Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

guernica said:

1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur.

bu nedir ya ahaahhahaha
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

selçuk yok
snijderi nihayet ortasahada izleyebilceğiz
ambrat da 11 de başlarsa super olur, real maçında son 20 dk etkili oynadı
hamit yerine sabri olur inş.
şalkeye gol atarak misyonunu tamamladı zaten

zabri defans eboue orta saha plz

Adam için sistem değişti, topu yeterince iyi ileriye taşıyamıyoruz diye transfer edildi sanki oynaması gereken yermiş gibi nihayet çekmişsin be abi.

Sistem bozulmadan Emre Çolak veya Yekta oynasın Selçuk yerine. 4-3-1-2 devam iyi gidiyor. Burak veya Drogba dinlendirilip Elmander'e de kavuşsak güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

forgiver said:

selçuk yok
snijderi nihayet ortasahada izleyebilceğiz
ambrat da 11 de başlarsa super olur, real maçında son 20 dk etkili oynadı
hamit yerine sabri olur inş.
şalkeye gol atarak misyonunu tamamladı zaten

zabri defans eboue orta saha plz

Adam için sistem değişti, topu yeterince iyi ileriye taşıyamıyoruz diye transfer edildi sanki oynaması gereken yermiş gibi nihayet çekmişsin be abi.

Sistem bozulmadan Emre Çolak veya Yekta oynasın Selçuk yerine. 4-3-1-2 devam iyi gidiyor. Burak veya Drogba dinlendirilip Elmander'e de kavuşsak güzel olur

selçuk varken snijder 2.plandaydı
şimdi bütün toplar ona gelcek izliyecez ne yapabiliyor
drogba varken top taşıyıcıya gerek var mı
ortasahadan yardırır zaten snijder

sol kanatta izlemekten zevk alıyorsan başka
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur.

sdlfkjsldjfsld
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

tatar, sözüm meclisten dışarı kardeşim

ama

hayırdır beyler? herkes birbirinin topicine yok şurası yanlış yok burası yanlış. klişesi kraldan çok kralcılık. argosu hoş değil. yıllar yıllar önce mesajın sağına ! tuşu kondu. oraya bas? 2-3 haftadır geldim yazıyorum tekrar günde 10 tane topic yorumlayıcısı görüyorum. burası işyeri değil, resmi makam değil. ''ajkhfakfa'' diye güldüğümüz eğlenme yeri. topic'i de açmış arkadaş eline sağlık. girdim yazıyorum maç yarın. negzel işte? bu nizami olma kaygısı nedir?

abi tatar ramazan gs ile ilgili herseyi dert etmis kendisine kasma
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 11:

Muslera
Sabri-Gökhan Zan-Dany-Hakan
Hamit-Melo-Emre
Sneijder
Drogba-Burak

Sabri ve Balta'yı lig sonuncusuyla oynarken bile izlemeye tahammülüm yok fakat Riera cezalı, Eboue de haftalardır sağ kanadı tek başına kullandığı için perti çıktığından yapacak birşey yok artık. Semih-Gökhan değişikliğinde ise rotasyondan çok bir form durumu değerlendirmesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

bu mersinin allah belasını...

bezdirdiler bu hafta beni. bizim otelde kaldılar. Normal de takım kabul etmiyoruz ama bütçe tutsun diye aldık bunları çok ucuz da fiyat verdik.

gelen talepte herşey beleş. herşeyi beleş kullansınlar istiyorlar.

genel menajer var geldi karşıladım geldikleri gibi yemeğe aldırdım salon kurdurdum maç izlesinler rahat etsinler diye.

abi adamlar antreman yapmış beşiktaş'ta gelmişler bakanlığında kaldığı katta kramponları koridora koymuşlar hava alsın diye güvenlik 50 kere uyarmış toplamamışlar. Bütün kat leş gibi kokuyor bakanlık takiler odalarını değiştirdiler.

lobby de 1.5 milyarlık çay kahve içmişler extra var ödemiyorlar antreman sonrası laundry yapmışlar o da beleş.

4 bin lira extra soktuk bugün adam dünyanın küfürünü etti

yenilsinler amk.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu son futbolcu dövdürme olayları, saçma sapan Yattara'yı filan seyircinin önüne atma hareketleri, yok işte Galatasaray maçıyla çıkışa geçeceğiz demek. Tam leş bir takım. Neyin çıkışı kardeşim?

Oteliniz bu arada ne klasmanda? Hani Akhisar bile Conrad'da filan kalabiliyor İstanbul deplasmanlarında, Mersin bu kadar mı batmış?
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Şu son futbolcu dövdürme olayları, saçma sapan Yattara'yı filan seyircinin önüne atma hareketleri, yok işte Galatasaray maçıyla çıkışa geçeceğiz demek. Tam leş bir takım. Neyin çıkışı kardeşim?
adamlar aşağıdan çıkacaklar işte ligden.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Olum bakanlıktan adamlar varmış lan otelde. Hemen bok atmışsın adamların işletmesine. Zannedersem abimizin kesesi 8kg falan.

"Bizim otel" diyince aile işletmesi değil de hani 4 yıldızlı max birşey sandım fakat çalıştığı oteli de sahiplenebileceğini düşünmemiştim doğrudur asdasdj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...