Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

ya mastürbasyona bak hee....
ulan baştan sona hakeme küfür,federasyona hakaret,fenere sallama...ağlama,zırlama,kendi oyuncularına giydirme...

ondan sonra da "hakeme rağmen,azize rağmen,federasyona rağmen aldık maçı"...

sonra eziksaraylılar deyince bozulanlarınız var.

abi git ya ahahahaahah
Mesaj tarihi:
"drogba bu maçların adamı" mı? adam akhisar ve mersin maçları için mi yılda 10 milyon alıyo ? o maçları afyonkarahisarspor'dan selahattin de çevirir be, real maçı için alındı o adam.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Drogba gol sevincinde yaşadığı zemin failini like a boss şekilde kapattı helal olsun

hakkaten zemin kabul etmedi kaymasını
geri fırlattı

mutlaka swf yapılmalı
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

fizban said:

forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş.
koyduk mu diye sorulmuş yukarıda
adam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :)

ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa.

:) bir şey olmaz, sadece gargamelle ahmet çakargilin programlarına 1 haftalık malzeme verirler...hepsi o...
Mesaj tarihi:
Şampiyonluğun geldiği maçtır bu. Helal olsun 10 kişi rakibi yarı sahaya geçtirmeyen takıma, uyutmadık eksik de olsak oyunumuzu oynadık. Elini kavuşturmuş beraberlik dilenen gereksizler de gece yastığını sırılsıklam edebilir.

Girdi mi?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa.

Fedrasyonda biraz omurga olsaydi devre arasi istifa ederdi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

"drogba bu maçların adamı" mı? adam akhisar ve mersin maçları için mi yılda 10 milyon alıyo ? o maçları afyonkarahisarspor'dan selahattin de çevirir be, real maçı için alındı o adam.

bu maçların adamı yazmıyor orda bak, böyle maçların adamı yazıyor. gerilimi yüksek maçlardan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
toggie said:

mokoko said:

sen ne yapardin?
Mesaj tarihi:
toggie said:

mokoko said:

crit
  • Yeni Oluştur...