goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Myshkin said: Bu diziyi de beğenmedim valla karakterler çok kasıntı, senaryo bayağı. bu sezon bana eğlence yok HD İSKENDER EN İYİ!!! çarpıtmalı hedef şaşırtmalı demagojik sataşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 dizide yedikleri etten güzel asdsddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ama haksız mıyım söylesenize insanlarla anlaşamayan çok yetenekli, op baş rol karakteri. her türlü kötülüğün anası, pisliğin en dibi yardımcı karakter çok zeki ve lanet olası federallerle oynamayı çok seven katillerin katili Anthony hopkins'e oscarı sadece çok cool bir karakteri oynadı diye vermediler yani 17 dakka ekranda gözükmesine rağmen. senaryo ve diğer karakterler de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kendince haklisin tabii.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 4.bölüm yasaklanmış.. çoçuk cinayetleri ile ilgili bi bölümmüş yanılmıyorsam yanlız net bi bilgi elde edemedim üşendim biraz.. edit:mani yazmış pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 2. bölümde çok şahane kubrick göndermesi tuvalet vardı. Başka öyle şeyler farkeden olursa dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mads Mikkelsen tam olmuş bence dizi de iyi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 çok yoruyo lan dizi. izlerken yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Yayınlanmayacak 4. bölüm hakkında; Variety sitesinin bildirdiği habere göre, yapımcı Bryan Fuller NBC yöneticileriyle olan telefon görüşmesinde terör saldırısına dair hassasiyetini dile getirmiş ve 4. bölümde işlenmiş olan çocuk cinayetlerinin yayınlanmasını istememiş. Bu yüzden önümüzdeki perşembe dizi 5. bölümden itibaren devam edecek. Ayrıca bu 1 bölümlük atlamanın hikayenin ilerleyişine negatif etki etmeyeceği ve konuya dair bir eksikliğin hissedilmeyeceği de yapımcı Bryan Fuller tarafından açıklandı. Böylece 13 bölüm olarak planlanan ilk sezon, 12 bölüm olarak tamamlanacak ve dizinin final tarihi 28 Haziran olması gerekirken 20 Haziran''a kayacak. Bryan Fuller''in dizinin 4. bölümüne dair açıklaması : Bu bölümde yer alan görüntülerden dolayı kimsenin seriye negatif yaklaşmasını istemedim. Siz bir hikaye yazıyorsunuz ve o hikaye ilerlerken bazı duygusal olaylar cerayan ediyor. 4. bölümde görüntü olarak aykırı bir şey yok. Bu tamamen benim kararım. Yayınlanmayacak olan 4. bölüm, NBC.com üzerinden â€yalnızca Amerika dışındakiler†için özel bir video halinde yayınlanacak ve bu bölümde 4. bölümdeki karakter gelişiminden bahsedilecek. Ayrıca yapımcı ve oyuncuların seriye ait görüşleri de bu özel bölümün içerisinde yer alacak. dizimagte böyle yazmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 GERGE said: It takes one to... sırf şu replik için uykulu uykulu izledim 2. bölümü ama görmedim böyle bişi tüyleri diken diken eden bişi de olmadı çözemedim neyi kaçırdım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 mads'in aksani yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Hannibal hic olmamış, Filimlerde fena geriyordu kime gıcık oldu kimi yiyicek diye, burda tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Metafor yapiyor sandim gercekten kansermis suits abla:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 son bölüm boktandı ya. karakter analizleri falan da iyi başlayıp hızla dandikleşti. ezbere sardı dizi. adam bir iki bakışta imkansız çıkarımlar yapıyor, yok uykusunda ölmekten korkuyor vb. ayrıca herif hadi başkalarını astı da kendini nasıl astı kanatları açarak? psikolojik gerilimden b sınıfı 3/ 10 teen slashera dönüyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 4.Bölüm Korede yayınlanmış ve ulaşmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 soyle bi konuyu okudumda izlenirligi var diye bir cevap cikti. demek ki baslayacaz. ben de supheli yaklasiyordum. derhal diziye asilalim o halde. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ben çok sevdim diziyi özellikle 6. bölümle iyice oturmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu dizi güzel gençler. buraları parselleyin. ilerde değerlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 filmleri baştan izledim dizi için. çok acayip göndermeler var filmlere. hani dizi için bok etmemişler mevzuyu gayet oturaklı bir senaryo var. konuları biraz hızlı işliyorlar gibi geldi bana. inşallah biteceğini göstermez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mads Mikkelsen bence çok iyi bir seçim olmuş. adamın zaten tipinde bi manyaklık var. cuk oturmuş gibi geldi bana. güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hannibal ın takım elbisesi için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Cok iyi dizi. Yilin bombasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ahmedinejad said: filmleri baştan izledim dizi için. çok acayip göndermeler var filmlere. hani dizi için bok etmemişler mevzuyu gayet oturaklı bir senaryo var. konuları biraz hızlı işliyorlar gibi geldi bana. inşallah biteceğini göstermez bu. aynısını yaptım mesela ilk bölümde sizin meslekten olmasam da geyiği vardı aynısı red dragonda da vardı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yeni bölüm çok tatlı. Mads en iyi. Şu dizinin iptali 2. firefly vakası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aquila said: mads'in aksani yoruyor. Avrupa sinemasıyla aksanlara alışmamış plebler bir bir çıkıyor ortaya. Step it up, commoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar