Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pitbull tarafından köpeğim ısırıldı

Curunir

Öne çıkan mesajlar

Merhaba bugün annem köpeği gezdirirken tasmasız bir pitbull, annemin kucağından köpeğin sırtından kapmış ayırına adar iş işten geçmiş.

Cinsi pekingese. Çokta nazik kibardı.

Ameliyat olmasından bahsediliyor, doktor felç kalabilir demiş, yarın avcılar daki veteriner hastahanesine götürcem.
Başından buna benzer vaka geçmiş olan varsa düzelirmi düzelmi nasıl olur bir söylerse en azından olacak olana hazırlanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

ya çok geçmiş olsun.
acil şifalar.

yalnız,
aavcılarda ki hayvan hastanesi dediğin yer istanbul üni'nin veterinerlik fakültesi mi?

eğer oraysa çok önermem orayı, eğer2 bir tanıdık doktorun/bağlantın yoksa.
aksi halde deney/uygulama lab.ından farkı yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

oha çok geçmiş olsun :( şikayet et bencede umarım dötünden asarlar sahibini

şu pitbull u tasmasız gezdirenlere acayip kılım geçende biri beni kovaladı bi bakkala girdimde zor kaçtım allahtan bakkala girmedi.şu hayvanı tasmasız gezdirmelerindeki amaçta nedir anlayabilmiş değilim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

köpekler ne amaçla genetikleri ile oynanarak bu şekle dönüştüler,hiç bir fikrim yok ancak canavar yaratıklar haline getirildikleri ortada. o zaman daha başka insanların, hayvanların canlarını kaybetmelerine,canlarının yanmasına izin verilmeden mevcut pitbulların hepsi itlaf edilmeli.başkasının yaratılmasına da izin verilmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

köpekler ne amaçla genetikleri ile oynanarak bu şekle dönüştüler,hiç bir fikrim yok ancak canavar yaratıklar haline getirildikleri ortada. o zaman daha başka insanların, hayvanların canlarını kaybetmelerine,canlarının yanmasına izin verilmeden mevcut pitbulların hepsi bir yerde kontrol altında tutulmalı itlaf edilmeli.başkasının yaratılmasına da izin verilmemeli.

fix'd
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun cidden. :(

Pitbull besleyen/beslemeye özenen insanları cidden anlamıyorum. Hani çok güçlü bir köpek diye sanırım egolarını tatmin ediyorlar ama aslında cidden katil köpekler bunlar. Hayvanlara karşı her türüne sempatim vardır özellikle kedi-köpeklere filan ama bu Pitbull ve türevi yaratıkların allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

köpekler ne amaçla genetikleri ile oynanarak bu şekle dönüştüler,hiç bir fikrim yok ancak canavar yaratıklar haline getirildikleri ortada. o zaman daha başka insanların, hayvanların canlarını kaybetmelerine,canlarının yanmasına izin verilmeden mevcut pitbulların hepsi itlaf edilmeli.başkasının yaratılmasına da izin verilmemeli.

deney tüplerinde damardan venomoksit fln basip ölü insan fotoları flnmı gösteriyorlar köpeklere zannediyosunuz anlamadımki
genetik oynama dediginiz şey çapraz eşleşme zaten kaç yüzyıldır dogada meydana gelen bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...