bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Sevgili Paticik Ahalisi, Milleti (ben de dahilim)keriz yerine koyuyorlar ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Bakın günlerdir bu ülkede bazı şeyler dobra dobra söylenmiyor, KOD adı kullanılarak söyleniyor: İmralı= Abdullah Öcalan Çözüm = Pkk terör örgütü ile pazarlık Şimdi NORVEÇ'te hatırlarsınız Breivik denen adamın biri 77 kişiyi öldürdü ve Norveç adama YÜZYILIN CANİSİ adını taktı. Biz değil 77, onbinlerce asker, sivilin katili, uyuşturucudan beslenen kıçıkırık bir narko terör örgütünün, örgüte katılan aklıevvel kızları 'sizi özgürleştireceğim' diyerek tecavüz eden bir tecavüzcü ve ondan daha farklı olmayan, eksiği yok, fazlası olan, robotlaşmış canilere teslim bayrağı çekmeyi millete 'barış' diye kakalıyoruz! Bunu yapmadan önce de bu yapacaklarına ENGEL OLACAKLARI bir komployla Silivri'ye, Hasdal'a tıktılar. (komplo olduğuna tereddütü olan varsa balyoz ve gerçekler yazıp tıklasın Çetin Doğan paşa her şeyi birbir çürütüyor) Kısacası: PKK ile bir olup Kürdistan'ı kurdurtmak için önce TSK'nın tasfiye edilmesi, hadım edilmesi gerekiyordu. Yaptılar. Karşı çıkacak rektörler, tv programcıları, yazarlar da bu komplodan paylarını aldılar. Hepsi Silivri'de. Teröristler terörist değilmiş. Komutanlar, rektörler teröristmiş oldu! Gazeteleri görüyoruz yok Türk bayrağının adı değişsin, yok Türkiye'nin adı değişsin, Andımız ırkçılık, Gençliğe Hitabe faşistlik, milliyetçilik ayaklar altında! Her gün Atatürk'e küfür.. Son olarak ne kadar PKK yalakası, ne kadar Atatürk düşmanı, ne kadar Türk bayrağı düşmanı varsa 'akıllı adam' olmuş! Arkadaşlar belki bilmeyen vardır. Apo'yu yakalayan,sorgulayan, adanın komutanlığını yapan tüm komutanlar Silivri'de! 99'da Apo yakalandığında TSK o dağlarda pkk'nın kökünü ZATEN KAZIMIŞTI. Örgütü çökertmişti. 35.000 askerler o dağlarda tek pkk lı bırakmadılar, kışın bile operasyona devam edildi. Sonuç hepsi Irak'ın kuzeyine kaçtı, kaçamayanlar dağda soğuk ve açlıktan gebermişti. Bunu dünya biliyor, 2002'de tüm yıl şehit sayısı 6 idi. Apo da yakalanınca örgüt kendini fesh etti. Peki ne oldu? 2002 de yani aynı yıl seçimler oldu. AKP geldi. İlk iş olarak terörle mücadele etme yasası diye ETMEME yasası çıkarttı. Polisin,askerin,jandarmanın tüm yetkilerini yok etti. Öyle ki, geceyarısı şüpheli gözüken bir aracı savcıdan izin almadan arayamıyorlardı! pkk lı inini aramak için savcıdan izin gerekiyordu, 3 kez teslim ol demeden pkk lı ateş açmadan ateş açamıyorlardı pkk'lı öldürenleri pkk'lılar bu bizi yargısız infaz etti diye şikayet ediyorlardı askerler, albaylar bu yüzden suçlu bulunur oldu! (bakın Şemdinli kitapevi olayı)2005'te apo 'tsk da bir kesim tasfiye edilecek' dedi! Müjdeyi verdi!!! Sorarım size nereden biliyordu? Hani diyordu ya akp bizim sayemizde ayakta durdu! ! ! AKP;pkk yı bıraktı TSK'YA SAVAŞ AÇTI. Sonuç malum! İşte halimiz budur. Gözgöre göre keriz yerine koyuyorlar bizi. Daha geçenlerde pkk'lı elebaşlarından Karayılan (soyadı çok isabetli) 'bölgeden Pkk'yı üç kez SİLİP SÜPÜREN KOMUTANLAR ŞİMDİ CEZAEVİNDE demedi mi?? Yani keriz yerine koyuyorlar boşuna demiyorum. Türk ordusu pkk'yı zaten çökertmişti. Lütfen bunu unutturmayın. Daha iyi ve ayrıntılarıyla öğrenmek isterseniz Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın "Türk Ordusu pkk'yı Nasıl Yendi? Türkiye pkk'ya Nasıl Teslim Oluyor? Askeri Galibiyetten Siyasi Mağlubiyete' kitabını alıp okusunlar. Erdal Sarızeybek albay ve Osman Pamukoğlu paşa gibi yıllarca o bölgede teröristlerle mücadele etmiş şerefli askerlerimizin kitaplarında da bu yazıyor. Ama akp sayesinde çökertilen örgütün yeniden biti katlandı. Şımartıldı, palazlandırıldı. pkk lıları millete SEVGİ PITIRCIKLARI olarak lanse etmeye, ŞİRİN göstermeye çalışıyorlar bunun için takla atıyorlar. Yandaş artiz, şarkıcı, türkücü takımından bile faydalanıyorlar. Bir ara da Kevin Costner de açılımı destekliyor palavraları sıkıyorlardı>:D< Kıytırık dizi oyuncusu Ayşen Gruda gibi tipler çıkıp beni dağa gönderinnnnnnn diye çemkiriyorX( Erkek dergilerine erotik pozlar veren ARTİZ ESKİLERİ(:P) ayyy pkk lıların cenazesine katılacaktım ah vahhh ediyorlar! Bunlar hep toplumu psikolojik olarak KERİZ yerine koyma alıştırma numaralarıdır. Cumhuriyet bayramına katılanlar biber gazıyla, coplanırken, pkk lılar cenazelerde ŞOV yapmaktadırlar. Bu durumu alttaki FIKRA (biraz açıksaçık ama) çok güzel anlatıyor: ilk kurşun gazetesi TAŞLARI BAĞLAMIŞLAR, İTLERİ SALMIŞLAR atasözü gerçek oldu. ÜLKEDE RESMEN VATANA İHANET SUÇU İŞLENİYOR. BU ÜLKE BİR KERE KURTULUŞ SAVAŞI YAPTI, İKİNCİYİ DE YAPMAMIZ GEREKİYOR. GENÇLİĞE HİTABE'yi BİR KEZ DAHA OKUYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 AYDINLANDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 EĞİLİN EMİN ÇÖLAŞAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Artik bütün bu olanlara bir dur demenin vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 şöyle yazıları tüm kalbimle yedire yedire okuyabilsem büyük adam olucam da.. mehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 OKUMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Vurun şuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu saatten sonra şemsiye açılmaz artık adamlar din propogandasıyla iktidarda durup ebemizle 10 küsür yıldır kesintisiz münasebetlerini sürdürdü ve hala devam ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Her ne kadar baslik ve nick fail olsada adam hakli. Haketmiyoruz demekki bazi seyleri, koyun surusuyuz bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bu ülkede yaşayan insanın hak ettiği bu kadar demek. Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ayfon said: Artik bütün bu olanlara bir dur demenin vakti geldi. Artik bütün bu olanlara bir dur demenin vakti'ni 45 geçiyor tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Saat 01:01 Bence bu bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 nihat genç virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Abime benden bi ayran verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Adamsın Drogba, Adamsın Adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Adam üsenmemis yazmis ben 3 satir okumaya üsendim ya lan... Vay anasini ya halbuki nerdeyse kurtaricaktik memleketi forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ben saçımı kestirdim sakalımı uzattım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konusmaya baslamak lazim, ilk is bu. Bir araya gelmek konusmak ve dusunmek lazim. Ondan sonra tepki, halki aydinlatma, karsi koyma ve isgale direnme var. basarabilirsek kurtulur basaramazsak 10 sene sonra hirsizlik yapanin elini kesmeye, namazdan kacani kirbaclamaya baslariz. Siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ayşen Gruda'ya kıytırık dizi oyuncusu mu dedi bu arkadaş, bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ateşkes değil soykırım istiyoruz :_DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 suriyede savas var, soykirim sayilmaz ama seni simdilik idare eder. cipetpetten al biletini git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 esad almıyor orduya kürtlerin hepsi fsa da esadınkinde değil :--DDD soykrıım yapacağımlamı savaşayım ne diyorsun şakirt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bazı arkadaşların konuya gereken ciddiyeti vermesine sevindim, zira bu dalga geçilecek bir konu değil arkadaşlar. Tüm moral değerlerimize saldırıyorlar, insanın yaşamak için sadece ekmek,suya değil moral değerlere de enaz onlar kadar ihtiyacı vardır. Bu arada birisi nick fail demiş:) Türkçe konuşalım arkadaşlar:) nick fail ne demek? Sizlerin rumuzları nasıl rumuzsa, gerçek adınız-soyadınız değilse, benim de öyle. Ayrıca kedimin ismi Bücürük ve ben onun annesiyim:)yani rumuzum gerçeği yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Buluşma noktası neresiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar