valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. totemse haber ver asdf. bu gs içerde maç kaybetmez. şekil a bugün. hakemi çok güzel sindiriyorlar topçusu hocası seyircisi. 100% haklı atılan dany'den sonra öyle bir gerdilerki 2. yarı üfürdü penaltıyı açtı mersini. tek umudum antep benim. takılırlarsa orada takılırlar yoksa bu iş bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 RIDVAN DANSEDİYOR super aıusdauhsduashduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 screwy said: EHEH Eternal adres istemis aushdausdh bu kadarlık adam iste. e arkadaşım senden mi ögrenicem lan adamlıgı diyor.. bende evet diyorum.. Hır gür çıkarmak için degil ki.. oturucaz sohbet edicez arkadaşla paylaşıcaz tecrübelerimizi hayata dair.. kulagına küpe edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Aşortman ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal hadi kahveye dön güzelim sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şura bazı fenerbahçelilerin hayatta fenerbahçeden başka hiçbirşeyleri yok galiba, ne ağladınız arkadaşım ya hani hakemin kötü yönettiğini görmesek inanacağız aynısını fenere yapsalar aykut kocaman kızsa sinirlense delirse aykutu da savunuruz korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Olay ne neden bu kadar fazla günceli dürtüyor konu yine? Bir olay mı döndü noldu? Niye herkes koyduk mu diye dolanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Wyand said: Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. totemse haber ver asdf. bu gs içerde maç kaybetmez. şekil a bugün. hakemi çok güzel sindiriyorlar topçusu hocası seyircisi. 100% haklı atılan dany'den sonra öyle bir gerdilerki 2. yarı üfürdü penaltıyı açtı mersini. tek umudum antep benim. takılırlarsa orada takılırlar yoksa bu iş bitti.bilader dany haklı atıldıysa drogbaya faulu yapan adam nasıl atılmıyor bana bunu acıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yok ben dışarda maç kaybetmicegine bu maç inandım aynen.. ama deplasmanda kaybediceklerini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvan fena yalnız sel oldu stüdyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ne leş bir yer oldu futbol bölümü ya, adamsın değilsin muhabbeti mi dersin, koyduk mu koymadık mı muhabbeti mi dersin, kapatılsın bu bölüm bir süre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: screwy said: EHEH Eternal adres istemis aushdausdh bu kadarlık adam iste. e arkadaşım senden mi ögrenicem lan adamlıgı diyor.. bende evet diyorum.. Hır gür çıkarmak için degil ki.. oturucaz sohbet edicez arkadaşla paylaşıcaz tecrübelerimizi hayata dair.. kulagına küpe edicek. serhat şuna adres verip gelişine bir vursana abi adam neye bulaştığının farkında değil asşdlkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Taraftari stadi ve kadiköyün muhtelif kısımlarını vandalize edenler taraftarlık dersi vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 konunun muhattabı Screwy degil Çutulu denilen kardeşimiz. O da stadyumda ve küfür kıyamet galeyan ekibinin içindeyse.. yoksa sözüm onunda dışında.. İlk postumda sanki direkt olarak tüm gs taraftarına söylemişim gibi algılandı ama konunun hedefi o stadyumdaki taraftardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 auhsduahsd RIDVAN SUPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 6 macta hic puan kaybetmemesi pek olasi degil. mersin antrenoru de hem apaci, hem yetoymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 onun da ondan kalır bir hali yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: konunun muhattap Screwy degil Çutulu denilen kardeşimiz. aman abi, kutulu dayadi mi birakmaz, arkani kolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://i.imgur.com/yDxvb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 lan 1 maç kazandık diye adres vermelere gitmiş olay aehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Biz Antalyaspor olarak Mersin'e, Mersin'de 5 atmıştık bu sene bu kadar sevinmedik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: konunun muhattap Screwy degil Çutulu denilen kardeşimiz. ADAM ya helal bapsor. Antalya'da içelim çayımızı. Hangi kahvedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://galeri7.uludagsozluk.com/285/selpak_403811.jpg 50 nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar