Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 az üstte verdim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 rıdvan snijder spekülasyonu yapıyor gs 'ye gelmesini hazmedemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Liebe said: screwy said: Liebe said: maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon. http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi bariz gol şansı; net kırmızı.o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu. abi o dirsekle ittirme hareketi olmasa gayet temiz gelmiş şarjını yapmış topu zaten alacaksın veya o adamın dengesi bozulacak o itmek nesi? faul falan yok demek için kör olmak lazım şu pozisyona. maçı izlemedim malesef drogbanın pozisyonu için bişi diyemicem.abi yazdıgımı okumuyosun bile diyorum ki eger o kırmızı ise digeri de kırmızı. eger faulse ki oyle yorumladı tamam diyorum karar kırmızı dogru karar yanlıs degil. Ama ona kırmızıyı veriyosan oburune de vericeksin. drogbaya da birebir aynısı yapıldı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sabriye reis reis dediniz adam saydırıyor şimdi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 screwy said: Liebe said: screwy said: Liebe said: maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon. http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi bariz gol şansı; net kırmızı.o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu. abi o dirsekle ittirme hareketi olmasa gayet temiz gelmiş şarjını yapmış topu zaten alacaksın veya o adamın dengesi bozulacak o itmek nesi? faul falan yok demek için kör olmak lazım şu pozisyona. maçı izlemedim malesef drogbanın pozisyonu için bişi diyemicem.abi yazdıgımı okumuyosun bile diyorum ki eger o kırmızı ise digeri de kırmızı. yazdığını sen okumamışsın abicim, ya faul değil demişsin; öyle bir ihtimal yok o dirsek faul ve kırmızı kart. drogbanın pozisoynu bilemicem doğrudur yani öyle diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: yok ben kırmızı için ümitlenmiştim, beklediğimi aldım da kırmızıyı dany nin görmesi iyi olmadı. az laf cok dota. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 neyse 33. hafta kalkedonda çimleri ağlatırız bizim stadın zemininde patates bile yetişmez artık yağmur yağdı diye eyyam yaptık, mahvettik çimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi adam demiş ki madem faul çaldın kırmızı verdin drogba pozisyonu da aynıydı ona da faul ve kırmızı ver.Faul çalıp kırmızı vermediysen yanlış.Faulle kırmızı birlikte geliyor yani burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru " ben yanlış anlıyorum galiba cümleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Evet yanlış anlıyorsun.Şunu demek istiyor, faul çaldıysan kırmızı vereceksin.Kırmızı vermiyorsan faul çalmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 trt de özet var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya faul degil ya da faulse direk kırmızı hakemin yorumuna kalmıs. buna faul vermiycek hakem de bulabilirsin aynı sekilde drogbaya verilen penaltıyı vermiycek hakem de bulabilirsin. ama ilki faul ve kırmızı ise digerinde penaltı dogru ama kırmızı eksik. boyle onlarca pozisyon var. hamit vurdu diye sarı aldı herifler 10 kez dudukten sonra topa vurdu hic birine vermedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 danny koşusuna devam edip biraz daha ilerde topa girmeliydi dengesiz geldi drama kırmızı karttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 drogbanın pozisyonu bence de kırmızı kart. yani gollük pozisyon, çünkü drogba var. fakat bi başkası olsa gollük pozisyon olmazdı o kadar çaprazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yine cimboma hak geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 drogbada niye kırmızı gelcek ceza sahası içinde bürsürü adam var önünü kescek sert bir faul varsa sarı verirsin o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu arada Drogba'nın gol sevincinde her zaman ki sevincini yapmaya çalışması ve iğrenç zemin yüzünden yapamaması. Cidden çok sinirim bozuldu. Ama adam olayı yine çevirdi. Büyüksün Drogba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 IŞIKLARI SÖNDÜRÜN .. GELİYORUZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çimleri hazırlayın drpogba kayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o3 banlı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ft rıdvan akıllı olsun dedi canlı yayında ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tam bir Adana magandası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi yaşasın ya, oyun oynarken arkada telegolü açıp dram dinlemeyi çok seviyorum, bu akşam efsane olacak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 paspatur said: tam bir Adana magandası Oyle fenerasyona boyle maganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar