guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 drogba böyle maçların adamı zaten. tek başına cl finali almışlığı var bu maç ne ki ahah forması alınır artık. ama melo'nun da katkısı çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ah burak yerine drogbayı yazsaymışım fantaziye gitti puanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: ya mastürbasyona bak hee.... ulan baştan sona hakeme küfür,federasyona hakaret,fenere sallama...ağlama,zırlama,kendi oyuncularına giydirme... ondan sonra da "hakeme rağmen,azize rağmen,federasyona rağmen aldık maçı"... sonra eziksaraylılar deyince bozulanlarınız var. abi git ya ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "drogba bu maçların adamı" mı? adam akhisar ve mersin maçları için mi yılda 10 milyon alıyo ? o maçları afyonkarahisarspor'dan selahattin de çevirir be, real maçı için alındı o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Wishmaster said: Drogba gol sevincinde yaşadığı zemin failini like a boss şekilde kapattı helal olsun hakkaten zemin kabul etmedi kaymasını geri fırlattı mutlaka swf yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bir de bir sürü küfür var yahu!!!futbol forumunda küfür serbest midir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Vay ameneke kaçırdığımız maça bak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arenada mersine koyduk, kadikoyden ses geliyor arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hadi şom ağzımı açayım. NOBRE'NİN BİZE GOL ATMADIĞI BİR MAÇ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipeyskeyk said: fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıdaadam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 selam beni güncel gönderdi. işleri bitti mi ona göre duşa giricem diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Drogbanın dizlerinin dandik saha çimlerine takılması, çimlerde kayamaması hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ridvan'in sumuklerini izlemesi yine cok zevkli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şikenin allahı döndü adamlar seviniyo lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 rıdvan başlamadı daha maç bitsin de onu izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mokoko said: beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. :) bir şey olmaz, sadece gargamelle ahmet çakargilin programlarına 1 haftalık malzeme verirler...hepsi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şampiyonluğun geldiği maçtır bu. Helal olsun 10 kişi rakibi yarı sahaya geçtirmeyen takıma, uyutmadık eksik de olsak oyunumuzu oynadık. Elini kavuşturmuş beraberlik dilenen gereksizler de gece yastığını sırılsıklam edebilir. Girdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mokoko said: beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. Fedrasyonda biraz omurga olsaydi devre arasi istifa ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: "drogba bu maçların adamı" mı? adam akhisar ve mersin maçları için mi yılda 10 milyon alıyo ? o maçları afyonkarahisarspor'dan selahattin de çevirir be, real maçı için alındı o adam. bu maçların adamı yazmıyor orda bak, böyle maçların adamı yazıyor. gerilimi yüksek maçlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 iyi çevirdin, başımı öne eğip cevab veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SARI NERDE DUDUKTEN SONRA TOPA VURDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 toggie said: mokoko said: beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. Fedrasyonda biraz omurga olsaydi devre arasi istifa ederdi. sen ne yapardin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 toggie said: mokoko said: beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. Fedrasyonda biraz omurga olsaydi devre arasi istifa ederdi. crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar