Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

screwy said:

Liebe said:

maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon.

http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi

bariz gol şansı; net kırmızı.
o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu.

abi o dirsekle ittirme hareketi olmasa gayet temiz gelmiş şarjını yapmış topu zaten alacaksın veya o adamın dengesi bozulacak o itmek nesi? faul falan yok demek için kör olmak lazım şu pozisyona. maçı izlemedim malesef drogbanın pozisyonu için bişi diyemicem.
abi yazdıgımı okumuyosun bile diyorum ki eger o kırmızı ise digeri de kırmızı. eger faulse ki oyle yorumladı tamam diyorum karar kırmızı dogru karar yanlıs degil. Ama ona kırmızıyı veriyosan oburune de vericeksin. drogbaya da birebir aynısı yapıldı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Liebe said:

screwy said:

Liebe said:

maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon.

http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi

bariz gol şansı; net kırmızı.
o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu.

abi o dirsekle ittirme hareketi olmasa gayet temiz gelmiş şarjını yapmış topu zaten alacaksın veya o adamın dengesi bozulacak o itmek nesi? faul falan yok demek için kör olmak lazım şu pozisyona. maçı izlemedim malesef drogbanın pozisyonu için bişi diyemicem.
abi yazdıgımı okumuyosun bile diyorum ki eger o kırmızı ise digeri de kırmızı.

yazdığını sen okumamışsın abicim, ya faul değil demişsin; öyle bir ihtimal yok o dirsek faul ve kırmızı kart. drogbanın pozisoynu bilemicem doğrudur yani öyle diyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya faul degil ya da faulse direk kırmızı hakemin yorumuna kalmıs. buna faul vermiycek hakem de bulabilirsin aynı sekilde drogbaya verilen penaltıyı vermiycek hakem de bulabilirsin. ama ilki faul ve kırmızı ise digerinde penaltı dogru ama kırmızı eksik. boyle onlarca pozisyon var. hamit vurdu diye sarı aldı herifler 10 kez dudukten sonra topa vurdu hic birine vermedi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...