khala Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 guernica said: 1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur. bu nedir ya ahaahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 düşünemedim sadşasşdlmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 forgiver said: selçuk yok snijderi nihayet ortasahada izleyebilceğiz ambrat da 11 de başlarsa super olur, real maçında son 20 dk etkili oynadı hamit yerine sabri olur inş. şalkeye gol atarak misyonunu tamamladı zaten zabri defans eboue orta saha plz Adam için sistem değişti, topu yeterince iyi ileriye taşıyamıyoruz diye transfer edildi sanki oynaması gereken yermiş gibi nihayet çekmişsin be abi. Sistem bozulmadan Emre Çolak veya Yekta oynasın Selçuk yerine. 4-3-1-2 devam iyi gidiyor. Burak veya Drogba dinlendirilip Elmander'e de kavuşsak güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Riera ve Selçuk cezalı. Amrabat hakan balta birlikte oynar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 BulletRide said: forgiver said: selçuk yok snijderi nihayet ortasahada izleyebilceğiz ambrat da 11 de başlarsa super olur, real maçında son 20 dk etkili oynadı hamit yerine sabri olur inş. şalkeye gol atarak misyonunu tamamladı zaten zabri defans eboue orta saha plz Adam için sistem değişti, topu yeterince iyi ileriye taşıyamıyoruz diye transfer edildi sanki oynaması gereken yermiş gibi nihayet çekmişsin be abi. Sistem bozulmadan Emre Çolak veya Yekta oynasın Selçuk yerine. 4-3-1-2 devam iyi gidiyor. Burak veya Drogba dinlendirilip Elmander'e de kavuşsak güzel olur selçuk varken snijder 2.plandaydı şimdi bütün toplar ona gelcek izliyecez ne yapabiliyor drogba varken top taşıyıcıya gerek var mı ortasahadan yardırır zaten snijder sol kanatta izlemekten zevk alıyorsan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bilmiyorum tahmin edeniniz var mı ama mersin alacak bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bencede bu maç burak yerine elmander oynatılsın.burak madrid maçında cezalı hazırlık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 burakın cezası kaldırılacak arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 guernica said: 1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur. sdlfkjsldjfsld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Eternal said: Şu maçta ellerimiz bagdaştırıp sessizce bir beraberlik beklicez.. shfsdh Mersinle oynadığımız 25 maç civarı 12 galibiyet ve 10 braberlik var. 3 maç falan yenilmişiz. Berabere epey kalmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 3-0 alip madrid macinin acisini cikartiriz sonra madrid takim olarak korkar bizden taraftarinda destegiyle elleri ayaklari titrer 2 pas yapamazlar özet olarak 5 de onlara sallariz kupaya dogru yol aliriz cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ^ olacak olanları özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Voys said: tatar, sözüm meclisten dışarı kardeşim ama hayırdır beyler? herkes birbirinin topicine yok şurası yanlış yok burası yanlış. klişesi kraldan çok kralcılık. argosu hoş değil. yıllar yıllar önce mesajın sağına ! tuşu kondu. oraya bas? 2-3 haftadır geldim yazıyorum tekrar günde 10 tane topic yorumlayıcısı görüyorum. burası işyeri değil, resmi makam değil. ''ajkhfakfa'' diye güldüğümüz eğlenme yeri. topic'i de açmış arkadaş eline sağlık. girdim yazıyorum maç yarın. negzel işte? bu nizami olma kaygısı nedir? abi tatar ramazan gs ile ilgili herseyi dert etmis kendisine kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 İlk 11: Muslera Sabri-Gökhan Zan-Dany-Hakan Hamit-Melo-Emre Sneijder Drogba-Burak Sabri ve Balta'yı lig sonuncusuyla oynarken bile izlemeye tahammülüm yok fakat Riera cezalı, Eboue de haftalardır sağ kanadı tek başına kullandığı için perti çıktığından yapacak birşey yok artık. Semih-Gökhan değişikliğinde ise rotasyondan çok bir form durumu değerlendirmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi Sabri'ye dayanamıyorum ya ben. İsterse dünyanın en formda oyuncusu olsun yok olmuyor. Sağ kanattan bindirip yaptığı ortayı görünce elimdeki bira şişesini televizyona fırlatasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 /sostizm kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bu mersinin allah belasını... bezdirdiler bu hafta beni. bizim otelde kaldılar. Normal de takım kabul etmiyoruz ama bütçe tutsun diye aldık bunları çok ucuz da fiyat verdik. gelen talepte herşey beleş. herşeyi beleş kullansınlar istiyorlar. genel menajer var geldi karşıladım geldikleri gibi yemeğe aldırdım salon kurdurdum maç izlesinler rahat etsinler diye. abi adamlar antreman yapmış beşiktaş'ta gelmişler bakanlığında kaldığı katta kramponları koridora koymuşlar hava alsın diye güvenlik 50 kere uyarmış toplamamışlar. Bütün kat leş gibi kokuyor bakanlık takiler odalarını değiştirdiler. lobby de 1.5 milyarlık çay kahve içmişler extra var ödemiyorlar antreman sonrası laundry yapmışlar o da beleş. 4 bin lira extra soktuk bugün adam dünyanın küfürünü etti yenilsinler amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hacı yılda kac milyör öyro cironuz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şu son futbolcu dövdürme olayları, saçma sapan Yattara'yı filan seyircinin önüne atma hareketleri, yok işte Galatasaray maçıyla çıkışa geçeceğiz demek. Tam leş bir takım. Neyin çıkışı kardeşim? Oteliniz bu arada ne klasmanda? Hani Akhisar bile Conrad'da filan kalabiliyor İstanbul deplasmanlarında, Mersin bu kadar mı batmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Olum bakanlıktan adamlar varmış lan otelde. Hemen bok atmışsın adamların işletmesine. Zannedersem abimizin kesesi 8kg falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 olm ben çalışıyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o defansla olmaz, eboue'nin oynaması lazım. gençlerbirliği maçında felaket olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 BulletRide said: Şu son futbolcu dövdürme olayları, saçma sapan Yattara'yı filan seyircinin önüne atma hareketleri, yok işte Galatasaray maçıyla çıkışa geçeceğiz demek. Tam leş bir takım. Neyin çıkışı kardeşim?adamlar aşağıdan çıkacaklar işte ligden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 toggie said: Olum bakanlıktan adamlar varmış lan otelde. Hemen bok atmışsın adamların işletmesine. Zannedersem abimizin kesesi 8kg falan. "Bizim otel" diyince aile işletmesi değil de hani 4 yıldızlı max birşey sandım fakat çalıştığı oteli de sahiplenebileceğini düşünmemiştim doğrudur asdasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şu gs'ın 11'i.. SIIFIIIIRRRRR diye bass bass bagırıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar