazım. Dayatmacı SJW olmaları özellikle tiksindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hak verdim zaten orada yanlis yazmisim da diger filmlerine bakinca bu kadar fark olmasini ona bagladim ister istemez bu dedigim konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni diyor ki: "Almasın demiyorum, hobi olarak gene alsın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 6. bölümde bırakma kararı aldım daredevil fln izlerim. tam bir zaman kaybıydı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Daredevil arrow un hallicesi ama ben gayet beğendim ilk sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 quixef said: Kanuni diyor ki: "Almasın demiyorum, hobi olarak gene alsın..." ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bingildak bıraktıysa kesinlikle izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar