Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

tatar, sözüm meclisten dışarı kardeşim

ama

hayırdır beyler? herkes birbirinin topicine yok şurası yanlış yok burası yanlış. klişesi kraldan çok kralcılık. argosu hoş değil. yıllar yıllar önce mesajın sağına ! tuşu kondu. oraya bas? 2-3 haftadır geldim yazıyorum tekrar günde 10 tane topic yorumlayıcısı görüyorum. burası işyeri değil, resmi makam değil. ''ajkhfakfa'' diye güldüğümüz eğlenme yeri. topic'i de açmış arkadaş eline sağlık. girdim yazıyorum maç yarın. negzel işte? bu nizami olma kaygısı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

moralim sıfır o yüzden bu maç hakkında şimdilik konuşmayacağım.

en azından skor tahmini :(

Mersin geçen hafta garantiledi düşmeyi, matematiksel olarak şansı olsa da 15. ile arasında çok puan farkı var ve Akhisar ile Ordu da düşmemek için çırpınıyor.

Real maçına haftaya yine de as kadro olarak çıkıp, bir şekilde motive olacağımızı düşünürsek rotasyon şart. Selçuk cezalı zaten. Elmander iyileşti. Dany ve Burak da cezalı konumda zaten Real maçında, bu ikisi de oynar. Muslera-Sabri-Zan-Dany-Balta-Melo-Hamit-Yekta-Sneijder-Elmander-Burak çıkıp tokatlarız
Sosyal ağlarda paylaş

Turu büyük ölçüde kaybettiğimiz için lige hemen hemen aynı kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum. Burak ve Dany şampiyonlar ligasında kart cezalısı olduğu için banko oynayacaklar. Belki semihi dinlendirir diyeceğim de gökhan zanın yanında duracak akıllı uslu bir adam lazım. ebouenin yerine sabri oynar, riera yerini korur.

Orta sahaya gelince, sneijder bu yıl istenilen performansı fazlasıyla aktarıyor takıma o yüzden real madrid maçına dinlendirmek amacıyla yarı devre oynatır ayrıca drogba da dinlendirilir. hamit istikrarsızlığına rağmen bu takım için bir şeyler yapmaya çalışıyor umarım o da bu maça tam bir motivasyonla çıkar.

her neyse ligde emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz, mersini de puan ihtiyacına bakmaksızın farklı bir skorla evine yollarız.
Sosyal ağlarda paylaş

ligde artık puan kaybı luksu yok. sampiyonlugu almak zorundayız bu yuzden kimsenin dinlendirilecegini falan zannetmiyorum. hele drogba'yı falan dinlendirmeye kalkarsak, basımıza bela alırız. herif gol atmasa da duran toplarda defanstan top cıkarıyo. onun olmadıgı bir duran top organizasyonunda nobre kafayı cakar affetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

1-5 yeniliriz. nobre sallar 3 tane. geri kalan ikisini de gökhan zan kendi kalesine atar. ayrıca ebue hakeme dalıp 28 maç ceza alır, elmanderin kafatası çatlar ve futbol hayatı biter. fatih terim maç sonunda çok istemiştiniz alın o zaman bunu çekin diyip basın toplantısında pantolonu indirir. maçı tribünden izleyen selçuk gördüklerine daha fazla dayanamayıp çıkışta kendini metronun altına atar. burakta sezon sonu akhisar belediyeye transfer olur.

AHHAAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...